"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!

Заключението, по повод европейското ни председателство
29 дек 2017 07:42, Петя Славова
388
"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!
Снимка: Bulgaria ON AIR
България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вице премиерът Валери Симеонов. Изданието отбелязва още, забавеното разследване на случая "КТБ".

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-12-28/balgariya-e-nay-bednata-i-korumpirana-strana-v-evropeyskiya-sayuz
 

България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe Guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието, цитирано от Bulgaria ON AIR.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вицепремиерът Валери Симеонов.

Изданието отбелязва още и забавеното разследване на случая с фалита на КТБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари