Датският премиер: Мигрантите не споделят ценностите на ЕС!

Те не желаят да стават част от европейското общество, заяви Расмусен
22 мар 2018 08:40,
144
Датският премиер: Мигрантите не споделят ценностите на ЕС!
Снимка: архив Reuters

Много мигранти не споделят ценностите на ЕС и не желаят да стават част от европейското общество, заяви премиерът на Дания Ларс Льоке Расмусен в интервю за германския вестник "Франкфуртер алгемайне цайтунг", цитирано от ТАСС.

"Приветствам това, че мнозина млади мюсюлмани постъпват в нашите университети, но остават твърде много хора, които не споделят нашите ценности и не са част от нашето общество. Това представлява опасност, особено когато такива хора са съсредоточени в определени градски райони или общини", казва Расмусен, цитира БТА.

На властите понякога се налага да се сблъскват с факта, че в страната живеят имигранти от второ или трето поколение, които не са интегрирани в обществото.

"Те живеят тук от 10, 20 или 30 години и не говорят датски. В Дания отдавна имаме проблеми с паралелни общества в някои квартали", отбелязва датският премиер.

Контролът по вътрешните граници на ЕС е необходим, "докато незаконната миграция продължава да е сериозно предизвикателство", казва Расмусен и признава, че през 2015 г., в пиковия период на мигрантската криза, "положението излезе от контрол".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
16
 
! Отговори
Мюмюн преди 6 години
До до 56Абе, бг има злато което канадска компания продава за милиарди а на държавата дава бирени капачки като концесия. Ако погледнеш структурата на износа ще видиш колко много изнасяваме метала мед, не преработен в нищо с по-висока добавена стойност. Е Руснаците поне сами си продават природните ресурси, нещо което бг питекантропа като теб дори не може да направи. А пък колко пшеница/слънчоглед изнасяме ( пак суровина ) бедна ти е фантазията. Акъл няма тук, акъл!
83
0
 
29
 
! Отговори
Ivan преди 6 години
Ще се усетите вие, всичките т***панари от Европа. Но ще е късно, ще е когато ще се чудите как да не примете шириата
82
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виктор Орбан като им думаше го наричаха фашист, сега се сетили и те.
81
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещата вървят по естествения си ред. Днес емигрантите не споделят ценностите на ЕС, но след 10г. ЕС ще споделя ценностите на емигрантите.
80
1
 
42
 
! Отговори
Киро преди 6 години
ххохох, а ние тук си ги имаме паралелните общества откак се помним, даже бяха заградени по времето на др. Т. Жувков, за да не разнася вятъра помията им из полята. Но Ес ни наложи да разградим обществата, че да се интегрирали, ама на те не искат, обичат си помията и особеностите на етноса, една от която е момичетата да раждат на 12 години. Така че не се косете в Дания, нищо ново под слънцето. Ние тук освен паралелно общество си имаме и паралелна държава, кво знаете вие в Дания.
79
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - смешното е, че и конвенцията доста противоречи на мюсюлманските разбирания. Как ли ще се сдържат те да не си бият жените и децата, като точно те си третират жените, дъщерите, майките, сестрите и т.н. като безправни робини, които трябва да се подчиняват, да им търпят тормоза и да им раждат деца.???!
78
1
 
45
 
! Отговори
Край преди 6 години
Само преди 3г. от телевизора ни облъчваше Кристалина Георгиева че са БЕЖАНЦИ. Без никакво основание в международните договори. Кръстиха ги бежанци и ни задължиха да ги приемаме и обгрижваме. От това грешно и вредно решение за Европа и България за управниците на последва НИЩО. Демокрацията е лъжа.
77
0
 
37
 
! Отговори
Maks преди 6 години
Тези започват да се осъзнават за глупостта която правят с така модерната толерастия.
76
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dobyr den Ami te iskat nas da asimilirat nas da napravqt kato tqx.ys tva obratno be ei
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЦиникНе съм ***! Изобщо не си разбрал написаното, то се отнасяше за т.нар. али, който иска да му плащаме, без да имаме нищо общо с тях!
74
1
 
39
 
! Отговори
Край преди 6 години
Идат пълчищата защото им харесва в Европа НО тук е добре защото тях не ги е имало - като дойдат ще стане като там от където идват.
73
1
 
31
 
! Отговори
Циник до али преди 6 години
Неуважаеми али...от просто самоуважение да беше написал собственото си име с главна буква! Както и да е - плащат си европейците петрола - та да могат шейховете да си купуват оръжие за милиарди...и да се самоизтребвате в грозните ви алахогъзни пустини! Защо алаходупниците не търсят убежище в Катар, Саудитска Арабия, Дубай, ОАЕ? Защо бе? И пари имат...и се дупят по 5 пъти на ден! Какъв го търсите при неверниците? Предложение - направете паметници на Отто , изобретателя на ДВГ...и се молете на него
72
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Г - жа Меркел като ви кани и иска, тя да поема грижите за вас!
71
1
 
18
 
! Отговори
Деда Ванга преди 6 години
До Нострадамус от ЛюлинА това защо е така?Защото от охолство, безгрижие и презадоволяване на нуждите(това последното звучи малко соц ама е истина) са загубили представа за реалността.
70
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искайте да ви плащат точно колонизаторите - САЩ и Великобритания, които изчерпват ресурсите ви и предизвикват войните под предтекст, че ви " внасят демокрация "! Така постъпват навсякъде по света, няма държава или континент, който да не са съсипали. А ако още повече се върнем назад в историята, картината ще е същата... Разберете, че управниците подчиняват и налагат със сила, манипулации, пропаганда и оръжие грабителската си политика върху всички, от които могат да вземат нещо!
69
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те не желаят да стават част от европейското общество, заяви РасмусенАз това можех да им го кажа на умните глави в Европа още преди 5 години.
68
0
 
21
 
! Отговори
7+ преди 6 години
ха, добро утро!
67
0
 
30
 
! Отговори
стойков преди 6 години
лидерите на европа които вкараха тая напаст в европа много добре знаят че хуните не отиват да се интегрират а отиват да живеят за чужда сметка другата цел е завоюването на континента и превръщането му в мюсюлмански това е доктрината на исляма завоюване на света много не помнят катарските фондове с които се построиха стотици джамии в българия през 90 десетте а тероризма още по живково време което доведе до голямата екскурзия но торгут йозал който ги покани побърза да затвори границата
66
1
 
45
 
! Отговори
Нострадамус от Люлин преди 6 години
Западноевропейците са пълни *** - напълниха си хубавите страни с всякаква ***, *** и пр. Според мен толкова ще им се влоши живота до десетилетие, че ще започнат да си купуват имоти в Източна Европа, само и само да избягат от толерантността на тъпите им политици.
65
0
 
42
 
! Отговори
Кина преди 6 години
Хахаха, добро утро. И когато спрете да наричате нашествениците мигранти (мигрират птичките, рибите, някои животни) и започнете да ги третирате като ***, тогава процесът на самоубийство на ЕС е възможно да се спре.