Атентати, отровена храна... Западът създаде условия на несигурност

Французите го предвидиха: "вълци - единаци".
24 мар 2018 07:30, Петя Славова
61
Атентати, отровена храна... Западът създаде условия на несигурност
Снимка: БТА

След вчерашния терористичен акт във френския град Треб, виждаме това, което самите французи предвидиха - действия на т. нар. вълци единаци. На това мнение е експертът по сигурност Димитър Гърдев. Той добави, че френските власти са предвидили още, че хората могат да бъдат натровени чрез храната и водата.

Припомняме, че 25-годишен мъж от марокански произход взе заложници в супермаркет, които впоследствие бяха освободени. Все пак атаката взе 3 жертви, а похитителят бе убит от полицията.

Още по темата

"Ислямска държава" (ИД) в Ирак беше върху структурата на "Ал Кайда". ИД в Северна или Централна Африка бяха радикални групи, които си пришиха това наименование. Иделогията е важна - този вирус на неприемане на другия", обясни Гърдев пред Bulgaria ON AIR.

Най-важното на тероризма в средата на Западния свят, е че създава условия за несигурност, отбеляза експертът в предаването "Денят ON AIR".

По данни на Европол 800 души от Западните Балкани са се били за "Ислямска държава". Димитър Гърдев пък посочи, че между 5 и 6 хил. са гражданите на европейски държави, които се бият в редовете на радикални организации в Близкия изток. Босна е най-радикализираната държава на Балканите, подчерта той.

Димитър Гърдев каза още, че намесата на турската армия в Сирия може да бъде причина за нови бежански вълни от кюрдите, а в същото време ЕС дава пари за бежанците в Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
31
 
37
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
FIKE NEWS!!! Всичкото напрежение в Европа, беше провокирано от Путин и неговата АБСОЛЮТНО АГРЕСИВНА политика в Сирия, в частност Алепо. Уби десетки хиляди и ПРОГОНИ МИЛИОНИ! Това е напълно НЕОСПОРИМ факт! ТОЧКА!!!!!
20
29
 
37
 
! Отговори
OMG WTF преди 6 години
Ми бегайте на изток бе рублоиди! Живеем в свободна страна. На границата никой няма да ви застреля (за разлика от времето когато бяхме роби на наСССРаните болшевики). Айде, изчезвайте и ни освободете от присъствието си.
19
5
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
....обаче Русия виновна!
18
1
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемерието и агресията на САЩ и Великобритания нямат край, Германия и Франция са същите като тях....
17
5
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаше да има за нас тези проблеми, ако не бяха ни вкарали в ЕС и НАТО, и то без да ни питат.
16
0
 
85
 
! Отговори
Атакист преди 6 години
Какво става сега във Йемен, милиони хора умират без храна, защото краварите въоръжиха СА и пълно медийно затъмнение, ако беше Русия да нападне Йемен щяха да ореват от тука до небето.
15
1
 
76
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Бедният като се хване на хорото, се къса тъпана" Това стана пак с България. Хванахме се като удавници за един съюз, който на първо място ни смята за второ качество, никога не сме и няма да имаме нищо общо с тях, има жестоки и непрестанни антибългарски и румънски пропаганди от техни партии и медии, не ни искат и никога няма да ни приемат като равни. От друга страна те самите изтърваха краят! ЕС е грешка и страните по отделно започнаха да си дават сметка. Започват да дърпат за себе си.
14
29
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един изолиран случай и форумните големци се чувстват в параноичните си теории потвърдени. Ганчовци, в Европа не е било никога толкова мирно, не ви трябва и 25-30 години назад да гледате. Тея бежанци са сериозен проблем няма спор, но вие прекалявате с параноята.
13
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Чакай сега малко. Имаме доказателства за всичко това или по-силното форма - "голяма вероятност"?"Не бе, това е извадка от програмата на ЦРУ, Мосад, Ми6, Скотланд ярд и т.н.
12
2
 
79
 
! Отговори
Бай Пешо преди 6 години
Пак сме на страната на губещите - след две национални катастрофи и орталък с Германия, сега сме с ислямизираните западни джеендъри и против Русия.Много сме горди, че сме против Русия и сме модерни роби в западния трудов лагер.Само че никой господар не уважава робите си.
11
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С какви автомати стрелят из Франция обичайно?
10
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сами си копаят гроба лошото, че ако не се дръпнем и нас ще завлекат в дупката.
9
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакай сега малко. Имаме доказателства за всичко това или по-силното форма - "голяма вероятност"?
8
0
 
82
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 6 години
Западът направи от Европа тоалетна. Факт !
7
21
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе някой знае ли дали случайно Коритаров не е руснак? Забелязах че колкото пъти да пусна глупавото му предаване толкова пъти след максимум 5 минути гледане и слушане чувам думата Русия. Взех да се съмнявам тоя да не е Коритарович :))) Всеки ден на руснаците лйната яде
6
1
 
50
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Не разбрах, каква храна и вода е била отровена и къде?
5
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега най ми е интересно как Сорос в желанието да обсеби интернет предприе атака срещу фейсбук като го обвини за победите на Тръмп и Брекзит. Сега се опитват да ни внушат че заради кражбата на лични данни били победили Тръмп и Брекзит а не заради възмущението на хората от извращенията на джихадистките им отрочета и налазилите ни мнгасари. Масата народ от около 90% от хората живеят толкова нищожен и тривиален животец че едва ли им пука че някаква агенция им научила имената им разгледала профила.
4
3
 
79
 
! Отговори
Атакист преди 6 години
Разрушили едно магазинче, какво толкова защо е тази врява ? Краварите разрушиха цели държави, но никой не говори за краварския тероризъм Тръмп си затвори границите и либийците отидоха да си отмъщават нна франсетата. Това не е терор, а вендета. Трябва да стоим далеч от ЕС и ислямистите нека се оправят помежду си ниe трябва да вървим с братска Русия и братски Китай напред.
3
0
 
83
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прехваления у нас Запад, как ви се струва? Искахме да станем квъи тях, висок стандарт, образование, медицина, култура и какво се оказа, крадливи меки китки, беззъби мекотели, живеещи в един изчислен свят който бързо стана несигурен, опасен и смъртоносен. Вижте им управниците, като нашите, крадливи, лъжливи и алчни. Имало демокрация?? Защо не се забрани исляма, защо проблема им бил българите и румънците? А приемат амуджа след амуджа, които си ги трепат когато им кефне. Да ги трябват тогава.
2
2
 
60
 
! Отговори
Кембридж АНАЛитика преди 6 години
Вероятно това е дело на Путин!