Консерваторите искат оставката на Мей, заради Brexit-а

Недоволството им - заради затягане на преговорите
12 ное 2017 15:25, Петя Славова
18
Консерваторите искат оставката на Мей, заради Brexit-а
Снимка: БТА

Четиридесет депутати от управляваваща във Великобритания Консервативна партия се договориха да подпишат писмо за недоверие към премиера Тереза Мей, съобщава в днешния си брой в. "Сънди таймс", цитиран от ДПА и ТАСС.

Макар че броят на "заговорниците" представлява само 8 процента от общия брой депутати консерватори в долната камара на парламента, достатъчни са само още 8 подписа за предизвикването на нови избори за председател на партията и евентуалната замяна на Мей на премиерския пост, отбелязва вестникът.

Недоволството на депутатите е предизвикано от затягането на преговорите за Brexit от страна на Мей и липсата на ясна позиция по основните въпроси, пише БТА.

Според вестника някои министри в правителството на Мей също не са съгласни с позицията й по въпроса за излизането на Великобритания от ЕС. "Страшно е да се каже, но ние се приближаваме все повече към момента, когато за известно време ще трябва да излезем в опозиция, за да се прегрупираме", цитира "Сънди таймс" неназован член на британското правителство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ANONIMEN преди 6 години
VSICHKO SE PLASHTA EDIN DEN. TAZI STRANA VINIAGI E GLEDALA DA POLZVA DRUGITE DARJAVI. POLZVALI SA BLAGA OT KOLONITE SI ASEGA ISKAT OT EVROPA. EE NO NE STAVA VECHE VREMENATA A DRUGI.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами не се развеждайте и толкоз!
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
интересно цял свят говори английски извънземен език???
15
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Тубата пуснаха видео преди месеци,Китай обеща милиарди инвестиции за Англия,а и англичаните имат бизнес с тях,не са го закъсали. Но не одобрявам да са врагове с Германия,това ме дразни,защото харесвам и двете държави.Обаче и управляващите европейци не бяха прави за много неща,които агличаните им казваха в лицето,а те си правиха оглушки и не реформираха нищо.
14
0
 
4
 
! Отговори
Locust преди 6 години
Те излезат не излезат , но аз напускам този остров. Потъва Обединеното Кралство.... Бързо и сигурно.... Заплатите са по ниски и от минималната работна заплата в развитите еврропейски страни. Поляците пак се ориентираха .... както и българските шведи.
13
1
 
5
 
! Отговори
Гучето и Дучето преди 6 години
Кво ни занимавате с тея, да се мащат. Притрябвали са ни
12
1
 
0
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 6 години
Я някой да опресни знанията на тези депутанти, кой в ингилизко, назначава и уволнява премиера и правителството.
11
1
 
