Мей разкрива: Кой е отговорен за отравянето на Скрипал?

Ще узнаем в сряда, обеща британският премиер
13 мар 2018 19:53, Петя Славова
97
Мей разкрива: Кой е отговорен за отравянето на Скрипал?
Снимка: БТА

Британският премиер Тереза Мей ще съобщи в сряда кой е отговорен за отравянето във Великобритания на бившия руски шпионин Сергей Скрипал. Това заяви британският посланик в Москва, предаде Ройтерс, цитирайки ТАСС.

Още по темата

След среща с руския заместник-външен министър Владимир Титов във външното министерство в Москва британският посланик Лори Бристоу каза пред репортери, че Великобритания очаква до края на деня Русия да даде обяснение как е било използвано нервнопаралитичното вещество, с което са отровени агентът и дъщеря му, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До Емигрант: Г'лупости пишеш. Сергей Скрипал е двоен агент, осъден на 15 години затвор в Русия за шпиониране в полза на Великобритания. Помилван след 5 години и му е разрешено да емигрира във Великобритания. От какъв зор точно преди президентските избори руснаците ще искат да го ликвидират. Можели са да го направят още докато е бил там. Това е антируска пропагандна кампания, съшита с бели конци. Въобще провокациите са изпитан инструмент в британската политика. И Саддам уж имаше химическо оръжие,
80
1
 
1
 
! Отговори
Емигрант преди 6 години
М,рзилките в сайта си измислят,че англичаните едва ли не са си изтровили половината кралство за да направят мръсно на рашъните?!Че Американците си съборили кулите сами,сами си взривяват миноносците,абе направо половината щати ще си направят харакири за да обвинят руснаците!?
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе има ли значение кой е отровителя? За мен от значение е факта, че ако англичаните не бяха натиснали нашите сега ДПС НЯМАШЕ ДА ГО ИМА! Бъркат се във вътрешната политика по цял свят и очакват другите да си траят? Много бой ще ядат явно. Видя се колко струват по време на втората световна. И нашите войници им разказаха на няколко пъти играта.
78
2
 
7
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Е как кой!!???Путин разбира се. Лично. Има и доказателства. Видяли са една жена с бяла чанта да минава покрай Скрипал. Даже и един мъж с черни обувки. А и котката на съседа му е умряла преди година две.Кви доказателства ви трябват повече.
77
1
 
3
 
! Отговори
Аспарух преди 6 години
Кой?Англия ,разбира се!Е офуциално ще е Русия,де.
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех, тоя климакс какво прави с жените!!
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 78 Березовски си беше мафиот и приятелите му такива!Все едно правителствата на САЩ и Италия да са отговорни,за убийствата в мафиотските кланове!
74
9
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Близък на убитият от Путин - Березовски, Николай Глушков беше намерен също убит. А *** с последното убийство Путин няма нищо общо само дето го е поръчал!
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 45четвъртития...вени кат маркучи...Педро, защо е необходимо да разкриваш интимните си мечти пред другите? Бленувай тихо! Гади ми се от такива като теб и онзи с "немития"!Гледам Терезка и Русото Боре как подрипват! Вие бяхте Империя! "Рулл, Британия!". Ама коритото изгнило, покафеняло, чалмясало, рулят счупен и скърца! И давате ултиматум на Великата Русия! Смях!
72
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин ли ще обвинят пак?! :) Англичани и американци са луди параноици и шизофреници....
71
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 74Ако някой нашенец е ходил на джури сървиз и се е интересувал относно Шериата ще знае че той не пее в хора! Ако трябва да бъда още по-точен Шерията главно издава документи за развот между ислямци и има правото на медиейшин сървиз между съпрузите! Четете бре народе, пише го! Учете месния език за да не сте задупените източно-европейци които само хленчат че малко им плащат!
70
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хм 73Аз пък се чудя до кога Англия ще търпи полу-нормални и ниско грамотни *** които не могат да проумеят, макар и да четат ако въобще могат та и на български, че Шериата няма джуристрикшън да издава пръсъди! А колкото до брексита, след него Англия няма да се ръководи от Брюксел и неговите закони за малцинствата и ще затегне положението като ги закрие един път за винаги! Имаше дискусия в Парламента преди няколко месеца точно по този въпрос! Четете и проумявайте ако можете! :))))))))
69
0
 
1
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До АнонименБрюксел няма никакво отношение към практикуването на Шариата в Англия,това си е специфична британска история.Брекзита няма да промени нищо!Въпросът е дали властта ще продължи да толерира тая форма на правосъдие/паралелна власт и евентуално докога.
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Хм 70Айде пак глупости! Общността ако е бритиш е под английските закони! Ако общността е на територията на Англия е пак под английските закони! Ако някой муслим не е съгласен с Шерията тежъстта е в английските закони! Пише го ясно и четливо за тези които владеят езика но не на ниво гаща-плява! Имат право да си живеят по техен си начин но ако не е в разрез с ЮК комон закона! А пък след Брексита тежъстта на ЮК закона ще ги захлупи завинаги защото Брюксел няма да има думата!
67
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мей не може да "разкрие" нищо. Може само да огласи онова, което службите й са й (Боже колко ми липсва ударено и!) казали, че са разкрили. А какво са разкрили и какво са скрили е друууга дъъъълга теееема...
66
2
 
2
 
! Отговори
Хм преди 6 години
До АнонименВ тоя спор за Шариатските съдилища и двете страни не сте напълно прави!Наистина в Англия има такива и се толерират от официалната власт,но решенията им имат стойност само в рамките на общността(което не е малко),но нямат правна сила в страната.Впрочем тия органи на неофициална/паралелна власт вече имат влияние и в училища,детски градини и др.места.
65
1
 
5
 
! Отговори
Мда преди 6 години
До Анонимен"По полека със заканите.Какво не са ли руснаци отровителите" Ами въпросния отровен е руснак,може и отровителите да са руснаци,ама на друга служба,като него!Специално Русия НЯМА никакъв интерес да прави такива неща,както и Асад няма НИКАКВА нужда от използване на хим.оръжия,след като военната му кампания върви добре.Изобщо-стари,изтъркани номера.Колкото до "заканите"-аз лично не се каня на никого,просто споделям логичен извод-руското търпение няма как да продължава вечно.
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 65 Шириатските съдилища имат право да издават присъди ,които след това се узаконяват от британските съдилища!Така е по закон от 2009г.!
63
2
 
4
 
! Отговори
11 преди 6 години
Трансджендърите съвсем изтрещяха...
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 62Официално не са UK Common Law и от там нататък спора е излишен! Никой ЮК съдия не би взел под внимание Шарията защото не е по конституцията на страната! Научи езика и чети от извора. Дори ЮК тиви лиценза не е по комон законите и някои англичани много успешно го оспорват по закона и не го плащат.