Атентати, отровена храна... Западът създаде условия на несигурност

Французите го предвидиха: "вълци - единаци".
24 мар 2018 07:30, Петя Славова
61
Атентати, отровена храна... Западът създаде условия на несигурност
Снимка: БТА

След вчерашния терористичен акт във френския град Треб, виждаме това, което самите французи предвидиха - действия на т. нар. вълци единаци. На това мнение е експертът по сигурност Димитър Гърдев. Той добави, че френските власти са предвидили още, че хората могат да бъдат натровени чрез храната и водата.

Припомняме, че 25-годишен мъж от марокански произход взе заложници в супермаркет, които впоследствие бяха освободени. Все пак атаката взе 3 жертви, а похитителят бе убит от полицията.

Още по темата

"Ислямска държава" (ИД) в Ирак беше върху структурата на "Ал Кайда". ИД в Северна или Централна Африка бяха радикални групи, които си пришиха това наименование. Иделогията е важна - този вирус на неприемане на другия", обясни Гърдев пред Bulgaria ON AIR.

Най-важното на тероризма в средата на Западния свят, е че създава условия за несигурност, отбеляза експертът в предаването "Денят ON AIR".

По данни на Европол 800 души от Западните Балкани са се били за "Ислямска държава". Димитър Гърдев пък посочи, че между 5 и 6 хил. са гражданите на европейски държави, които се бият в редовете на радикални организации в Близкия изток. Босна е най-радикализираната държава на Балканите, подчерта той.

Димитър Гърдев каза още, че намесата на турската армия в Сирия може да бъде причина за нови бежански вълни от кюрдите, а в същото време ЕС дава пари за бежанците в Турция.
 


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 9 месеца
Бедните хора, стават най -лесно терористи.Такива хора им трябват-бедни,невежи и прости!!!! Невежеството и простотията,водят до войни,конфликти,убийства,изнасилвания,грабежи.....
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Западът запада и се превръща в Съединени африкански щати. Изтокът трябва да се съхрани от влиянието на Запада.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Най-важното за една система е да има враг! Най-добрият съюзник на безпринципната власт е страхът!
При рухването на идеологиите врагът е тероризмът. Странното е, че повечето от жертвите на тероризма са обикновени хора - в автобусите, в метрото, в магазините...
Как пък тези терористи не ликвидираха някой фактор, политик, магнат...
43
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Социологически проучвания в Зап. Европа категорично показват, че живеещите там мюсюлмани на въпроса кое е по-важно за тях- спазването законите на държавата в която живеят или изискванията на шериата отговарят, че шериата е по важен, защото стои над законите. . Очаквайте още изненади от тях.
42
1
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 месеца
Отровения шпионин си го е заслужил като е предал родината си ,но за хилядите невинни жертви на дебилната политика на либералните мулти култита ,как да обясним на ИД ите поколения ,които ще бъдат принудени да ходят с *** и фереджета ;) ???
41
0
 
3
 
! Отговори
Mirror преди 9 месеца
Christianski eu i usa teroririzam ...
40
0
 
14
 
! Отговори
Умници преди 9 месеца
А, и не забравяте всеки ден да благодарите и да славите фрау Меркел-такъв политик от световна величина! Да й благодарите за нейната политика, затова че пак е избрана за ръководител на Германия!
39
0
 
13
 
! Отговори
Умници преди 9 месеца
Тъй,тъй-а вие там налагайте пе-де-растията! И ги събирайте още и още повече такива диваци-те така ще "интегрират" жените ви, така ще се интегрират с бомбите и атентатите, а вие- пазете им правата! Щото са ценни-един ден може и ей така-аблакадабра тия да станат лекари,професори,инженери. И вие ще сте много горди и умни, че сте направили такава далновидна политика! А дотогава- да не сте барнали талибаните-хранете ги, давайте им жените си, отпускайте им безплатно жилища и няколко хиляди евро !
38
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Божието наказание застигна извратеняците и психопатите от ЕС! Путин ли ви е виновен пак , а меки китки?
37
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вярната дружка на подлият Ердоган - Б.Борисов и предателското му правителство ще бъдат причината в България да се сформират мюсюлманските клетки за масово поразяване в ЕС и другите Европейски държави....но за това най-големият виновник все пак ще си остане българският народ гласувал отново доверие на българоизменници...
36
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Такива неща ги чакат европейците докато подкрепят тероризма. Не гледат какво им се случва ама тръгнали да се карат на Ердоган, че изтребва тези които правят атентати в Турция.
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
санкции срещу Путинкак ще ги налагат като са със свалени гащи тези от ЕС
34
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а бе 22 наште Путин ли ги прогони
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до 30-Аз пък ти казвам-каквото си надробил ще си го сърбаш -точка
32
1
 
19
 
! Отговори
12 преди 9 месеца
Аз, рубладжията, не мисля да бягам от страната си заради джендери и оглупели баби. Ние, рубладжиите, не бягаме, за разлика от меките китки които все гледат да се преместят където живота е по-мек. Ние, рубладжиите, набираме сила на фона на оглупелите и откъснали се от реалноста , и един ден ще направим така, че в Бъглария на първо място ще бъдат интересите на БЪЛГАРСКИТЕ граждани от всички етноси, които споделят нормалните човешки ценности.
31
2
 
10
 
! Отговори
ДУРАЧОК преди 9 месеца
ВЕЧЕ ДЕЙСТВА НА БЪЛГАРСКИТЕ ***--ТОТАЛНО СА ЗАРАЗЕНИ...
30
12
 
4
 
! Отговори
ПУТИН преди 9 месеца
Е ВИНОВЕН...ДА СЕ НАЛОЖАТ НЕЗАБАВНО САНКЦИИ ОТ ООН И ЕС---КАЗАХ...
29
1
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 9 месеца
До 39,

Защото те нямат думата, като нещо нарицателно за хубаво или стилно, а гледат случайно някой да не засегне някой от обслужващия вестникът персонал!
28
26
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Налагай санкции на Русия .........
27
2
 
39
 
! Отговори
СТОЯНОВ преди 9 месеца
ИДВА ВРЕМЕ В ЕВРОПА ДА СЕ НАМЕСЯТ КРАЙНОДЕСНИТЕ ЗА ДА МОЖЕ ТОЗИ КОНТИНЕНТ ДА СЕ ОТЪРСИ ОТ ИСЛЯМА! ИТАЛИЯ АВСТРИЯ ХОЛАНДИЯ ВЕЧЕ СЕ УСЕТИХА И ЩЕ ТРЪГНАТ СРЕЩУ ПОЛИТИКАТА НА БАБА МЕРКЕЛ!