6
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
БРЕКСИТ....т.МЕЙ -- НЕМА ДА ИМА.....НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА..
10
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ANGLICHANITE I ANGLICHANKITE NE SA STUDENI HORA MOJE IMA I TAKIVA NO KATO ZIALO AZ GI HARESVAM KATO HORA V BALGARIA IMA PO STUDENI HORA NO PROBLEMA E CHE UK SE PREVARNA V AFROAZIATSKA TERITORIA OSHE 300000 romi ot iztocna evropa romanzi balgari 1-2 miliona POLIAZI NORMALNO E DA NE ISKAT EU NO VSE PAK BREXIT E ZIONISTKI REFERENDUM DA NE ZABRAVIAME CHE V UK JIVEAT ROTSCHIDOVI JACOB I EVELIN I OSHE MNOGO GRABLIVI HIENI PT SASHIAT PROIZHOD KARO RUSKI EVREI UKRAINSKI OGRABILI MILIARDI I IZBIAGALI TA
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах писнахте ми с този брекзит бе майна.Не ни занимавайте с глупости.
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия англичани искат само меда на ЕС, но не и жилото, не искат никакви отговорности да имат , само привилегии искат.Затова не минаха на евро, били са империя, знаят си интересите.
7
6
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 6 години
ЦИТИРАТ НЕНАЗОВАН/-ПОВТАРЯМ НЕНАЗОВАН/ ЧЛЕН НА..!!! ЕЙ МОМЕ ИЛИ МОМКО, ЛОВИ ПЕПЕРУДИ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА И ЛЯТОТО !!! КАКВО СА НЯКОЛКО НЕМСКО -ШВАБСКИ МАНГИЗИ ВКАРАНИ В "СЪНДИ ТАЙМС" /ЗАКЪСАЛ ЗА ПАРИЧКИ/ ...И ХОП КОНСЕРВАТОРИ -ПРЕДАТЕЛИ !!! БРИТАНЦИТЕ СА ПРЕЧУКАЛИ БЪЛГАРИЯ МНОГО-МНОГО ПО-ВЕЧЕ ,НО ОТ ШВАБИТЕ ИМАМЕ ДВЕ КАТАСТРОФИ !!! ...ТЕ НЕ СА КОСМОПОЛИТНИ ...ТЕ СА ПАРИГЕПНИЦИ ... НАЦИТАТА И ТЕХНИТЕ ДЕМОКРАЦИИ СА САМО ЗА "ШВАЙНЕНЗИ БАРОНЕН" И ПЕРО-ЛОРДО-СЪРОВЕТЕ--- М...А ВИ ...БЕЗМИСЛЕНИ И...!!!
6
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все някой трябва да я свърши тази работа, защото времето тече, а само философстват. То и без това Кралството им е станало колониален майммунарник, та като се отделят ще се наслаждават на по-прости и от тях. Два месеца няма атентати и пак се наежиха. Ще си плащат мито на всичко като неевропейски стоки, а ЕС може да си поръчват и сами стоки от Азия и другаде.
5
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ НЕ ИСКАМ НОВ РЕФЕРЕНДУМ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ КЪДЕТО КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО ЩЕ ДАДЕ И 10 МИЛИАРДА ДА ФАЛШИФИЦИРА ЗЕЗУЛТАТА , ЧЕ ВЕЧЕ ИСКАТ ДА СА В ЕС!!!НЕНАВИЖДАМ АНГЛИЧАНИТЕ ТЕ СА СТУДЕНИ ХОРА И СА ЕДНИ ОТ ОТГОВОРНИТЕ ЗА БЕРЛИНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР И ОКРАДВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ А И СА ИСКАЛИ ТУРЦИЯ ДА НИ ЗАВЛАДЕЕ СЛЕД ВТОРАТА СВЕТОВНА!!!АНГЛИЧАНИТЕ СА ЗЛИ СТУДЕНИ ХОРА И НЯМАТ МЯСТО В ЕС!
4
3
 
22
 
! Отговори
Берач на Трюфели преди 6 години
Не е честно заради двамка тримка *** и пенсионери да излезне ВЕЛИКОБРИТАНИЯ от Евросьюза!!! Нека да си направят нови избори в Великобритания и ще видите че палачинката ще се обьрне братя бьлгари!!!
3
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като искат, това само доказва глупавата форма на управление. Къде бяха тия същите когато се търсеше кой да извади горещия картоф опа мълчаха като женски полови органи. Тая женица свърши всичко и сега оставка един Ким или Сталин трява навсякъде малко са трепали комунистите.
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО 1 ГОДИНА ДА СТЕ СЕ МАХНАЛИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА , ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ ТОЯГАТА!!!НАСЕЛЕНИЕТО КАЗА , ЧЕ ИСКА ДА СЕ МАХА А ВИЕ ОЩЕ СЕ ТУТКАТЕ ВЕЧЕ 2-РА ГОДИНА!! КАКВА НАГЛОСТ :DАКО МОЖЕ ВЗЕМЕТЕ И МАЛКАТА ПИЯВИЦА ГЪРЦИЯ С ВАС!!!НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ! ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ПОЛУЧАВА НЯКОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ СПРЯМО ЧЛЕНСКИЯ И ВНОС ПЛЮС БЕЗМИТНАТА ЗОНА КОЕТО МОЖЕ ДА Е И ТРИЛИОН ПРИХОДИ ЗА НЕЯ!!! ВЪН ВЪН ВЪН ДА ВИДИМ ТОЗ ЛОШ ЕВРОСЪЮЗ БЕЗ НЕГО КАК Е :D
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Либерал или консерва? Всички са маскари.