Каква е позицията на България – преди срещата на ЕС за мигрантите

Николай Радулов с коментар за предаването "Брюксел 1"
23 юни 2018 16:52, Елка Василева
30

Ако се знае, че мигрантите задължително ще се настаняват в мигрантски центрове извън ЕС, натискът към Стария континент ще спре, коментира за предаването "Брюксел 1" проф. Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР.

Изказването му идва на прага на извънредната среща за миграционната политика в неделя.

Целия разговор, както и ексклузивното интервю на водещата Милена Милотинова с македонския външен министър Никола Димитров, гледайте днес от 17.30 часа в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...."Mигрантите задължително ще се настаняват в мигрантски центрове извън ЕС"? Звучи добре,но как може да стане на практика?Например за емигрантите от Афганистан:значи ли,че ЕС ще създава емигрантски центрове в самия Афганистан?...__Саудитска Арабия е най-подходяща за мигрантски центрове за бежанците от Близкия ,средния и по-далечен изток.Да похарчат малко петродолари за събратята си, а не за безсмислени увеселителни глупости,камили,лимузини,хотели и да превръщат държавата само в Дисниленд.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не забравяйте,ОБАЧЕ,че лицето Бойко Борисов,е НАШЕ ЧИСТОКРЪВНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ и че никой друг не може да го промени,освен ние,самите,НО ТОВА ЗНАЧИ,НИЕ САМИТЕ ДА СЕ ПРОМЕНИМ.А по повечето коментари се вижда,че това не става!Не Бойко е причината,а той е нашето следствие,следствието от това,което сме ние!!Не променим ли себе си,не се ли обединим,като народ,около едни общи действия,а само седим страхливо и чакаме друг да ни "оправи","бойко и бойковщината" ще бъдат вечни!!Всичко зависи от нас!!
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се има предвид "твърдата" позиция на генетичния лъжец ,играч и слуга на господари,БъБъ,"позицията" му да не стане,като в операта "Севилския бръснар",Фигаро тук -Фигаро там?!Тук говори едно,а там плещи и най-важното,върши друго!И винаги е прав,само дето другите не го разбират,какво точно е искал да каже!Имайки предвид досегашната му поврътливост и че в присъствието на Шмеркелица се държи хипнотизирано,като врабче пред змия,не очаквайте нищо друго,освен поредния слугински акт!
21
1
 
5
 
! Отговори
НИЩО ПОВЕЧЕ преди 5 години
БАЙ БОЙКО ОТ БАНКЯ ЩЕ ЦЕЛУНЕ НЕЧИЙ ДИ.НИК И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, КАКТО С ЮЖЕН ПОТОК, ЩЕ ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА "НЯКОЛКО ДОЛАРА ПОВЕЧЕ"
20
0
 
3
 
! Отговори
ква позиция,бе!? преди 5 години
Че тя винаги е една и съща-надyпeни едновременно във всички посоки!
19
1
 
2
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Как каква !!! Каквато наредят от ,, Козяк, !!!
18
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bejenci da otivat v strani,koito sa im razrushili rodnia dom...
17
3
 
18
 
! Отговори
tin преди 5 години
Каква позиция има България-ХЕ, кога е имала изобщо позицция-даже глас няма. Ужас
16
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Италия заплаши да конфискува два кораба на германска неправителствена организация, които спасяват мигранти в Средиземно море. Рим посочи като причина за решението си нередности в техния правен статут. Двата плавателни съда са собственост на германската неправителствена организация Лайфлайн. Единият от тях е блокиран с над 200 мигранти в Средиземно море. Италианските власти предупредиха, че плавателните съдове ще бъдат конфискувани и насочени към италиански пристанища, за да започне щателно разследване за техния статут. Рим е категоричен, че корабите плават нелегално под холандски флаг.
15
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Тара.Съд за всички предатели,и предишни и сегашни-НЕ МОЖЕ ЛИ?С какво добро,да запомним и предишната политическа проституция?
14
2
 
32
 
! Отговори
Стар набор преди 5 години
България да се присъедини към ВИШЕГРАД, СЕГА !!!
13
1
 
29
 
! Отговори
Исландия преди 5 години
има 300 хиляди жители, ама съществува като държава. Населението на Япония също намалява, но Япония е категорична против приемане на бежанци. България и 5 нилиона да остане, няма да има проблем, важното е да се инвестира във високотехнологични производства, в ИТ сектора, а не да сме евтина работна ръка на чужди концерни за масово произодство. Преди всичко трябва да има много добро образование, както по мое време преди 40 години.
12
2
 
32
 
! Отговори
Тара преди 5 години
Съд за националните предатели - сегашното правителство на България. Какво повече да се случи, че да се разбере неговата БЕЗПОМОЩНОСТ?!
11
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Макарона иска да санкционира страните които не приемат африканци !Новината е прясна !
10
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немските вестници пишат, че за България са определени 50000.ако не разчисти мигрантите от Германия, на Меркел коалиционния партньор от Бавария си взема шапката и си тръгва, а старата щайга отпада от играта.И на изборите резултатът на Алтернатива за Германия ще е впечатляващ.ТАКА ЧЕ ЗАПОВЕДТА КЪМ БОКО ЩЕ Е СТРОГА И НЕТЪРПЯЩА ВЪЗРАЖЕНИЯ И ЯЛОВИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ.
9
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА ГОСПОДАРЯ - ПОМОЩ ОТ СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЕВРО, ЗА СЛУГИНЯТА -"СТАБИЛНОСТ" ЗА 80 ЕВРО...Европейският съюз гласува нова помощ за"бедна" Гърция от над 270 милиарда евро!270 милиарда евро за "бедните" гърци, на които половин милион български "богати" майки и бабислугуват за парчето хляб!!! В същото време свършват дните на председателя на ЕС , "богата" и "стабилна" България , където майките взимат геноцидни пенсии от по 80 евро...Където властта се грижи не за своите поданици, а за някакви си имагинерни Западни Балкани.
8
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Една от дъщерите ми, която учи в така нареченото НУТИ / Национално Училище по Танцово Изкуство/,трябваше да участва със съучениците си в танцова програма пред европейските дембели. Защо го споделям ли - защото затворили нашите деца цял ден в НДК"двореца", да репетират, след което показали на европейските ни "гости" красотата на българските танци и към 23.00 часа, ние отидохме да си приберем детето - скапано от умора и обезводнено. Защо го споделям ли!? Защото вечерята на всеки един от тези наши"гости" струвала по 600 лева /или евро - все едно/, а на нашите деца не осигурили дори по едно шише
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позиция?хахахахаххахах.Дебел.ата слу.га е мъж само на приказки.....и то само за.пред бавноразвива.щите.....
6
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На друго място прочетох, че ще предложат на Албания като държава извън ЕС да стане мигрантски център, срещу много пари естествено.
5
5
 
40
 
! Отговори
Отличникът преди 5 години
Боеко ще се набълбука с няколко десетки хиляди още преди да са му свирнали господарите. Разбира се, за наша сметка ще е. Но малоомниците, гласували за него напълно го заслужават.