Великобритания – обсадена от българи и румънци!

120 румънци и 20 нашенци влизат на ден, пише The Daily Express
17 юли 2017 09:30, Петя Славова
64
Великобритания – обсадена от българи и румънци!
Снимка: архив, Reuters

Броят на имигрантите от България и Румъния, пребиваващи на територията на Обединеното кралство, е нараснал с 171 хил. души до 300 хил. за периода до март тази година, след като към дата 1 януари 2014 г. данните са били за 129 хил., пише британският вестник The Daily Express.

Това означава, че средно 120 румънци и 20 българи влизат във Великобритания всеки ден.

През 2014 г., седем години след присъединяването на България и Румъния към Общността, Европейският съюз позволи на гражданите на двете държави да работят в Обединеното кралство без необходимостта да кандидатстват за работна виза.

По-богатите държави от Блока се опасяваха от приток на мигранти от двете страни, но румънското външно министерство бе категорично, че няма да има голям поток от хора, съобщава "Фокус".

Консервативен депутат Дейвид Дейвис заяви: "Това е много тревожно, защото не знаем колко от тези хора всъщност намират работа и колко от тях претендират за неща като жилищни изгоди. Тези данни показват колко е важно да се контролират нашите имиграционни правила и точно това ще направим, след като напуснем ЕС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
44
 
! Отговори
От преди 6 години
българите и румънците повечето ще се хванат на работа. Тук там някои ще джебчийстват и проституират, но поне няма да взривяват и мачкат хора!
8
3
 
12
 
! Отговори
до 6 преди 6 години
Никой не е по-вреден, защото и двата хомо сапиенса са в помощ на съответната икономика.(по своему). Едните работят на тия дето идват да си харчат парите по нашите земи по увеселителните курорти.
7
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Източно-европейският селянин изплаши британците повече от колониалния Маугли. Две седмици няма атентати и се чудят кой е най-големият им проблем.
6
0
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
има една малка разлика - българите и румънците ходят в UK, за да работят и се държат прилично, британците идват на четири крака да пиянстват и да повръщат по курортите, кой е по-вреден?!?
5
1
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
излизайте от ЕС по-бързо, че ни писна да мрънкате на всеки за всичко!
4
1
 
52
 
! Отговори
we преди 6 години
Е то и нашите села са обсадени от пияници , педофили и деградирали англичани, ама не ревем като тях.
3
0
 
53
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Егати смешната, платена статия. Е И? А за талибаните, които обсадиха цяла Европа?
2
2
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко араби и африканци влизат? Те по-добри ли са от българите и румънците? Аз заведох семейството си на туристическа обиколка в Европа с крайна дестинация Лондон с автомобил. Влязох през Евротунела във Фолкстон и след 5 дни напуснах през Довър с ферибот. Посетихме Тауър бридж, куп музеи, няколко пъба. Това проблем ли е за британците?
1
1
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея не спряха да мрънкат. Егати противния народ! Да затварят границите от веднага и толкоз.