Младежкият форум у нас - провал, смятат от БСП

Липсвал е диалог, младите - само зрители, обяснява Мина Кутева
Обновена: 25 апр 2018 22:04 | 25 апр 2018 21:52, Петя Славова
15

Представители на Европейския младежки форум са изразили възмущение от начина, по който българското председателство на Съвета на ЕС е организирало спонсорираната от ЕС Младежка европейска конференция, която се проведе в София миналата седмица. На събитието са участвали около 250 души от над 40 държави.

Според секретаря на младежката организация на БСП Мина Кутева на форума е липсвал диалог между властта и участниците.

Още по темата

"Хора от цяла Европа дойдоха, за да се проведе един конструктивен диалог. Това, което се видя след конференцията е, че диалог е липсвал. Младите са били там, за да бъдат зрители и слушатели", категорична е социалистката в "Денят ON AIR".

По думите ѝ от тази зле организирана конференция трябва да си вземем поуки и да структурираме по-добра младежка политика в бъдеще.

"Ние сме конструктивна опозиция. Видяхме упреците на Младежката европейска организация, а според нея е имало много малко панели за диалог. Не мисля, че това е някакъв тип завист към успеха на председателството. Това ни излага пред Европа, ние сега сме известни с Международната конференция и с това, че се е провалила", обясни Кутева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е на мнение, че всеки млад човек ходи по заведения, барове и дискотеки, но е проблемното в случая е, че това празненство се организира с европейски средства.

"Трябва да слушаме младите хора, защото те могат да бъдат експертите за бъдещите политики на държавата. Младите не сме само бъдещето, ние сме и настоящето. Ние ще останем в България, когато бъдем чути за липсата на качествено образование, липса на разбиране от работодателите и много други", уточни още тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
??? преди 5 години
ЩО СТЕ ВРЕКНАЛИ БЕЕЕЕ ГЕРБЕРИ. МОМИЧЕТО ДА НЕ Е ИЗЛЪГАЛО НЕЩО ???
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и децата им сега политици... абе не ни стигат кутевците, а сега и децата- абре спрете се малко идете поработете производство, ставайте сутрин рано, работете 8 часа производство или нещо почтено, стига лапане и таз пуста политика. Зорлем го направиха симпатичен и жертва бате, че като ги гледам тия фамилии- то бетер на комунизъм мяза
5
1
 
4
 
! Отговори
фитнес инструктор преди 5 години
тази дебелана първо да си обърне внимание на външния вид и тогава да дава некомпетентни оценки за другите
4
1
 
4
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
Така смятат, ама от БСП. Ха-ха, Мина Кутева - дъщерята на Антон Кутев - какво друго да каже, освен да плюе от завист и злоба. Както всъщност и всички бесепари - дай им само подмолни мръсотии да правят.
3
5
 
2
 
! Отговори
ББ преди 5 години
А бе цялото това европредседателство е една добре организирана оргия с наши кинти, не само младежката оргийка! На всеки евротлъстак на ден му плащаме по 510 кинта, има и за скъпа *** и за евтин алкохол!
2
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УУУУУ ***
1
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде у лево да си развивате теориите. Знаем се, за *** за зеле не ставате!