Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО

И Европа се намира в техния обхват, каза шефът на пакта
29 окт 2017 08:37,
278
Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО
Снимка: архив Reuters

Ракетите на Северна Корея могат да достигнат територията на страни членки на НАТО. Това обяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю, публикувано в японския в. "Йомиури".

"И Европа се намира в обхвата на ракетите на КНДР. Страните от НАТО вече са изложени на заплаха", допълни той, цитиран от ТАСС и БТА.

Столтенберг припомни, че през цялата си история Алиансът е защитавал своите членове от балистични ракети чрез сили за сдържане. "НАТО има и възможността, и решимостта да нанесе контраудар", заяви той.

В центъра за киберсигурност на НАТО, който се намира в естонската столица Талин, ще бъдат изпратени японски специалисти, добави Столтенберг. Днес той започва свое посещение в Япония.

Столтенберг обясни, че се разглежда възможността за широко японско участие в ученията по киберсигурност на НАТО.

Генералният секретар на Алианска добави, че е необходимо да се оказва натиск над Пхенян, включително чрез строго спазване на икономическите санкции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи аз кво разбирам от моите така наблюдения! НАТО и САЩ казват така:ние ще определяме кой как да се развива в света. Тоест само те да са на далавера. Ако някой посмее да си поиска свободата и независимостта значи той е терорист и заплаха за мира (разбирай за нашия келепир).Тогава почваме санкции и евентуално война за да го унищожим и да въведем "демокрация"-тоест да ни стане васал! В света действа и е действал винаги стария еврейски закон:правото е на силния! Е това е! Пък вие вярвайте.
191
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И северокорейците искат телевизор LG, смартфон Самсунг, хладилник и пералня Деу и да карат Киа, но благодарение на великия комунистически вожд пасат трева и измират като кучета.
190
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смърт на ким чен свин! свобода за корейския народ!
189
4
 
7
 
! Отговори
ес трябва преди 6 години
на всяка цена да напусне нато !!! от къде на къде американците ще въвличат европа в конфронтацията сис със ск?? на европа нито япония нито южна корея ние е съюзник !!! севрна корея е далеч и нека живеят както им харесва. ние си имаме проблем със съседа турция и диктатора ердоган...обаче според щатите това не е проблем???
188
1
 
4
 
! Отговори
Чино преди 6 години
Щатите са сила но те не трябва да се страхуват от Ц. Корея а от Китай с бесни темпове Китай настига Сащ и не говоря само икономически а и военно!
187
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
със сигурност ще те боднат отзад ракетите столчо и ще се завъртят........така ще се случи с краварските ***
186
1
 
2
 
! Отговори
VIVA KIM преди 6 години
da e taka da severna korea da nanese 100-tina jadreni udara po evropa i da se svarshi s diktaturata na tazi sistema eu komandvana ot globalistite i da se spre multikulturalizama
185
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце Йенс, мисли когато говориш. НАТО досега не е защитил нито една държава членка защото не се е наложило. Всички действия на НАТО досега се изразяват в нападения на трети страни извън територията на пакта.
184
1
 
10
 
! Отговори
Луди преди 6 години
Нато къртят пак с глупостите си. Нещо не мога да си представя С Корея да бъде нападната от Ю Корея, Япония и САЩ едновременно и тя да има време да стреля ракети по Дания или Естония, примерно :)
183
7
 
4
 
! Отговори
СЛАВА НА НАТО И ЕС! преди 6 години
ЩЕ ЯДЕМЕ ПЕЧЕНО ЧЕРВЕНО СВИНСКО "ПО КОРЕЙСКИ"...ха,ха,хаааааааааааааа
182
9
 
6
 
! Отговори
прасе-ракетчик преди 6 години
червеното уродливо прасе скоро ще го сложат на дръвника
181
0
 
3
 
! Отговори
ми много хубаво преди 6 години
Значи няма да има втора Либия!
180
8
 
5
 
! Отговори
СЛАВА НА НАТО И ЕС! преди 6 години
ИСКАМЕ СИСТЕМИ--"ПЕЙТРИЪТ" ЗА ДА НИ ЗАЩИТЯТ ОТ *** ***!БЪЛГАРИЯ--ТРЯБВА ДА Е ЧАСТ ОТ ПРОТИВО-РАКЕТНИЯ ЩИТ НА НАТО!ИНАЧЕ...УМИРАМЕ, ЗА КЕФА НА *** !!!!!!!
179
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми то и ракетите на страни от НАТО могат да достигнат СК. Ама ония не са се разквичали като тебе,жалък негоднико
178
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е #57,че и ракетите на САЩ могат да достигнат НАТО,ама робските територии,нацвъкани с бази на СрАЩ,пълнят *** и си кротуват.Единствено Турция разбра това,закри СрАЩката база "Инджирлик" и за посрещане евентуално ракети на хЪмерканските "миротворци",реши да си достави руски ракети,дето западните *** плещят,че са стари железа,ама само при мисълта за които,пълнят ***,с германска точност и американска бързина!
177
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе дакато летят към Европа ракетите да не паднат някъде другаде.
176
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на съюзниците ! Както винаги един за всички , всички за един. НАТО ! Мачкайте всички диктатори и източни маймунвции.
175
17
 
10
 
! Отговори
Слава на НАТО преди 6 години
Добре че сме в НАТО иначе руските окупатори да са дошли с въшките и да изчезнем като Волжка България.
174
12
 
8
 
! Отговори
А преди 6 години
Като страна от НАТО в източния фланг, България е най-заплашена от ракетоте на Ким. Затова и като лоялен член на алианса трябва да се стегне един здрав български натовски батальон и да се прати в ЮКорея да сдържа на място ракетите, може и превантивно. Естесвено трябва да ги въоръжим и облечем по подобаващо с оръжия и дрехи от Нато за сметка на бюджета. Лоялност и превантивност!Да!
173
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слаботелеснико!Не бъркай нНАТО със САЩ!