Брюксел реши: Няма да спре кранчето за транспортни проекти!

Смисълът бил доказан с магистрала "Тракия" и метрото
3 май 2018 22:07,
11


Продължава финансирането на транспортни проекти с европейски пари. Това реши Европарламентът днес.

Че смисъл от него има, доказват довършването на магистрала "Тракия" до пристанище "Бургас" и софийското метро. Това приеха с близо 500 гласа за и 150 против депутатите в Европейския парламент, съобщи Bulgaria ON AIR.

Резултатите от инвестициите на Европа за транспорт се виждат най-ясно в България, Румъния и Чехия. В Полша цял град се превръща от миньорски в ключов конгресен център.

В Брюксел все по-осезаемо се усеща, че след няколко месеца предстоят избори за нов Европейски парламент. И е ясно - и този път вотът ще премине в спор: Повече позитиви или повече негативи носи членството в обединението на Стария континент?

В деня на свободната преса в Брюксел се заговори по още една чувствителна за Европа тема - Турция и свободата на словото там, след военния преврат и новата политика на Ердоган. В Брюксел беше почетена паметта на журналисти загинали докато са изпълнявали служебните си задължения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
10
 
! Отговори
Факт преди 5 години
България загива под гнета на демократите. За 28 години България се стопи от 9 милиона, на 5 милиона при това със силно изменен етнически състав.
6
9
 
5
 
! Отговори
факт преди 5 години
България се възражда след толкова години комунистически гнет.Сега децата могат да спят спокойно. Комунизмът си отива.От нас зависи да не се върне!
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Б.Б. харесва това.
4
1
 
1
 
! Отговори
към noFreeman преди 5 години
*** рубли, пък ги харчиш в гадната европа? ;)
3
1
 
7
 
! Отговори
към Niki13 преди 5 години
Точно 30км от 360км са с ограничения 90. Ама вие от бисипето явно толкова можете и да смятате...
2
3
 
15
 
! Отговори
noFreeman преди 5 години
хахаха в деня на свободната преса - глупост голяма... на запад всичко е под контрол няма никаква свобода и то на писане... кого лъжите бе ей еврогейчета?
1
2
 
17
 
! Отговори
Niki13 преди 5 години
Днес пътувах по Тракия , поне 1/3 е със знаци ограничаващи скоростта на 90 км/чУспех Европаа ние да се готвим за глоби цяло лято