Кола се вряза в хора до джамия в Нюкасъл, има ранени

Според полицията инцидентът не е свързан с тероризъм
25 юни 2017 14:05,
48
Кола се вряза в хора до джамия в Нюкасъл, има ранени
Снимка: кадър "Нова телевизия"

Кола се вряза в пешеходци пред спортен център и в близост до джамия в северния английски град Нюкасъл. Има 6-има ранени, но полицията не смята, че инцидентът е свързан с тероризъм.

Сред ранените има и деца. Според съобщения на свидетели, групата е била от мюсюлмански поклонници, празнуващи Рамазан байрам, съобщи БНР.

Арестувана е 42-годишна жена.

Онлайн изданието на местния вестник „Нюкасъл кроникъл“ информира, че полицията не смята инцидента за свързан с тероризъм.

Свидетел е заявил пред репортер на вестника, че жената просто е загубила контрол върху управлявания от нея автомобил.

От Бърза помощ потвърдиха, че оказват помощ на хора, участвали в инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За тази случка не се разшумя много. И приятел от Англия ми каза, че и там сее чуло но не се е отразило. Явно това се случва за да не се разпалва напрежение. Честно казано не ми пука за пострадалите нито ги съжалявам, все пак са агресивни завоеватели тръгнали да завладяват и ислямизират Европа, нали не си мислят, че това ще стане без жертви. Според мен трябва те първа да очакват агресия която ще прерасне във война и открит геноцид. Ще видим ислямски холокост!
32
0
 
1
 
! Отговори
Хех преди 6 години
До Кери34Мда, много сте прав! Колко нападения има и на пазари, и на джамии, и къде ли не в тия държави откъдето идват терористите. Като се замисля - Нито едно не е извършено от НЕмюсулманин. Но крайно време е Меркел, Оланд и сие да бъдат арестувани и съдени за помагачество, всички *** които са дошли в ЕС от 5г. или по- рано да бъдат организирано извозени, и така всичко ще се оправи. Отново ще имаме ЕС за който едно време си мечтаехме, и в който влязохме с такова голямо желание.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ауу, колко тъжно! Горките те! Милите! Тц тц. Ами газеха "неверници", сега е време и тях да ги погазят. Да видят как е *** несретници.
30
0
 
6
 
! Отговори
Кери преди 6 години
"Арестувана е 42-годишна жена."Хубаво сте "информирали" българските читатели, само дето "без-да-искате" сте пропуснали да споменете, че въпросната "жена" всъщност е кафява и мюсюлманка, умотана с ислямски чаршафести одежди, никаб и бурка по време на катастрофата. Впрочем това е стандартно за мюсюлманите - сами да си организират "нападения" срещу тях си, за да могат после да уреват света за "ислямофобия" и да предизвикат симпатиите на глуповати и наивни 'неверници'!
29
2
 
3
 
! Отговори
доктора преди 6 години
в европа зашпчва религиозна война.Също като падането на римската империя.100 години преди това са давали на варвари да имигрирт в Рим за да служат като войници и работници,а 300 години са влачили роби и крали ресурси от същите тези варвари На великия римлянин-безплатен хляб и зрелища. И като свърши хляба-бунт(справка 269г сл. Хр.).Открийте разликите с бившите империй от днешна западна европа
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жената да се награди! Защо ще я арестуват, вкарала в болница десетина аллахакбаровци, к'во толкова? Те и без това се въдят като мишки или ***. Хубавата работа щеше да е, ако беше взела един танк и се разходи около джамията. Нищо, следващия път.
27
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
VSI4KI HRISTIANI SA TERORISTI.....
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подкараха и мимюните, крайно време беше! Каквото повикало такова се обадило. Жалко, че няма изпратени в Рая!
25
2
 
1
 
! Отговори
Готина мацка преди 6 години
Анализатор, наистина има шериатски съдилища в Англия, но техните решения трябва да бъдат потвърдени от английски съд, защото тези съдилища не са самостоятелни като в арабските държави. Недопустими са физическите наказания: бой с камшик, пребиване с камъни, рязане на ръце и други подобни. Все пак това е Великобритания.
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАСС съобщава, RT и Россия 24 подемат ''новината''.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как е колата?
22
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И защо съобщавате за пътен инцидент в Англия при който няма дори загинали? При нас всеки ден умират десетки по пътищата. Е не са пред джамии, но това не ги прави друга категория хора. Защо за едните новините са в негативен план, а за другите като за бого избрани? Не е ли това дискиминация.
21
1
 
10
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Кола се вряза в хора до джамия в Нюкасъл, има ранени.Според полицията инцидентът не е свързан с тероризъм---------"Ами, с техните камъни, по техните глави."След като либералните власти не вземат твърди мерки срещу ислямисткия радикален тероризъм, населението взема нещата в свои и ето ти го резултата!Случайности Няма!Въпреки опита на властите да преписват инцидента като "случайност"!
20
3
 
32
 
! Отговори
Уффф преди 6 години
Аман от тия мюсюлмани вече! Света пропища от тях!
19
0
 
15
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
6% от джамиите във Великобритания са базирани на утраконсервативното ислямско движение Уахабизъм. Уахабизмът е официална и доминираща форма на исляма в Саудитска Арабия и в Катар. От 19-те терориста виновни за 9/11, само четирима не са саудитци. Осама Бин Ладен също е саудитец.
18
3
 
14
 
! Отговори
don преди 6 години
В основата на тези проблеми стои Сорос.Много хора го знаят но нещат да го кажат на глас.Неговата цел е да се съсипе Европа и най вече християните.Но еврейте са малък процент от християние.Но Сорос забравя , че на всяко действие има противодействия.Да прочете историята в средновековието и в по наши дни.Може да има търпение но то не е безкрай и майка им жалнаняма кой да спре масата която се надигне. Продажните кабинети ще изчезнат бързо.ще ми станат само на мюсюлмани и еврей. Излизат нови
17
0
 
16
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
За последните години във Великобритания са отворени 423 нови джамии и са затворени 500 църкви.
16
0
 
13
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
Във Великобритания има над 1700 джамии. В Лондон има над 100 съдилища базирани върху законите на Шариата.
15
0
 
18
 
! Отговори
Анализатор преди 6 години
В Брадфорд и в Лестър половината новородени деца са от мюсюлмански семейства.
14
2
 
19
 
! Отговори
А бе преди 6 години
От години се обяснява,че всичко това(мюсулманското нашествие и терор) в Европа е дело на Господарите(от Израел)!Нагнетява се напрежение и в един момент се подава искрата-ето ти война!Защо им е нужно Старият континент да бъде съсипан?Ами белите хора са (единствен)интелектуален и културен конкурент на ев.реите,ако бъдат заличени другите ще бъдат лесно подчинени и контролирани!Забележете,че терорът в Европа следва правила описани в Стария завет(на Библията),а медийно се обслужва по холивудски!