Орбан за оградите по границата: Спират мигрантите мюсюлмани

Бежанците били пратени от Сорос и бюрократите от ЕС
Обновена: 22 юли 2017 17:53 | 22 юли 2017 17:50,
117
Орбан за оградите по границата: Спират мигрантите мюсюлмани
Снимка: архив Reuters

Унгарският премиер Виктор Орбан защити поставянето на огради срещу мигранти по границите и обяви, че съоръженията ще попречат на плановете на ЕС и американския милиардер Джордж Сорос за проникването на мюсюлмани в Европа.

На културен фестивал в Румъния Орбан припомни, че неговата страна е против приемането на мигранти, които могат да променят културната идентичност на страната. Той обаче увери, че под негово ръководство Унгария ще остане място, където християните от Западна Европа ще могат винаги да намерят сигурност. През 2018 г. той ще се кандидатира за четвърти премиерски мандат, пише БТА.

Според Орбан унгарските опозиционни партии не могат да се сравняват с неговото правителство.

"В предстоящата предизборна кампания трябва преди всичко да се изправим срещу външни сили", подчерта Орбан.

"Трябва да се противопоставим на мрежата на мафията на Сорос и на брюкселските бюрократи. И през следващите девет месеца ще трябва да се борим срещу контролираните от тях медии", каза той.

Сорос се превърна в основна цел на правителството на Орбан. Неотдавна прието законодателство има за цел да затвори или прогони от страната Централноевропейския университет в Будапеща, основан от Сорос през 1991 година.

Будапеща разработи и нови правила за неправителствените организации, финансирани изцяло или отчасти от чужбина.

Според критици новите разпоредби имат за цел да лишат от легитимност неправителствените организации, много от които са подкрепяни от фондацията "Отворено общество" на американския милиардер.

Орбан отново заяви позицията си, че финансираните от Сорос неправителствени организации искат да навредят на сигурността на Унгария с подкрепата си за бежанците, а Будапеща се е опитала да спре нашествието на мигранти с оградите от бодлива тел, издигнати по границите със Сърбия и Хърватия.

В отговор на въпрос дали би избрал президента на САЩ Доналд Тръмп или руския му колега Владимир Путин, Орбан отговори с виц за поляк, от когото през комунистическата ера поискали да избира между Хитлер и Сталин. "Той отговорил, че избира Марлене Дитрих", каза унгарският премиер, смеейки се. "Това, което искам да кажа, е че не можете да дадете добър отговор на лош въпрос".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
23
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Орбан е един от малкото еврохейски политици посмял да се опълчи на НПО тата опитващи се в цяла Европа да манипулират общественото мнение, един от малкото "все още притежаващ гръбнак", пред вероломната Брюксерска диктатура! Благодарение на него в Унгария не се множат гробовете на избити от ислямски касапи граждани. И тук има му хльовци, които си позволяват да го наричат фашист.
54
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
100% ще му спретнат един майдан!или унгарска пролет!
53
3
 
4
 
! Отговори
до 77 преди 6 години
Беше свободно пространство...сега стана развъдник на лобо томирани нищоже ства като теб!
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Василев ви казва ( в този случай) 100% истина - има 2 възможности - 1ва.Вие сте алахогъзи...и не ви устройва истината2ра. Отчайващи тъ паци сте!
51
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички фшисти се нахвърлиха върху другарката Сталинка, като каза онова за позобряване на гените чрез смесване с бежанците.И много права беше.Но трябва и филтър да има, а не всякави празити.
50
2
 
11
 
! Отговори
до 73 преди 6 години
Болни сте - такива като теб - промити мозъци...размахващи знамената на дъгата по гейпрайдове....политкоректни мижитурки - невиждащи истината, даже и да им влезе в ан алните отвърстия.Клакьори на Мурксулската ханъма...и оядените брюкселски търтеи!
49
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пълен форум с алаходупци...пишещи с "идеална цел"...пазардишките имами по цял ден им пълнят главата с аллах, и педофилния им пророк! Вече и у нас - онлайн активисти на ИД ..и вахабитите от СА!
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Държавна Сигурност са ги учили как да яхват правилната и популистка вълна. Как да са манипулатори и лицемери. А, аг. Николай?
47
1
 
3
 
! Отговори
до 65 преди 6 години
А ти какво си научил бе, мюмюн?20 сутри от корана ли?
46
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Агент Николай - главният жрец на бог Орбан, хахаха
45
1
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 6 години
Това ходжата ли ти поръча да го пишеш?А мюмюнец!
44
1
 
4
 
! Отговори
до 59 преди 6 години
Има - все по-силна со ро со идна ....алаходупно финансирана опозиция...
43
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя що не си татуира една свастика на челото и да си обръсне главата?
42
1
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 6 години
Болен е соро соидно заразения ти прокажен трансполов мозък!
41
1
 
7
 
! Отговори
Циник до 51 преди 6 години
Обикновения унгарец стои зад Орбан!Обикновения унгарец - все още има право да каже открито НЕ на спонсорираната алаходупна инвазия - и вероятно би се изплюл в лицето ти!
40
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се, че СА естествени процеси, и слава Богу ще продължат и никой не може да ги спре откакто свят светува.Чисти народи има само в болните, фшистки мозъци.
39
1
 
14
 
! Отговори
Циник до 48 преди 6 години
Естествен процес...е и гангрената!Отвращавам се от безлични политкоректни безгръбначни - на тяхната извратена нолерантност...такива неомаоистки диктатури, като тези в Берлин, и Брюксел зидат кланицата на европейските народи, и култури!Ако преди съм си мислел, че това е само политическо късогледство, и елементарна глу*пост - вече съм дълбоко убеден, че зад всичко стои пъклен план за оттърваване от будните европейци, и превръщането им в безгласна маса от нископлатени ме*лези!!!!
38
19
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обикновеният унгарец няма нищо против прилива на бежанци и мюсюлмани, стига да не са търтеи.А този фашизоид провален явно нарочно е кривнал към нац-соца.
37
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 41От мюсюлманин до мюсюлманин има огромна разлика. неграмотни и малограмотни афгански и пакистански фанатици са нещо много по-различно от източноевропейските мюсюлмани със средно и висше образование, които ти сигурно имаш предвид. Много различни са и от турците, чиито дядовци са отишли да работят в Германия през 60-те години и завинаги са се заселили там.
36
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са естествени процеси на сливане на народите, културите и религиите. В това няма нищо лошо и освен това ще се засилва.Фашунгери като този нека си лаят.