Екшън като на кино в Лион: Отвличане за 26 млн. евро!

Похитена бе дъщерята на шофьор на ван, превозващ пари
10 фев 2018 09:43,
14
Екшън като на кино в Лион: Отвличане за 26 млн. евро!
Снимка: архив Reuters

Екшън с филмов сюжет се разигра във френския град Лион.

Дръзки крадци отвлякоха дъщерята на шофьор на ван, превозващ големи суми пари, и поискаха като откуп съдържанието на микробуса.

Издирването на крадците продължава, а плячката им може да достигне 26 милиона евро, съобщи "Дарик".

В четвъртък вечер във френския град двама мъже се представят за водопроводчици и отвличат млада жена от апартамента ѝ. Свързват се с баща ѝ, който работи за швейцарска компания, превозваща пари между фирми и банки, и искат откуп. Бащата идва с микробуса на посоченото място – паркинг на границата със Швейцария.

"В 19:45 ч. ванът, който е бил по доставки, се отклонява от магистралата и стига до паркинга. Трима въоръжени мъже изпразват съдържанието на вана и бягат със спортна кола”, разказва говорителят на полицията Жан-Кристоф Сутрел.

Отвлечената дъщеря е намерена край пътя. Извършителите са изключително организирани и подготвени и са планирали прецизно атаката, каза още говорителят на полицята.

В микробуса е имало между 17 и 26 милиона евро. Разследването се води от френската полиция. До момента арестувани няма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
22
 
! Отговори
д-р Исня преди 6 години
Бусът, превозващ милиони е с екипаж от един човек? Къде дават така?
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5"българска следа" ................МУ-ХА-ХАГаньовците освен да берат портокали, да ги гътбят като роби и да чистят тоалетниза друго НЕ СТАВАТ!!!П.П. Естествено и да пускат бюлетинката за Боко-селското и Цецо-пипоня.
9
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ангел 6Надявам се да "почерпят опит" от колегите в Европа.И то не само в тази посока.Избирателите на Тиквата трябва да живеят в Пъкала.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честито! Да си харчат със здраве юдеомасонските кървави пари откраднати от всички нас.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бравооо
6
2
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
ДОбре измислен план.Лесно е да отвлечеш дъщерята на обикновен работник който не може да осигури никаква защита не семейството си НО може да ти предостави огромно количество кеш които не е негов и то до 1-2 часа.Ако се докаже че Шофьора на Инкасо автомобила не е замесен никой няма да повдигне обвинения срещу него, че е дал парите на престъпниците.Все пак става въпрос за дъщеря му .Притеснява ме само факта че нашите Бандити може да почерпят опит от колегите им във Франция
5
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бас ловя че има и българска следа в този план даже няма дасе учудя ако тартора е българин :-) някой като Жоро инкасото или (милионера )....??
4
1
 
17
 
! Отговори
Стамат преди 6 години
Язе у баничарката имам един скъсан чувал от брашно и три лева на стотинки у жабката.
3
4
 
32
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Това си е евро цирк. Някакъв чичко кара бус с 26 милиона евро си кара по улиците като на филм, без тежко въоръжена охрана? Алооо, тия са *** и аз да съм, и аз ще го обера. Това си е подарък.
2
2
 
20
 
! Отговори
Инспектор НюНю преди 6 години
Дали и шофера не е намесен в играта,откъде ще имат информация за че има яко лев!Има вътрешен човек,веднага пращаме помощ от България за разкриването 😉На чело с бат Боко,ако не ги намерят ще ги самозастрелят тука сме най-доброте,нооо постоянно трябва да се доказваме 😁
1
2
 
7
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 6 години
съобщи "Дарик"..............................xaxa