Не бомба, а дрога в подозрителния пакет в Германия

Заради него евакуираха коледен базар в Бон
Обновена: 23 дек 2017 13:46 | 23 дек 2017 11:56, Петя Славова
22
Не бомба, а дрога в подозрителния пакет в Германия
Снимка: Reuters

Няколкото подозрителни пакета, заради които снощи бе частично евакуиран коледен базар в Бон, се оказаха доставка на наркотици, съобщи днес германската полиция, предаде ДПА.

Още по темата

Полицията е била уведомена от хора, видели как мъж с качулка и ръкавици за еднократна употреба пуска няколко дебели плика в пощенска кутия. Около десет часа вечерта част от базара бе опразнена като превантивна мярка. Пет часа по-късно експерти установили, че пликовете съдържат наркотици, каза полицията, но не уточни за какъв вид дрога става дума, пише БТА.

В Германия има повишена тревога за възможни нападения година след атаката с камион срещу коледен базар в Берлин, при която бяха убити 12 души. По-рано този месец властите евакуираха част от коледен базар в Потсдам, след като пакет с фойерверки, кабели и пирони беше доставен в близка аптека. Оказа се, че това е опит за изнудване на куриерската фирма Ди Ейч Ел, извършила доставката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
35
 
! Отговори
COPY-PASTE преди 6 години
Копиран Материал от БТА а те дали знаят че им крадат Новините???
6
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В Германия има повишена тревога за възможни нападения година след атаката с камион срещу коледен базар в Берлин, при която бяха убити 12 души."===И малко повече от две години след като Меркел каза "Refugees welcome!".
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
V 1-viq ti Tekst nqma6e Droga , sega oba4e pak kopiran Tekst ot BTA
4
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
3, не са религиозни. Масово са атеисти и скоро атеистите и мюсюлманите ще са повече от християните. България е по-религиозна страна. Германия е водеща страна в света по атеизъм, бездетност, гей ценности и деградация. Тяхна си работа, само разни немски нпо-та и медии като дойче веле да не ни налагат тези нови псевдоценности тук, ако обичат. България е най-старата европейска страна и си има традиции и колкото и да сме бедни, поне не се отказахме от тях за разлика от немците.
3
9
 
34
 
! Отговори
За 1 преди 6 години
Германците са изключително религиозни за разлика от Българите. Белег на християнство беше да приема онези бягащи от Тирана Башар, бомбите на Путин и ИДИЛРаждаемосттаа е като навсякъде по белия свят
2
3
 
35
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Донесете ми подозрителния пакет, да го обезвредя.
1
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъчно ми е за Германия. Милиони германци си дадоха живота за тази страна, а 70г. по-късно им подменят населението напълно съзнателно, бомбят ги, промиват ги как са длъжни да помагат на някакви диваци, които ги мразят. Съвременна Германия е управлявана от "прогресивни" сили и евреи, които деградират нацията. Отучиха ги от семейни ценности (няма раждаемост), от християнство (църквите са празни), но ги научиха на дрога, разврат, дегенерация, гей паради и т.н. Хитлер и Бисмарк се обръщат в гроба.