Тереза Мей с оптимизъм за еврокомпромиса по Brexit-а

Британската министър-председателка на среща в Брюксел
11 дек 2017 08:44, Петя Славова
2
Тереза Мей с оптимизъм за еврокомпромиса по Brexit-а
Снимка: Reuters

Постигането на компромис за Брекзита събуди ново чувство на оптимизъм за продължаване на преговорите за търговско споразумения между Лондон и Брюксел, заявява британската министър-председателка Тереза Мей в разпространена от канцеларията й реч, която тя ще произнесе днес в Камарата на общините, съобщава БТА.

Още по темата

"Разбира се, нищо не е договорено, докато не се договори всичко. Според мен обаче е налице нов оптимизъм в преговорите и силно се надявам и очаквам да потвърдим поетите ангажименти на Европейския съвет тази седмица", каза Мей, цитирана от Франс прес и Ройтерс.

Мей ще участва в срещата на върха в Брюксел в четвъртък, на която тя очаква лидерите на останалите 27 страни от Евросъюза да одобрят заключението на преговарящите, че страните са постигнали достатъчен напредък, за да преминат към втората фаза в преговорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АНГЛИЙСКАТА ЛИРА ТРЪГНА БЪРЗО НАГОРЕ.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПИЯВИЦА В ЕС!!! ЗАТОВА И УСТАТА И Е НАЙ-ГОЛЯМА ПО ПЛЮЕНЕ НА ЕС!!! ПЕЧЕЛЯТ НАД ТРИЛИОН ОТ СТОКООБМЕН С ЕС ЗАРАДИ НИСКОТО МИТО И НЯКОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ ЧЛЕНСКИЯ ИМ ВНОС САМО ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС!!!ОТ 1 ЯНУАРИ 2019 ДА СА СЕ МАХНАЛИ, ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ ТОЯГАТА!!!ЕВРОТО ЩЕ СЕ КАЧИ С 5% МИНИМУМ САМО ТОЗ ЗВЯР ДА СЕ МАХНЕ А ДАНО ИЗХВЪРЛЯТ И ГЪРЦИЯ ВТОРАТА ПИЯВИЦА СЛЕД ТАЗИ!!!