В Германия: Скок на разследванията за тероризъм

От 900 случаи, над 800 са за ислямски тероризъм
22 окт 2017 13:55, Петя Славова
11
В Германия: Скок на разследванията за тероризъм
Снимка: Reuters

В Германия се наблюдава тази година драстично увеличение на антитерористичните разследвания, съобщи ДПА.

Прокурори съобщиха на в. "Велт ам зонтаг", че тази година са започнали 900 разследвания за тероризъм, като над 800 от тях са свързани с ислямския тероризъм.

През 2016 г. техният брой е бил около 240, 85 процента от които са били свързани с ислямския тероризъм, съобщи главният прокурор на Германия Петер Франк. За сравнение през 2013 г. е имало едва 70 такива случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
JAS преди 6 години
Това немците да се събудят е малко вероятно, толкова са зомбирани политически, че се страхуват да говорят и в леглото, виз. изборните резултати в Германия.
9
0
 
0
 
! Отговори
do 20g zivql v de преди 6 години
Pi6e 3a te3i ne6ta, no ti ne 4ete6, nali ve4e ne si v de.Tova, 3a koeto ra3ka3va6 mina predi 2 god.a kojto se strahuva ot me4ka, ne vli3a v gorata. No si prav4ovek ostava nikoj-ne3avisimo u Doma ili po sveta. Vednuz po4uvstva6 li se taka- vla4i6 si go steb. Dori i na Mars ili Neptun. 3a mars parzelite sa ra3grabeni
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е само началото. Не случайно напуснах германие преди 1 година а живях близо 20 години там. Горе по върховете никой не усеща какво се случва долу в низините при обикновеният човек. Полицията се прави на дръж ми шапката когато някой пришълец направи золум. Бил съм свидетел на десетки случаи в които тумба от новопришълците обарват 17 годишни момичета пред очите на полицията. Като имате предвид че това е най малкото което правят. Има случаи на изнасилени и пребите девойки.Но никъде не го пише
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Франкфурт на майн е първият немски град, в който немците са малцинство според официални данни. Само турците в него са 13%. Терорът в Европа още не е започнал. След като в Сирия ислямистите са почти разгромени част от тях ще дойдат в Европа.Да обяснявам ли какво ще стане след това? Според статистически данни в момента в Европа неевропейците са 16%, но до десетина години ще станат 25%.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименГермания е отписана. Тя вече е страна на *** и теснооки!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормално.След скока броя на разследванията за тероризъм следва скок на броя на терористичните актове.
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
германците ги отписахме вече! ес без германия ще е по-добре
3
1
 
13
 
! Отговори
Европейка преди 6 години
По-бързичко да се събуждат зомбираните немци,че докато се усетят мама Меркел ще ги направи халифат.Дано да направят твърда опозиция в Бундестага, да има лъч надежда за Европа.
2
0
 
13
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Това новина ли е?
1
0
 
12
 
! Отговори
Хер флик преди 6 години
Без коментар