Жандармеристът, разменил се за заложник, почина!

Полк. Арно Белтрам бе тежко ранен от 25-годишния терорист
24 мар 2018 08:30, Петя Славова
60
Жандармеристът, разменил се за заложник, почина!
Снимка: Reuters

Френският министър на вътрешните работи Жерар Колон заяви, че жандармеристът, разменил се за заложник в супермаркета при вчерашната терористична атака в Южна Франция, е починал, предадоха агенциите.

В съобщение в Туитър тази сутрин Колон написа, че полковник Арно Белтрам от жандармерията е "загинал за страната си".

Още по темата

Белтрам се предложи невъоръжен като размяна за жена, взета за заложник от 25-годишния атентатор. Той съумял да остави включен телефона си така, че полицията да може да слуша какво става вътре в супермаркета. Властите заявиха, че щом чули изстрели отвътре, решили да щурмуват, убивайки въоръжения нападател.

Белтрам беше тежко ранен и с неговата смърт загиналите при вчерашната атака стават четирима.

Групировката "Ислямска държава" пое отговорност за атаката, най-кървавата, откакто Еманюел Макрон стана президент през май.

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш осъди терористичната атака в Южна Франция, предаде ТАСС.

Кабинетът му посочи, че той е изтъкнал действията на френските сили за сигурност, благодарение на чиито действия е могло да се избегне голям брой жертви.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
37
 
! Отговори
Поклон.. преди 6 години
...пред паметта на този достоен човек!Съболезнования на близките му!
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Останалите *** във Франсето днес доволно потриват ръце, но скрито и сами между тях. Официално ще излязат на протестите и ще прегръщат християните. Но дълбоко в мръсните им души ще цвърчи доволство, наш герой наказа неверници. Това са те, двулично, подли, страхливи и отмъстителни. Не се ли предприемат много строги мерки, всичко което е засечено, че се радикализира, се товари и изпраща при камилите. Затваряне на джамиите и ислямските центрове със закон. Колко франсета ще умрат още?
21
2
 
5
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Ще слагаме ли пак профилни със знамето им,или по-добре на бял фон ,че тая битка с талибаните отдавна са я изгубили ,както всяка друга през историята им ;) ???
20
0
 
15
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Жалко за полковника!И кому е нужна лъжата, че щурмували след като чули изстрели. Една неуспешна акция, както в повечето подобни случаи. Само по филмите стават чудеса, когато срещу теб е насочено заредено оръжие...
19
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се превъзпитат мюслитата е мисия невъзможна по простата причина, че във Франция името Махмут замени типичното френско Мишел, в ши'бана Англия Уилям стана Унур, в Швабия пък Ханс стана Хасан, а християните-католици започнаха да си правят "сюнет-дюню" / Рибери-известен френски футболист/ така ,че вече е време да се спре с измамата "превъзпитание", защото вижда се Европа се напълни с ре'зняци които не само, че не се превъзпитават, ами превъзпитаха толерантните европейци към техните "правила"...
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англосаксите са по Новичока! те му измислиха това име!
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С шалварковците не е възможно да се живее заедно. А да ги превъзпитат, абсурд. От раждането им се набива, ме са "чисти", ние християните мръсни. Работил съм с такива, такава ненавист изпитвам към тях, че ако ни нападне Турция ще се отида да се бия. Не стига, че са мързеливи но подли и страхливи. Към арабите изпитвам погнуса, наслоена от контактите ми с тях. Днес вече е ясно, трябва веднага да се вземат КРУТИ мерки спрямо тях, иначе ще продължават да избиват и близките им да ги смятат за герои.
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да не стават такива проблеми в бъдеще, всички мaймyни с арабски имена на територията на Европа трябва да се щурмуват и избият - профилактично.
15
12
 
15
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 6 години
За мен това е излишен героизъм.Сигурно е искал с голи ръце да обезоръжи терориста,но не е успял.Каквото и да е,жалко за човека.
14
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом чули изстрели отвътре решили да щурмуват. Cигурно са решили, че терористите са се събрали да се черпят със рахат-локум, небет-шекер и тахан-халфа и да пият турско кафе. Видиш ли ислямист налей му две капки Новичок във носа и го пускай да си ходи.
13
6
 
36
 
! Отговори
Атакист преди 6 години
до 16 Достойно, но глупаво и е бил полковник, можеше да вземе няколко момчета от отряда си и да разстреля Макрон и матряла покра него, а тъй умря безмислено. Европа е обречена със такива благородни сърца. Сега Макрон е отишъл да пие един френски коняк и се дърви на снимките на двете баби Меркел и Мей.
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Починал или загинал?Това са две големи разлики.
11
6
 
43
 
! Отговори
пример преди 6 години
Това е разликата между нашата и западната полиция. Нашите искат да ни тормозят, а западните им колеги знаят, че пазят хората си до смърт. Но така ще е като нереализирани бандити са полицаи в България. Пътните ни по.ли.цаи са с коефициент на интелигентност под нивото на ***. А френския полицай е достоен смел мъж-герой.
10
21
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достойна постъпка на жандармериста,която български жандарм никога няма да направи!Той обича ,да тормози невини хорица по домовете им рано сутрин или късно вечер!
9
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СатаНАТОЗа Русия не се притеснявай,няма да и се размине!Тук става дума за тарамбуките!Друго е интересното,защо запада не взима пример от Русия!?Когато Путин пусна момичета-палачи да трепят джихадисти,чак краля на Сауд.Арабия се ужаси,и лично му отиде на крака да обяснява,че войната била мъжка работа!Направят ли го,и света моментално ще мирне,ама кой знае защо се правят на неразбрали!
8
1
 
43
 
! Отговори
байчо преди 6 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе, Либерали , като стане такова нещо цялата рода от където е дошла , и тогава няма да се случват такива неща !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
0
 
63
 
! Отговори
СС преди 6 години
Екстрадирайте всички камилари от ЕС!!!
6
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, още колко невинни ще трябва да бъдат избити за да се вдигне този заспал френски народ, като нашия, за да направи една нова Френска революция? Ние търпим нагли и страхливи ***, за щастие още загинали от муслимани немаме. Гаранция има ли, не. Ако стане у нас, и ние ли ще носим цветенца и меченца и ще се държим за ръце? Това означава да бъдем доброволни жертви и да чакаме. Забрана за тази религия!! Който иска да е ре//зан, Турци е блузо. Да ни мърси земята тази религия е наглост.
5
0
 
66
 
! Отговори
нормално преди 6 години
Докато има цели квартали ,където полиция не влиза с години ще е така.
4
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, франсета, уж ги наблюдавате и контролирате, какъв е резултата? Убиха ви един смел и решителен човек, пожертвал се за невинен. Има решение, знаете кои са най-активни муслимани, знаете кои в джамиите убеждават, че сме неврерници. Събирате 200-300 такива, сигурно са повече. Изкарвате ги в морето и избивате всичко!! Няма друг начин. Семействата им обратно, до един, без изключения.Безмилостно!! Както те постъпват с вас. Няма да ги приобщите, няма да ги накарате да учат и работят, няма. Разберете