Унгария отрича за сделка с Германия за мигрантите

Няма такова споразумение, обяви кабинетът в Будапеща
30 юни 2018 20:20,
29
Унгария отрича за сделка с Германия за мигрантите
Снимка: Reuters

Унгарското правителство отрече да е сключвало сделка с Германия за връщане на мигрантите.

Коментарът дойде часове след като беше разпространен документ на германското правителство, според който Унгария е една от 14 страни, изразили готовност за това, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Още по темата

"Не е постигана подобна сделка", каза говорителят на унгарското правителство Золтан Ковач.

"Не е възможно мигрант да влезе в Унгария, без преди това да влезе в страна от Европейския съюз", заяви той.

"През 2015 г. германците се опитаха да ни направят първа страна на пристигане, но ние отхвърлихме това още тогава", каза говорителят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато каниш гости, не ги пращаш на съседите. Меркел си ги извика, да си ги държи. Никой не е длъжен да спасява поста ѝ. Полша, Унгария и Чехия не биха загърбили суверенитета си, за да приемат гости, които никога не са канили. Единствено нашият премиер- слънце, както винаги се продава за някое друго тиквено семе и разсад за магнолия, лъжейки хората, които са го избрали.
24
0
 
11
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Не само Унгария,но и Чехия и Полша!Меркел лъже като дърта ц....ка!Дали и Боко не ни лъже,че няма да прибира Ман....?
23
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха-ха-ха, Орбан се прави на умряла лисица. Не става въпрос за първо влизане в страна от ЕС, а за първа регистрация. Колко камиона с нелегални мигранти откриха в Унгария? Къде имат първа регистрация тези мигранти? Дори имаше камиони с по 40-50 задушени и умрели мигранти. Явно че великият националист Орбан шикалкави пред унгарците за да си запази репутацията. Винаги ще вярвам на думата на един германец пред думата на унгарец при това националист.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно, че ако разбойнико лъже, това му е краят. А и да не лъже, пак е свършил.
21
1
 
25
 
! Отговори
аз преди 5 години
полша чехия и унгария са отр.екли за споразумение, те не присъстваха дори на срещата, но България присъства..... бб лъже както винаги, сега ще лъсне колко струва и какъв е
20
0
 
18
 
! Отговори
аз преди 5 години
някой лъже, ще се разбере кой, за бб нямам съмнение, явно това са се разбрали, да лъжат докато народа не ги обеси и ес не се разпадне от раз
19
0
 
24
 
! Отговори
Факт преди 5 години
И Полша отрече да се е съгласявала за мигрантите!Баба Меркел в отчаянието си вече лъже по най-тъ.пия начин!Германците трябва да се замислят дали е добре отчаян човек да стои начело-това е много,много голям риск.
18
0
 
10
 
! Отговори
Т'ва да не са п преди 5 години
Без коментар!
17
0
 
39
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Бундесхалифата да не се прави на чалнат,а да си държи новите граждани,дето си ги покани!Ние не сме ги канили!
16
0
 
21
 
! Отговори
От Булонския лес преди 5 години
Нищо не мое спре мигрантите към Западнала афро-ефропа.Там са богати а ние не сме.А те не искат бедност щом са стигнали до тук.Афро-ефропа е НЕмоят континент!
15
1
 
35
 
! Отговори
А бе преди 5 години
Бабетката е в доста напреднала възраст,ама чак толкова да забравя....Май бая е послъгала за "бежанците".Ама то като си притиснат и плоски лъжи влизат в действие.
14
4
 
43
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Както казваше старшината в казармата, Ние офицерите о щаба се събрахме и аз реших!Така че, ще им връчат документа и баце ще го подпише тухомълком. Разчита че сега митряла ще е погълнат от отпуски, новите цени на всичко и данъците които ще дигнат!
13
0
 
53
 
! Отговори
... преди 5 години
Много съм доволен,че с бой,шутове и свински опашки разкарахме тази готованска,арабска *** от България!Ние,българите сме лоши и расисти,слава Богу!
12
24
 
15
 
! Отговори
... преди 5 години
Борисов не е приел сделката на Германия,за разлика от палячовци като Ердоган и Ципрас!Които за пари от ЕС си продадоха достойнството и напълниха държавите с бежанци,като тази недалновидност ще е вечен проблем за поколения в тези държави!
11
5
 
59
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Меркел ИЗЛЪГА за Унгария и Чехия.....дали и неспоменаването на България няма да се окаже лъжа?явно някой се е оплел като петел в кълчища от собственото си...престъпно упорство..
10
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на бас!Че нашият изперкел,е приел!И два дена се спотайва,като пръдня у ***!!
9
2
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За танте Меркел е важно кожата и да оцелее,дори с лъжи.А тя лъже отдавна,още като покани гостите си *** и пульо от маЙна си райна в Германия,а после ги пробутва на другите европейски народи.Впила се е като пиявица за поста канцлер.Колко още беди ще донесе на ЕС докато я махнат германците?
8
2
 
53
 
! Отговори
Име преди 5 години
тук е местото да кажем, че меркел печели приза за кралицата на бутафорята, а нейните медии задминаxа със светлинни години филмите на нацистката пропаганда, но в случая лева и зелена.
7
2
 
41
 
! Отговори
ценни са преди 5 години
Африканците ще правят адронен колайдер,и меркел има нужда от тях!
6
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инженерите на Меркел бързат към Германия понеже имат за изпълнение мащабен строителен проект, а крайния срок ги притиска.