Убитите и ранените на "Рамбла" – граждани на 24 страни

Двама са задържани във връзка с нападението в Барселона
18 авг 2017 08:37, Петя Славова
9
Убитите и ранените на "Рамбла" – граждани на 24 страни
Снимка: БТА

Испанските власти съобщиха, че убитите и ранените във вчерашния атентат в центъра на Барселона са граждани на 24 страни.

Още по темата

По предварителна информация сред пострадалите има граждани на Франция, Германия, Испания, Холандия, Аржентина, Венецуела, Белгия, Австралия, Тайван, Хонконг, Унгария, Перу, Северна Ирландия, Гърция, Куба, Македония, Китай, Италия, Румъния и Алжир.

Шефът на каталунската полиция Луис Траперо каза, че двама души са задържани във връзка с нападението в Барселона - един мароканец и един испански гражданин от испанския анклав Мелиля в Северна Африка.

Нито един от тях досега не е бил свързан с подозрения в тероризъм.

Издирва се трети човек, предполагаемият шофьор на микробуса, който прегази вчера на туристическата улица "Ла Рамбла" 13 души и рани близо 100.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
8
 
! Отговори
WoLkov преди 6 години
Фашистите обвиняват за всичко комунистите,ама нищо не казват за белия терор в БГ преди 9.09. След ПСВ страната е разорена и стига напрактика до гражданска война! Много от акциите на комунистите са в отговор на правителствените репресии, но за това сега е "неполиткоректно" да се говори. Царските копои избиват хиляди българи. Ако става дума, в Гърция и Испания е имало много по-жестока гражданска война, действително война, но никой там не говори,че "ИД са комунисти" или "франкисти". Бг работа....
8
10
 
12
 
! Отговори
Вярно е преди 6 години
Комунистите са избили мнооого повече хора при терора си!
7
0
 
5
 
! Отговори
Киро Гела преди 6 години
До Големият терористТоя СтаниЩев,тоя СтаниЩев...
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Което за пореден път подчертава, че шофьорчето не е расист! Браво! Такива хора са нужни на Европа! Иначе как ще се подбие заплащането, за да излизало по-евтино на потребителите, а все по-малко хора стават по-богати. Колумбе, да ***.м търговския нюх!
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пълна деградация, нищо добро не ни чака
4
7
 
9
 
! Отговори
Големият терорист преди 6 години
При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500; повечето от които умират от раните си. # Умират 12 генерали, 15 полковници, 7 подполковници, 3-*** майори, 9-*** капитани, 3-*** депутати и множество граждани, включително деца. # Целта на атентата е да бъде ликвидиран военният и политическият елит на страната, включително и цар Борис III. # Т.е.: БАШ-ТЕРОРИСТИТЕ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .# от Уикипедия.
3
1
 
32
 
! Отговори
ами преди 6 години
После Орбан бил виновен......ще съдят Полша,Унгария.....и тн
2
0
 
30
 
! Отговори
:( преди 6 години
Бог да прости загиналите, да помогне на близките им и да подкрепи ранените!Онзи, който измисли този вид тормоз над невинни хора, Господ да го накаже!
1
3
 
31
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Ужасно :( И спрете с глупостите, че си го били заслужили и т.н. УПРАВЛЯВАЩИТЕ заслужават, не простите граждани. Както ние не сме виновни за глупостите на Бойко и компания така и те. Това са невинни хора. Покажете малко респект.