Унгарски политик в "мръсна" Виена: И Будапеща ще стане така!

Мигрантите направили австрийската столица по-мръсна
Обновена: 7 мар 2018 08:30 | 7 мар 2018 08:23, Боряна Павлова
76
Унгарски политик в "мръсна" Виена: И Будапеща ще стане така!
Снимка: архив Reuters

Началникът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан Янош Лазар пусна във Facebook видеоклип на свое посещение в квартал на Виена, който според него е станал по-мръсен, по-беден и с увеличена престъпност, откакто там са се настанили мигранти, предаде Асошиейтед прес.

В това видео Лазар заявява, че след 20 години унгарската столица Будапеща може да заприлича на този неустановен виенски квартал, ако опозиционните партии "пуснат мигрантите", пише БТА.

На 8 април в Унгария се произвеждат парламентарни избори и силно антиимигрантски настроената партия Фидес на Виктор Орбан е превърнала мигрантите в основна тема на кампанията, отбелязва АП.

"Улиците очевидно са по-мръсни, районът очевидно е по-беден, а престъпността е нараснала. Ако ги пуснем да влязат и те заживеят в нашите градове, последиците ще са престъпност, обедняване, приюти и невъзможни благоустройствени условия. Ние работим за предотвратяване на това явление", заявява Лазар.

По думите му в този виенски квартал са останали само пенсионери "сред белите и християните", а "всеки друг е имигрант", за който се създава "град в града".

"Във Виена има много училища, където не са останали никакви бели виенчанчета, има само деца на мюсюлмански имигранти и имигранти от Близкия изток", казва Лазар.


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
AfD преди 1 година
Факт е, че във Виена 10.000 деца са записани в мюсюлмански детски градини.
След победата на националистите в Италия, Меркел и Юнкер още не са реагирали.
Меркел и Макрон ще бъдат все повече изолирани. Режимът на Меркел разреши влизането на роднините на мигрантите от 1.август т.г. Очаква се засилване на влиянието на единствената патриотична партия в Германия - АФД. Нищо чудно съвсем скоро кабинетът Меркел 4.0 да изпадне в криза.
38
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще построим отново Берлинската стена със Запада, само че този път ще я охраняваме да не влизат имигранти. Източна Европа трябва да се отдели и загради. Да въведе визи за запада.
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мигранти, внос на работници - всичко е позволено на работонаемателите. И за нас готвят същото.
36
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Унгария и Австрия трябва да се обединят и да направят Австро-Унгария.
35
1
 
2
 
! Отговори
тъпири преди 1 година
тъпири
34
0
 
25
 
! Отговори
варненец преди 1 година
Австрия скоро ще бъде халифат . Отидете на мексико плац и квартала зад него , само *** и бурки , отидете и на гарата в Кьолн , където съм се оглеждал и пазил както и в Ямайка не съм ,даже и в Монтиго бей , честит ти халифат стара Европо !
33
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До анонимен 42
Ех да имахме проблемите на Мюнхен.
32
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Орбан понеже не може да направи нищо добро за Унгария се е хванал за мигрантите щото е най-лесно.
31
2
 
7
 
! Отговори
Богомил преди 1 година
До БУДИСТ

Неграмотнико, ариите са траките на Дионис, тракийски цар, който при похода си на изток завладява и северна Индия и занася там нашата цивилизация. Има много доказателства за това. Всъщност Александър Велики повтаря неговия поход 1200години по-късно. А защо старобългарският календар е по-стар от китайския? А защо единия от епитетите на Дионис е Бромий? А защо ариите са с тракийски колесници? А защо се срещат там тракийски имена?
30
2
 
8
 
! Отговори
СС преди 1 година
Прав е Лазар!
29
6
 
5
 
! Отговори
Богомил преди 1 година
До БУДИСТ
Мегбоссом а бюдюш анядот. Неграмотнико хуните са част от нашите предци. Родът Дуло е от хуните, от царските скити, които са северно-тракийски племена. Славяни просто няма, а има народи говорещи сходни езици и наречени славяни . Руснаците не са славяни, защото днешният им език е възникнал на основата на българския преди 200г. Преди те не са разбирали този език, те са предимно угрофински, всякаквисеверни племена и 20% монголци. При българите няма монголски гени..
28
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БУДИСТ
Монголите започват да мигрират и се разпростират в 13 век.Хуните са тръгнали векове по-рано,дори хилядолетие преди да се появят монголите.Тръгнали са от изток към централна Европа и са се разпростряли почти в цяла Европа и нямат нищо общо с монголите
Унгарците са угро-фински племена произхождащи от север и Скития,от източна Европа.Славяните също са стари европейци от централна и източна Европа.Населението на Европа е 90% от източна Европа
Явно ти си мучащия,не си прочел нищо по история
27
3
 
1
 
! Отговори
до Будист преди 1 година
България ли имаш предвид?
26
4
 
35
 
! Отговори
БХК да сезира.. преди 1 година
оф вярно, че Орбан за разлика от някои тикви орита соростутките вън от Унгария! Вече гледам жилище в единствената бяла страна в Европа! Да живее Орбан, да живее Унгария!! Да живей бялата цивилизация!!!
25
23
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
даживее САЩ и Европа! Долу белите, християните трябва да бадат избити
24
0
 
27
 
! Отговори
До ЕвроГЕЙ- преди 1 година
атлантик-а(19).
Иди си зобай лекарствата!!! Между другото, я ми каж умнико - В РИАД, ЩЕ ЛИ ПОСТРОЯТ ХРИСТИЯНСКИ ХРАМ??? Когато го построят - ела ми се обади!!! Може да намеря пари и да го посетя!!!
23
1
 
50
 
! Отговори
барселона преди 1 година
Живея в Барселона и тук е пълно с маймуни от всякакъв вид и религия.Центъра са го превзели пакистанците и бангладежците.Ама испанците са си виновни оставят ги да си правят каквото искат милите бежанци нищо че война в техните държави не е имало от 50 години.
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До евроатлантика
Момче, ти скоро бил ли си на лекар? Съветвам те, побързай!
21
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преди години поляците спасиха Европа от ислямско превземане, като спряха османските войски при Виена. Сега е ред на унгарците да спасят каквото е останало от Европа.
20
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"България е в много по-неизгодна позиция, но се справя!"

С какво точно се справя? България загива, но не от външни мигранти а от собсвените ни плъхове, които си отглеждаме от столетия.