Пучдемон - на свобода срещу гаранция от 75 хил. евро

Той няма да има право да напуска Германия
6 апр 2018 13:09, Петя Славова
25
Пучдемон - на свобода срещу гаранция от 75 хил. евро
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бившият премиер на Каталуния Карлес Пучдемон ще излезе на свобода срещу гаранция от 75 хил. евро. Това стана след като германски съд реши, че обвиненията в бунт не са достатъчни, за да го екстрадират обратно в Испания.

Още по темата


Макар и на свобода Пучдемон няма да има право да напуска Германия без разрешението на германската прокуратура, съобщава Bulgaria ON AIR.

Освен това бившият каталунски лидер трябва да има германски адрес и поне веднъж седмично да се явява в полицията.

Припомняме, че Пучдемон беше задържан на границата в Германия, в опит да се завърне в Белгия, където се укрива от месеци.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
( продължение на продължението) Ето нещо за отношението на Puigdemont към "арабите(миграция)'': https://burbuja.info/inmobiliaria/temas-calientes/971567-menos-europa-y-mas-islam-cataluna-puigdemont-quiere-poner-fiestas-musulmanas-calendario-laboral.html. В превод заглавието гласи:"По-малко Европа и повече ислям за Каталония: Puigdemont иска да сложи мохамеданските празници в календара ( буквално:в работния календар). No comment!
19
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да търкаа нара тоя предател. Каталония никогаа, не е била държава. Известна е само от Испания и е уредена от Испания. Много е лесно , като всичко ти е уредено да искаш сам:) да ама не... земя се печели с кръв и така да се дава. Запомнете го.
18
6
 
9
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Какви баски,какви каталунци....Всичко е Испания.Ако искат да са баски,първо трябва да са испанци.Живота не е това което искаш.Нали каталуния ако се отдели,ще е апетитна хапка за Франция или да речем Италия.В тоя живот малкия бива изяден от по големия.А Каталуния сама ще фалира за 10 години.След 10 години ще им свършат тухлите и ще изтрезнеят.
17
4
 
10
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Значи като Англия каже нещо - всички са единни.А като става на дума за Испания - не е така.Щом има заповед,да го пращат в Мадрид.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А защо не му дадоха политически азюл като на арабите и другите политически преследвани?Мерят с два аршина, колонията на ФАЩ.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
продължение)...не татроши въпросните плакати в главите на носещите ги? Запознат ли си баш с отношението на Puigdemont към ''арабите(миграцията)?
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-долу::"...тук хората са много настроени напротив краля, арабите (миграция) и испанците! Мирослав Цветанов.''. Любезни ми М.Ц., като се знае, че повечето араПи са мохамедани, а по думите ти хората били настроени против ''арабите(миграция)'', как ще обясниш наличието на плакати ''NO A LA ISLAMOFÒBIA" (https://baricada.org/2017/08/29/bacelona-kral-rajoy-voini-martvi/) на миналогодишния протест в каталонската столица по повод атентатите)? Ако бяха''много настроени против'' - що никой не (още)
13
3
 
5
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 6 години
Някои , като коментират ми напомнят сталинската история на Испания.Едва ли са прочели нещо повече, за да разберат болката на автономните области на Иберийския п-в. Нищо не знаят за католическите крале от 13-14 в. Не са запознати с по-съвременната история на Каталуния, Стр. на баските, П. де Майорка, Валенсианска област, Анадалусия, Кантабрия, Астуриас, Екстрамадура и др.Има библиотеки, че и стотици филми.Не е добре да се коментира та
12
3
 
8
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Това е начин да го спрат - като го направят затворник в Германия, понеже напрактика е затворник , не може да пътува и да се среща с хора , съюзници
11
2
 
5
 
! Отговори
емигрант от 22 г преди 6 години
Ama dr.от Стр. на баските.........Та ти лъжеш повече и от комунистите. Жиеел там.......някъде си......Защо коментираш ? Да де...имаш право ..., но си написал лъжи за Испания и ЕС.Моля ти се. Смея се над лъжите ти за баските и каталунците.Не познаваш нещата, ама никак.
10
1
 
4
 
! Отговори
А+ преди 6 години
Защо не се пише за Саркози и сАДАМ ?Ова е забранена тема у нашите"свободни" медии -да ?)
9
4
 
3
 
! Отговори
Raul преди 6 години
До Страната на БаскитеИ съвсем да не говорим, че хората, които описа - да, има такива - са един съществен процент, но в никакъв случай мнозинство. Тези "националистически" настроения са присъщи на ниско образованите прослойки в обществото - навсякъде ги има. Много е вероятно Мирослав Цветанов да си комуникира с такива хора и затова да е толкова сигурен в думите си. Интересно е, че чисто като процент - баските искат да се отделят дори по-малко от каталунците (а в Каталуня са под 50%).
8
7
 
5
 
! Отговори
Raul преди 6 години
До Страната на БаскитеПълни глупости. Първо културата на каталунците не се различава съществено от тази на останалата част на Испания - разбира се имат си специфични особености, както всеки регион. Каталунският език е различен от испанския (добро утро!), но далеч не толкова, че да не се разбира, да не говорим, че всички без никакво изключение говорят испански като майчин език. Най-голямата глупост е, че не харесват ЕС - даже сепаратистките лидери не спират да се вричат в любов към Европа.
7
9
 
14
 
! Отговори
Страната на Баските преди 6 години
Каталунците са горди хора! Езикът им е различен от испанския! Като баските, повярвайте, живея тук от години! Тук хората имат различен бит традиции,, език, не харесват Испания, не харесват ЕС, не искат имигранти, нищо не дължат на ЕС, но никой не ги пита, а ги потискат, асимилират и ограбват! От БГ не се вижда, но тук хората са много настроени напротив краля, арабите (миграция) и испанците! Мирослав Цветанов.
6
2
 
8
 
! Отговори
Плата о Пломо преди 6 години
Нарочно не му дават снимката. Искат да потулят случая от историята.ИСкат да го махнат от света.
5
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще му изпратим бързовар и тетрис.
4
10
 
5
 
! Отговори
Сапуй Мйерда преди 6 години
То така става - събуждаме се днес, аху-ихи и си създаваме нова приказна държава.Малко са им шамарите на тия. Даже смъртно наказание му е малко. Цялата рода под ножа
3
2
 
13
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 6 години
Добре че Испания не е като Англия - досега да са му изтровили кучетата , зайците и прасетата .
2
5
 
12
 
! Отговори
Пешо барселоня преди 6 години
Демокрация няма що! Испания не е демокрация! Да вземат за пример Косово! Там са истинските демократи, даже имат военна база!
1
9
 
9
 
! Отговори
Пуч Демон преди 6 години
Каталуния щел да прави нашия. ХАХАХАХАХ ***