"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!

Заключението, по повод европейското ни председателство
29 дек 2017 07:42, Петя Славова
388
"Тhe Guardian": България - най-бедната и корумпирана в ЕС!
Снимка: Bulgaria ON AIR
България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вице премиерът Валери Симеонов. Изданието отбелязва още, забавеното разследване на случая "КТБ".

Прочети още на: https://www.bgonair.bg/bulgaria/2017-12-28/balgariya-e-nay-bednata-i-korumpirana-strana-v-evropeyskiya-sayuz
 

България е най-бедната и корумпирана страна в Европейския съюз. Това твърди авторитетният британски вестник "Тhe Guardian".

Заключението е в анализ посветен на предстоящото европейско председателство на страната ни. Въпросът за политическата корупция остава без отговор, пише още изданието, цитирано от Bulgaria ON AIR.

В текста се поставя акцент върху "ксенофобията на някои български политици", като се споменава вицепремиерът Валери Симеонов.

Изданието отбелязва още и забавеното разследване на случая с фалита на КТБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


388
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ние нека си философстваме,а политици и олигарси затриват държавата........Едните плачат по миналото,което няма да се върне, другите чакат спасители...и всички общо търсим вината в някого! А вината е в нас,защото нямаме осъзнато гражданско общество!Защото мълчахме или бягахме толкова години!Защото допуснахме да превърнат държавата ни в ***! За промяна скандирахме преди 28г,но дори нямахме представа,че тя започва първо от промяна в мисленето ни!
90
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България би трябвало да бъде съдена от Европейския Съд за това че с помоща на Руската армия 16 септвмври 1946 г. изгонила семейството на Симеон Сакскобурготски от страната , в Англия умират за Кралицата а те хипнотизирани славянизирани същества замо золуми по теа Земи
89
3
 
0
 
! Отговори
Eni4er преди 6 години
До АнонименТази дума се използва за човек който не е мюслюманин.Имам чувството ,че искаш да си промениш вярата
88
6
 
18
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Ако питате Гардиън, кое е най-успешното българско правителство , което се е борило с корупцията и бедността, ще ви кажат , че това е правителството на Сакскобурготски, който завъртя външния дълг, чрез брейди облигации и милиарди български долари заминаха към частни банки от лондонския клуб!Същият цар, който ни го натресоха от МВФ и СБ и си провеждаха, чрез него неолибералната си стратегия за Нов Световен Ред!!!Агент Джеремая Дженкинс!ЦРУ!!!
87
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много скромно и лаконично е съобщението в този сайт! Защо? Най гокемия виновник е Валери Симеонов- смях та той е най кадърния в това правителство!Но "Днес" не споменава че в статията пише че държавата е превзета от мафия и олигарси,че има монопол на руска компания на петролния пазар, че КТБ е съборена от мафията с подкрепа на държавата, че в България няма осъден политик и съдебната система не работи. Защо криете "Днес" . Срам.
86
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявай бай Кольо, работя отдавна с немски фирми и не съм червен ***, но да се твърди че немците са щастливи от живота си е меко казано пресилено, въпреки високия им стандарт
85
4
 
8
 
! Отговори
ИСТИНА преди 6 години
ИСТИНА Е .....КОРУМПИРАНИ , КРАДЛИВИ , ЛЪЖЛИВИ УПРАВНИЦИ БЕЗ ЛИЦЕ ПРЕД СВОЯ НАРОД .А НАРОДА ...... МИ ТОЙ ЖИВЕЕ ПО ТАКА ЗАДАДЕНИТЕ "ВАЖНИ ПРАВИЛА" ОТ УПРАВНИЦИТЕ .
84
2
 
3
 
! Отговори
Тинев преди 6 години
Путин е виновен!
83
3
 
11
 
! Отговори
Бойко от Банкя преди 6 години
Какво е корупция ?
82
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много голям проблем им е "ксенофобията" на тия либерални евроге*ове..
81
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай Колю е с розави очила и вижда всички англопакистанци и индобританци в розаво.
80
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е. Не идвайте в България и излизайте от ЕС по-бързо. Ще ви пращаме лекари, за да не чакате по 3 месеца на опашка за доктор, като комунист за тоалетна хартия, но трябва да плащате на държавата България за медицинско обслужване по 1 милиард месечно. Сиренето трябва да стане с пари.
79
17
 
5
 
! Отговори
колю преди 6 години
До Косю================Какъв капитализъм бе тъ.панар! Това е комунистически капитализъм.направен от твоите приятели из,родите комунистически.Я върви в Англия,Германия и т.н. да видиш какво е истински капитализъм-с достойни и щастливи хора,разполагащи с материални и духовни блага! Не нещастници,като в руската преизподня!
78
11
 
6
 
! Отговори
TOP SECRET преди 6 години
В България всичко се прикрива и умишленно унищожава , пример е Дело Възродителен Процес на който местото му е в Хага но едва ли някакви доказателства са останали в Архивите
77
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ае моля мигранти да не се правят на големите разбирачи. Избягали от държавата си, пък нас ни обвиняват че ни е страх да им се опълчим на управниците. А вие какво направихте за България? На кого се опълчихте, като сте толкова смели?
76
12
 
1
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 81Напротив, уважаеми/уважаема. Напротив! Точно обратното е!Ако си учил в Оксфорд или Кембридж може да станеш известен и богат.И някои английски титли не са наследствени, а се дават за заслуги.Например "сър". Като оставим такива известни като Елтън Джон, има други, дори руснаци с такава титла. Един от тях е лауреатът на Нобелова награда по физика, руснакът Константин Новоселов. Сър Новоселов! Как ти звучи? Това е доказателство, че англичаните не мразят имигрантите.
75
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еврочиновниците да не ги разхождате до Бургас по магистралата, че ще им изпадат камъните от бъбреците от друсане по коловозите
74
5
 
9
 
! Отговори
Косю преди 6 години
ето докъде ни доведе капитализма
73
7
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 75Айде бе!? И как става тоя фокус? Навсякъде "лошият материал" в калта, а само у нас - по върховете?Нищо подобно! Просто смятай какъв е останалия материал, след като този по върховете е калпав. Винаги по върховете стои "най-добрия материал".Един бивш министър беше казал: "Егaти държавата щом аз съм и премиер!" И беше прав.
72
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"А кой ги е "загнездил" по върховете? Защо пък не ги "загнездят" в Швеция или Швейцария? Докато не разберем, че НИЕ сме си виновни - няма да стане!"Виновни сме само за това че сме страхливи овце, които не смеят да си изринат ***, а не че сме мързеливи. *** се е оградил с хиляди милиционери от страх от народната любов.