Джамбазки: Турция никога няма да е европейска държава!

Ердоган иска да възстанови Османската империя, смята евродепутатът
29 мар 2018 22:04, Петя Славова
73
Джамбазки: Турция никога няма да е европейска държава!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки предлага преговорите между Европейския съюз и Турция за членство на страната в общността да бъдат прекратени.

"Турция не е европейска държава и никога няма да бъде", категорично заяви Джамбазки в студиото на "Денят ON AIR".

Още по темата

Заместник-председателят на ВМРО обясни още, че според него преговорите за турското членство в Европейския съюз са лицемерие.

"Ако Турция е част от Европейския съюз трябва да има най-много евродепутати", обясни евродепутатът пред Bulgaria ON AIR.

Джамбазки каза също, че страната от както там на власт е Ердоган върви към ислямизация и че турският президент иска да възстанови Османската империя. Депутатът обясни, че Ердоган има визия за региона, която е заплаха за България.

Ангел Джамбазки подчерта също, че провелата се среща между Турция и ЕС в началото на седмицата, на която домакин беше България, е израз на сегашната европейска политика, която не е особено ефективна.

"Имаме интерес да начертаем Европа и да я затворим, заради поведението на Ердоган. Европа е до българската граница и няма спор за това", заяви категорично Джамбазки в ефира на "Денят ON AIR".

Той допълни също, че трябва да има ясни граници на континента Европа и той да бъде завършен с приемането в Европейския съюз на Македония, Черна гора и Албания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами..ъо и вие сте антиевропейци и русофили...но стоите в Брюксел и се правите на холемите европейци.
46
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
До ЖЕСТОКАТА ИСТИНА,не обиждай Африка,там няма такава бедна страна.
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция не може да е европейска държава защото не е християнска.ЕС е съюз на европейски християнски държави.Турция да си прави съюз с държави изповядващи ислям-но никоя не я иска.
44
6
 
11
 
! Отговори
ЖЕСТОКАТА ИСТИНА преди 6 години
ДЖАМБАЗОЛУ Е КАТО УЛИЧНИТЕ *** САМО ЛАЕ !!! А ПРЕЗИДЕНТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ СИ ГО ПРЕМЕСТИ В ДРУГИЯ КРЪЧОЛ !!! ТУРЦИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ПО ЕВРОПЕЙСКА ОТ НАС И ЗА ТОВА ОТПИСАНИТЕ БОЛНИ СЕ ЛЕКУВАТ В ТУРЦИЯ !!! НИЕ СМЕ САМО ГЕОГРАФСКИ В ЕВРОПА ПО ИКОНОМИКА СМЕ В АФРИКА !!!
43
4
 
7
 
! Отговори
до Джамбаски преди 6 години
Първо погледни картата на България през 1877 г. на запад стигала до Ниш сегашна Сърбия а на юг до Костур сегашна Македония после ми говори за манипулативното "освобождение" и Русия
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквито и напъни да прави Ердоган,каквото и възраждане на Османската империя да бълнува,каквито и завоевателни войни да води Турция, тя ще се разпадне на три отделни държави.Писано и ще бъде.Никоя съседна държава не обича турците заради 500 годишното "съжителство".А най-много ги мразят арабите въпреки че са една религия.
41
5
 
9
 
! Отговори
Запишете си преди 6 години
турция НЕ Е в Европа и НИКОГА няма да бъде.
40
4
 
4
 
! Отговори
1989 преди 6 години
До Анонимен47GA...YOO OT KIDETO MINAVA GLAD I MIZERIYA OSTAVA
39
8
 
7
 
! Отговори
11 преди 6 години
искам да кажа на джамбазоглу,че приемането на Турция,тя трябва да плаща членски внос 100милиона евро,а България,в момента плаща 3милиона,а загубата на ЕС от излизането на Англия от ЕС е точно 95милиона евро,ха сега да ми каже джамбазоглу,има ли сметка ЕС да приеме Турция за пълноправен член.
38
1
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-47,те са красиви,колкото джамбазки.
37
6
 
7
 
! Отговори
1 преди 6 години
кой си ти бе джамбаз-лилипут,че ще нареждаш на ЕС,да прекрати преговорите,догодина ти свършва мандата,и пак си идваш на село,но по-вече никога няма да видиш Брюксел.
36
5
 
14
 
! Отговори
Трк преди 6 години
"Пропадналата" турска икономика отбеляза ръст от 7,4% през 2017. А в мулти развитата България няма пари за кърпене на дупки.
35
2
 
5
 
! Отговори
1453 преди 6 години
До 54Това от устата на българин звучи като комплимент за сърби и турци
34
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
булгаретата пак газ пикаят и се пукат от яд!
33
6
 
8
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 6 години
а БГ европейска държава ли е...по скоро един хибрид...
32
4
 
11
 
! Отговори
we преди 6 години
Думата на Джамбаза е без значение!
31
3
 
11
 
! Отговори
До Коко преди 6 години
Не ми давай Сърбия за пример. Те са още по-долни от турците. История не си ли учил
30
21
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е Джамбазки, турчулята са един от най-грозните и глупави народи по света. Където турчин е минал, клане, убийства, палежи, развитие нула. Болника Ердоган ги лъже, че били нация, че ще възстанови Османската империя, те му се връзват. Манталитета на обикновения турчин е средновековен. С криви глави и лица, космати, изпучени очи, грозни та грозни. Вижте ги като минават през България от Германия, колата нова а вътре облечени и изглеждащи все едно са от 13 век. Където са минали пустош и застой!!
29
11
 
7
 
! Отговори
Yudeo= fahist преди 6 години
Cambazki....pazi boje....ne prohodi....ne progledna!....Narodnata Lubov shte te pogrebe....Yurode!
28
9
 
20
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Право е момчето. Един да им каже истината в очите. Другите само шикалкавят. Освен Джамбазки, и Себастиян Курц от Австрия им казва истината. Браво на г-н Джамбазки. Досега 2 пъти съм гласувал за тях . Както гледам няма да е за последно. А иначе добре би било Турция по-малко да я споменават. С нея и без нея животът в Европа продължава .