Сорос предрича: Втори референдум за Brexit до дни!

Разводът на Лондон с ЕС ще трае поне 5 г., прогнозира той
30 май 2018 15:15,
55
Сорос предрича: Втори референдум за Brexit до дни!
Снимка: Reuters

Втори референдум за излизането на Великобритания от Европейския съюз ще бъде обявен до дни. Това прогнозира милиардерът Джордж Сорос, цитиран от The Independent и БТА.

Според Сорос изгледите за продължителния развод на Великобритания с ЕС може да съдействат за убеждаването на британците, че членството в общността е в техен интерес.

"Разводът ще бъде дълъг процес, вероятно ще отнеме повече от пет години. Пет години са цяла вечност в политиката, особено в революционни времена като сега", каза той в реч в Париж.

Има информация, че финансистът е дал около 500 000 британски лири на организацията "Най доброто за Великобритания" ("Best for Britain"), създадена миналата година от противничката на Брекзит Джина Милър, уточнява изданието. Според публикацията се очаква групата да публикува програмата за своята кампания на 8 юни, призовавайки за втори референдум.

"В крайна сметка британците са тези, които трябва да решат какво искат да правят. Ще бъде обаче по-добре, ако те вземат решение по-скоро, а не по-късно. Именно това е целта на инициативата, наречена "Най-доброто за Великобритания", която аз подкрепям", заяви Сорос.

"Най-доброто за Великобритания" се бореше и помогна за извоюването на съдържателно парламентарно гласуване, което включва възможността въобще да не се напуска. Това би било добре за Великобритания, но също така би направило голяма услуга на Европа, като отмени Брекзит и не създаде трудна за запълване дупка в европейския бюджет", каза той.

"Но британската общественост трябва да изрази своята подкрепа с убедителна разлика, за да бъде възприета сериозно от Европа. Именно към това се стреми "Най-доброто за Великобритания", като ангажира избирателите. Тя ще публикува своя манифест в следващите няколко дни", заяви още милиардерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
яверт преди 5 години
Тоя събори британската лира умишлено преди години,благодарение на което стана милиардер,а сега мисли за "Най-доброто за Великобритания" :D
43
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички ние от Евроатлантическата общност на България приветстваме евентуален втори референдум във Великобритания, с който тя да отхвърли необмисленото и необосновано излизане на Обединеното кралство от нашия Европейски съюз.
42
1
 
11
 
! Отговори
ined преди 5 години
Европа няма да се оправи докато Сорос, всичките му фондации и финансирани от него НПО-та не бидат закрити или изгонени от територията на ЕС
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 5 години
Когато самият Сорос, 'богът на либералите' , създателят на 'матрицата' излиза на светло за да прави изявления, това е знаменито събитие, сигурен знак за важни заглушавани проблеми и сътресения сред либералните социални инженери и плутокрация ! Само в редки изключения самият Сорос се заема с тривиалната, простосмъртна досада на PR-a...задача която иначе се извършва от неуморни миниони !
40
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затова ли е против Брекзит,че голяма дупка се отваря в евробюджета-1,5 милиарда британска вноска.Няма да има за новите ч ерни европейци.
39
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам 1 милион за да застреля някой Сорос!
38
1
 
10
 
! Отговори
Соросчук преди 5 години
До джобовеПовече пари за черният континент.Сиреч повече африканци колкот повече пари толко повече ония ше раждат.А не мерси не съм казвал такива неща!Малко пари да са гладни и да не раждат тва е!
37
14
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Сорос най-големия!
36
2
 
1
 
! Отговори
Аман преди 5 години
чалги от балканите обслужват араби ,,мигрантите ги уважаваме грижиме се по балкански,,
35
5
 
8
 
! Отговори
не на ислям преди 5 години
Ами като мразите евреите си купете коран и ходете в джамии добри консуматори на лъжлива пропаганда
34
4
 
2
 
! Отговори
джобове преди 5 години
ес да финансира развитието на черния континент а ес финансирате няколко джоба не нормалните неалчни граждани да живеят нормално в европа
33
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ему тук е прав. Брекзит е пагубен за Англия. Те го видяха и затова протакат. Някой направи яка пропаганда какъв рай било извън ЕС ама сега се оказа , че било само лъжи.
32
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-доброто за Британия е да те изритат както те изрита ОРбан
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е цялото му изказване. Има много интересни моменти за Африка и мигрантите как те даси останат тав,като Ес финансира развитието начерния континент.
30
2
 
12
 
! Отговори
акад.Разчесалов преди 5 години
Сорос ли е Месията,Александрова,че ни занимавате с унгарски евреи??
29
6
 
2
 
! Отговори
незнаете преди 5 години
е сега нема си играем на предричания не познахте
28
6
 
2
 
! Отговори
,,споделете,, хахаха преди 5 години
какво ядете за дълголетие не буломачи абе жив и здрав човека има и по- лоши о него добър човек хахаха
27
1
 
1
 
! Отговори
мразиме смъртта не преди 5 години
ние се развеждаме със смъртта нямаме договор със смъртта не
26
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало евроътлъниците, защо не пищите нещо от сорта намеса във вътрешните работи на суверенна държава. Борец за човешки права бил-фашистка ***. Като спонсорира размириците след президентските избори 2016. Много бързо по *** се завря в свински *** и ни хък ни мък. А сега се заел островитяните да оправя. Искам да чуя Терезка как цвили за намеса от чужда държава. Майтап.
25
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Мдааа. Deep state, Световния Елит, Новия Световен Ред, Илюминатите... и с още подобни имена, с които бива назоваван Соросoидния Ционизъм, си командва света и си сваля и назначава цели правителства, както направи в Италия преди 2 дена. За тези от вас, които не знаят - Сорос нареди да бъде отстранено от власт ЗАКОННО избраното ново Италианско правителство на Матео Салвини, защото някои от министрите не се харесвали на Международните Финансисти -още едно от имената на изброените по-горе Сатанисти