Здравето на Скрипал - лекарите отказват прогноза

Никой не знае какво ще стане с него и дъщеря му
24
Здравето на Скрипал  - лекарите отказват прогноза
Снимка: Reuters, архив

Лекуващите лекари на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му, които бяха отровени с нервнопаралитично вещество във Великобритания, не могат да направят дългосрочни прогнози за здравето им, а в началото са се опасявали, че е можело да стане много по-зле, предаде БТА като се позова на Ройтерс.

Още по темата

Скрипал - бивш полковник от руското военно разузнаване, издал десетки агенти на Великобритания, бе намерен заедно с дъщеря му Юлия в безсъзнание на пейка в южния английски град Солсбъри на 4 март.

Медици от болницата в Солсбъри, където двамата бяха лекувани, казаха пред Би Би Си, че са се питали дали някой от тях няма да пострада от нервнопаралитичното вещество.

Освен това са допускали, че Сергей и Юлия Скрипал може да умрат от отравянето.

На въпрос какви ще са дългосрочните последици от отравянето за здравето на бащата и дъщерята, медицинският директор на болницата Кристин Бланчард отвърна, че прогнозата е неясна.

"Честният отговор е, че не знаем", каза тя в интервюто за Би Би Си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скрипал - бивш полковник от руското военно разузнаване, издал десетки агенти на ВеликобританияzA TOVA PREDATELSTVO I SMYRTNA MU E MALKO...
19
0
 
5
 
! Отговори
Емигрант преди 5 години
Бързата помощ в Англия е по смешна и от българската. Изпитал съм го на собствен гръб счупен крак 8 часа от входа на болницата до гипса.
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
отново пълна боза , за това на Англия не и е мястото в ЕС , рибата се вмирисва от към главата , англичаните никога не са си държели на думата и са същите кръвопиици като краварите
17
2
 
6
 
! Отговори
Reptile преди 5 години
Е, хайде сега, не знаели?! Отровата установиха веднага, източника още по-веднага, пък сега не знаели какво се случва с пациентите! Странна работа!
16
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
евала на тази селска болница колко бьрзо разбра че са отровени още по бьрзо намерипротивоотровата и накрая взе че ги излекува ами да и дадат някаква награда тези англосакс са се взели много насериозно
15
1
 
6
 
! Отговори
Авакум Захов преди 5 години
Много е опасен явно тоя Новичок...Цианкалий да бяха използвали, досега 100 пъти щяха да го закопат...
14
2
 
8
 
! Отговори
:):) преди 5 години
жалко и за Юлия и за баща и, ще последват съдбата на котето им :(
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне се знае за разпределението на електронната плътност около флуорния атом и компютърните симулации върху конформационните ефекти при напасване с активните центрове вървят. VX-газовете с тези прегрупировки и тези нестабилни връзки на серния атом с органична част направо са някаква смехория.И за какво изгориха морските свинчета и котката?Не се връзваха с цялото шоу ли?Лекарите са работили на сляпо, защото ако им дадат същия случай с други хора, нещо може и да не се получи този театрален ефект.
12
1
 
4
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Нервно Паралитична Отрова - няма значение Зарин, VX или "Новичок"Човешка физиологияМозъка се захранва с кръв от едната част на сърцето от единия бял дроб, След това през втория бял дроб и втората част на сърцето кръвта отива в тялото и обратно да затвори кръга НП отрова блокира нервни центрове в мозъка ако е в по-малка концентрация блокира по-маловажни центрове и се получават СИМПТОМИАко НП отрова е в терминална концентрация - Вдишай, Издишай, Вдишай, спри да дишаш, спри сърцето - КРАЙ
11
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Англо-саксите никога не са блестяли с ум, а по-скоро с коварство и жестокост. Но този път избиха рибата и дори поддръжниците им се чувстват неловко!
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Путин директно каза, че бойните отровни вещества убиват незабавно. Подчерта, че дъщерята Скрипал изглежда добре. Веднага английските служби, начело с мистър Бийн, пускат новата димна завеса. Скрипал са добре, но може би ги чака нещо ужасно. нямам причина да вярвам на Путин, но и тези стари робовладелци са ми много съмнителни.
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очевдина постановка на западните спецслужби, най-вероятно на ангийските.
8
25
 
6
 
! Отговори
смешници преди 5 години
На всички защитници на изверга Путин, пожелавам им да им се случи същото......
7
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофилите, напразно се напъвате...няма да убедите Света, че отравянето на Скрипал не е поръка на Кремъл - тези който убиха Немцов !
6
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То и Путин, като дълбоко вярващ им пожела Господ да ги пази, но той не !
5
7
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата тази постановка беше опит да се очерни Русия преди световното по футбол, с цел да се бойкотира и провали, но не мина номера. Едно световно ще донесе много положителен имидж за руснаците, което пък западния свят не иска.
4
4
 
25
 
! Отговори
истина преди 5 години
естественно ще ги убият,защото те много знаят и имат какво да кажат.
3
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как какво ще стане с тях? След щедрото им заплащане като поутихне "скандала" ще ги ликвидират. Никой не уважава предателите. Всеки ги използва и на края се отървава от тях. А, че не са тровени това е ясно за целия свят.
2
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Май и в началото са те...
1
10
 
40
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Накрая англичаните ще ги убият !!!