"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!

Заключението, по повод европейското ни председателство
29 дек 2017 07:42, Петя Славова
388
"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!
Снимка: Bulgaria ON AIR
България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вице премиерът Валери Симеонов. Изданието отбелязва още, забавеното разследване на случая "КТБ".

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-12-28/balgariya-e-nay-bednata-i-korumpirana-strana-v-evropeyskiya-sayuz
 

България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe Guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието, цитирано от Bulgaria ON AIR.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вицепремиерът Валери Симеонов.

Изданието отбелязва още и забавеното разследване на случая с фалита на КТБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пишат истината и какво от това? Тулупина от Банкя е добре известен с корупцията, простотията но и с раболепието към ЕС и САЩ. Знаят колко милиярда в ограбил, къде са внесени, знаят, че има ужасна бедност и ограбване на българина от всичко, ток, вода, храни, лекарства, горива, такси и данъци. Знаят но не им пука за нас. знаят, че Рапона е бивш бандит с лошо минало, че е избил сума ти хора, че за да работиш нормално трябва да му плащаш. Тези от ЕС са като него, крадат и лъжат но с финес.
130
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гардиън както обикновенно лъже, у нас няма и не е имало корупция. Само един малък пример, когато Домусчиев купи навремето Биовет в Пещера той плаща за предприятието поне два пъти по малко отколкото има в касата на завода. Не давам цифри защото много време е минало но знам че това е истина и ми беше казано от бивши работници в завода. А цяла България до този момент работи на този принцип, крадат и си разделят парите а стадото блее. Народен съд е единственното което може да спаси българия.
129
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** не е верно. Я да питат корифеят по всичко от Банкя колко са се заблудили. Веднага ще заеме героично-патриотична поза пред камерите им и с поучителен тон ще разкрие саботажите на БСП.
128
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България няма българи а само Християнизирани/слааянизирани Роми и Ислямизирани/турчеещи се Роми!!!!
127
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Василев 123Много му пука на някого за Гардиан.Никой не е на колене.
126
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да се гордеем че ловим първи места така ще станеме по известни иначе къде ще се спомене за България. Пък и най кяриме бедния при богатите
125
18
 
7
 
! Отговори
Булгар преди 6 години
Помня го този Гърдън. Учеше в нашия клас. Голям мушморок. А пък аз на обяд изпих две гроздови с туршийка, после две чаши Мерло с домашни наденички и изобщо не ми пука какво говорят за нас разните му там ГАрДИаНИ! Много ми е кеф, че живея в България. Айде чао, а пък на който не му харесва в БГ, Терминал 2 е отворен!!!
124
5
 
13
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Огнян Шентов и Лаборантите са в екстаз! Дива радост от мизерии, които те самите са организирали и измислили! И пак четем с умиление терзания по "старата Костова десница"?! Тая същата дето прибаризира и продаде и майка и баща в родината за комисонни грантове! Питайте шефа си и за КТБ, та той е сред основателите на тая измама! Това са големите скандали и то с мащаб на национална катастрофа!И сега реват, когато лека полека се съвземаме от седе растията?!
123
6
 
16
 
! Отговори
Кого шикалкавиш? преди 6 години
Кого лъжеш, бе "тоз път"? Каква подкрепа, какво мнозинство от избирателите, какви пет лева ти се присънват? Че кой е по-заклет комунист от тиквуна ви, дето не щя да напусне партията хранилница, когато още не беше ясно накъде ще тръгнат нещата у нас?
122
14
 
8
 
! Отговори
НЕ МИНАВА ТОЗ ПЪТ преди 6 години
Този пасквил е част от активните мероприятия на Дай България срещу законно избраното и ползващо се с подкрепата на мнозинството от избирателите, легитимно правителство на България. Обаче този път номера на разрушителите и унищожителите на България, костовистките ченгесари и комунисти, лъже-демократи и "приватизатори"-крадци, и най-корумпирани от всички в света соросови агентурници и хрантутници, мразещи България до мозъка на прогнилите си от корупция кости НЯМА ДА МИНЕ!
121
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гардиан е конкуренция налъжливото дойче веле отнай-богатата и също корумпиранаГермания , която наскорообяви че вече ще са самостоятелнии няма да слугуват на сащ .
120
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Костовистка глупостВ индекса за усещане на корупция, България ясно е класирана на последно 41-во място в Европа и 75-то в света!
119
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Костовистка глупостВ статията се говори за висшата корупция а именно за министри,зам.министри,прокурори и висши съдии,а не за дребните дебели общинари и КАТ!
118
7
 
13
 
! Отговори
Ъъъ преди 6 години
Заглавието е подвеждащо. Всички знаем, че България е най-корумпираната страна не в Европейския съюз, ами в целия цивилизован свят. Чувал съм, че по-зле от нас били на островите Барбадос и Тимбукту (и двата - подкрепили САЩ при гласуването в Съвета за сигурност оня ден), но не съм сигурен, понеже не съм бил там.
117
23
 
7
 
! Отговори
Костовистка глупост преди 6 години
Това, което пише Гардиън е лъжа, защото няма никакви метринчи показатели, а е свободно съчинение, при отва злобно. Има индекс на корупция, всеки може да го намери Corrupt Index с ясна методика. В него България има рейтинг на корупцията 3.4, което означава слаба корупция. Вече е пределно ясно, че Костовистите, заради чието разрушение до основи на българската икономика и морал са решили да приведат "стратегията си-да ударят Борисов по най-милото"Конгречулейшъна" както са начертали в ЦК -то си.
116
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До жекоНикой не може да премахне корупцията освен ние. Това правителство е одобрено не от тях , а от нас, макар и индиректно чрез парламента. Така са гласували хората, такава ще я сърбат.
115
10
 
17
 
! Отговори
жеко преди 6 години
много ме радват европолитиците първо ни караха да влезем в ес с обащанията че ще ни направят заплатите високи, че ще премахнат корупцията и т.н а сега един вид казват 'ние нямаме нищо общо' въпреки че това правителство е одобрено от тях, скапани лицемери
114
4
 
1
 
! Отговори
Damonnaadene преди 6 години
<a href=PAPINBAG.RU/?m=5059>Коляска плетеная для кукол, в стиле ретро, 56 х 31 х 48 см</a> <img>PAPINBAG.RU/p/shop/5059demo.jpg</img>
113
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са двете управляващи култови тройки да коментират тази статия.Същото онзи ден написа и един от най-четените датски вестници.А кои са двете тройки,управляващи държавата ни,предполагам всеки се досеща.Става въпрос за трите прасенца и тримата глуппаци,като всяка прилика с действителни лица от обществено-политическия живот у нас е напълно случайна.
112
9
 
6
 
! Отговори
Симеонов преди 6 години
Огнян Шентов, който е председател на софийския Център за изследване на демокрацията изпратил доклад на Центъра за изследване на демокрацията,който рисува опустошителна картина от върха до дъното на българското общество.Та точно от този доклад е информацията на Гардиън.Браво другарю шентов, машалла и аферим на теб и на прокопиев, дайнов,гномма,крадеца костов и цялата ви шайка родоотстъпници грантаджийски газо лизници.