Германия издирва двама за изнасилване, те май са у нас

Осем български момчета нападнали момиче в гориста местност
4 юли 2018 12:45, Елка Василева
52
Германия издирва двама за изнасилване, те май са у нас
Снимка: архив, Reuters

Двама от най-малко осемте тийнейджъри, заподозрени в групово изнасилване на 13-годишно момиче в Германия, са избягали в България и се издирват с помощта на Интерпол. Това са казали официални източници, цитирани от ДПА.

Най-малко осем български тийнейджъри на възраст между 14 и 16 години са заподозрени, че са изнасилили момичето на 21 април в гориста местност край град Вупертал, преди случаен минувач да успее да я спаси.

Още по темата

Според документ на министерството на вътрешните работи на провинция Северен Рейн-Вестфалия шестима от тийнейджърите вече са в полицейски арест, а за двама се предполага, че са заминали за България със семействата си, пише БТА.

Заради възрастта на жертвата делото срещу тийнейджърите ще се гледа при закрити врата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
Сапунджиев преди 5 години
Търся матреал за фабриката.
40
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...."български" тийнейджъри,ама друг път.Бежанци от Раджастан и Пенджаб.Гости са на Меркел.
39
1
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИНА преди 5 години
Айде стига бе, откъде на къде българи! Притежателите на БГ паспорти са от сганта!Българите ходят но училище, не се тълпат като кафявокраките където и да било!!!
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германците да не се оплакват. Те разрушиха българската индустрия и земеделие, в които бяха заети ромите. Сега да си им берат гайлето. Те ги размножиха с разни фондове за деца с ромски произход, десет пъти по - големи от детските за българче. Размножиха си ги, отгледаха си ги криминални безработни, сега да си им берат гайлето. Нас никой не ни пита когато германците правеха реформите в земеделието и ни налагаха законите, затварящи предприятия. Да си ги хранят и интегрират сега.
37
1
 
31
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Ако бях свидетел на случилото се, и като знам, че няма да ги кастрират и да получат доживот. Директоно взимам кол и убивам колкото мога.Да ме съдят после.Страшен психологически стрес, това ДЕТЕ повече мъж няма да погледне.Ще сънува кошмари с мазните озверели черни физиономии до края на живота си.Кой знае какви разкъсвания и кръвоизливи има.Ромите са пълни с куп отвратителни полови болести. По 2-3 щама водещи до рак на матката, което значи, че момичето за в бъдеще може и да не роди.
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквито и да са, са гадове и да не ги дават на германците , а да ги пратят на турците. Ердоган тъкмо им е спретнал нов закон - химическа кастрация или смъртно наказание, зависи от тежестта на случая. Друго не заслужават. Самолетни билети, интерпол, съдии, защити, ама били деца, ама това , ама онова, глезотии. Като виснат на няколо такива органите по стените, дали ще има скоро друг случай.
35
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
такива са представителите на българите с индийски произход,между другото в индия е същото,първични страсти,животинско поведение,грозни хора отвътре и отвън
34
1
 
11
 
! Отговори
до Авторката преди 5 години
Таа Новина е от преди 3 седмице в Германските Медии ти чак сега успя да го копираш от сайта на БТА.......хаха ...........напред сте с Новините няма щон , и хората още четат тука
33
8
 
3
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Нали се разбра, че момчетата не са български.Кой разбра? Като те спре полицай в Мюнхен и първата работа ще е да те попита:"Ти от кой етнос си" и като му кажеш, въобще няма и да пита за личната ти карта.Има всякаква националност роми, важно е какво пише в личната карта!
32
0
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
КОЛЕГИ , БЪЛГАРСКАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ПЪЛНА ДАЛАВЕРА НА ПОЛИТИКСПИЦИТЕ!!! СЪДЛЬОВЦИ И СЪДЛЯРКИ НЕИЗБРАНИ ОТ НИКОГО , А САМОНАЗНАЧАВАЩИ СЕ , ОПРЕДЕЛЯТ ВИНОВНОСТ / ПО СКОРО НЕОПРЕДЕЛЯТ/ .... -НО ИМАТ ДАЖЕ ИМУНИТЕТ !!! КАКТО Е КАЗАЛ ПЪРВИ БОРИС : " НЕГО ,ЖЕНА МУ ,ДЕЦАТА И ЦЕЛИЯТ МУ РОД "...ДОКАТО НЕ ВЪВЕДЕМ ЕДНОИСТАНЦИОННАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА КАКТО Е В САЩ , А И В ДРУГИ ДЪРЖАВИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така наречените РОМИ ни разнасят кофти слава.
30
4
 
15
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Иначе ни съдят и ни карат да ги интегрираме въпросните "тинейджъри",германците също се справят добре очевидно,дано поне го осъдят повече отколкото тук ;) !!!
29
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-малко осем,което значи повече от осем,които са били на мястото където случайният минувач успял да спаси момичето,ама тия са чакали-кайоти бре какво ти там кайъ,а и туй кайъ на кайот прилича откъде,как,кое от кое се появилопо като се знае,чакалите къде се множат,че и чакат да им припадне плячка,по нашите земи такива не са били където тук не е било такава пустош инак как ще се озелени природно таз територия като за туй са нужни стотици хиляди и повече години,че с пропаданици да се възстанови.
28
3
 
5
 
! Отговори
Асен преди 5 години
До Анонимен 281. От Мюнхен за София към днешна дата не лети нито една от т.н. "ниско бюджетни авиокомпании".2. Когато си на летището като посрещач трудно може да различиш кой от излизащите от кой самолет идва, обикновено по 2-3 самолета кацат почти едновременно,3. Трудно посрещач може да познае някой излизащ гражданин на коя страна е.
27
0
 
21
 
! Отговори
ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА преди 5 години
СПОКОИНО ЩЕ ГИ ВИДИМ И РПУ ДОЛНИ ДЪБНИК И ПЛЕВЕНСКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД,ПЛЕВЕНСКИЯ ПРОКУРОР И ГОСПОДИН ЦАЦАРОВ ДАЛИ СА КОРУМПИРАНИ И ЗАЩО ЛИЦЕТО КРИСТИЯН ИВАИЛОВ КАМЕНОВ ОТ Д.ДЪБНИК С 80 ВИСЯЩИ ДЕЛА С 2 ПРОБАЦИИ И 1 УСЛОВНА ПРИСЪДА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВКАРАН В ЗАТВОРА ПОНЕ ЗА 1 ГОДИНА!?ИМАЛ ВРЪЗКИ В ПЛЕВЕНСКИЯ СЪД И РОМИ КОЙТО МУ ДАВАЛИ КУРАЖ ДА БИЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ГИ ВИДИМ ТЕЗ ОТВОРКОВЦИ ПРОШКА НЯМА ДА ИМА!!!БОГ ПРОЩАВА НО НЕ И АЗ!!!!!!!!!!!!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А у Франкфурт всичкото са "с гражданство".
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименСамолетът беше пристигнал от Дортмунд, не Мюнхен, но това нямам кой знае какво значение
24
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са ромчета, ромчетата не ходят на училище, а тези са били ученици в едно и също училище с жертвата. И на мен ми се иска да бяха ромчета ама пак греда...
23
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера ми се наложи да отида до Летище София, за да посрещна мой роднина, прибиращ се от Милано. Преди това беше кацнал самолет на нискобюджетна авиокомпания от Мюнхен. Това което излезе през терминала на пристигащи ако са "българи" то аз очевидно съм чужденец в тая държава !
22
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не "български тийнейджъри", а "тийнейджъри с българско гражданство", моля бъдете коректни в изказа си