Юнкер пиян? Не, не можел да ходи поради... ишиас

Председателят на ЕС взел лекарства и вече е по-добре
13 юли 2018 15:00, Елка Василева
131

 

Говорител на Европейската комисия съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод Юнкер е имал спазми от ишиаса си, когато се появи в сряда вечерта на обществено събитие, неспособен да се държи на краката си.

По думите на говорителя Юнкер изпитвал силни спазми. Юнкер е благодарен на премиерите на Холандия Марк Рюте и на Португалия Антониу Коща за оказаната подкрепа. Юнкер взима лекарства и се чувства по-добре, увери говорителят.

Още по темата

По неговите думи председателят на ЕК ще продължи да работи усилено, както от началото на обществената си кариера. На никого не пожелавам да изпитва подобна болка, добави говорителят и съобщи, че в следващата седмица Юнкер се отправя на посещения в Пекин, Токио и Мадрид.

От вчера кадрите с Юнкер, който се залива от смях и се затруднява да ходи и дори да стои изправен, са на челните страници на водещи медии по света. Кадрите са от церемонията около официалната вечеря на ръководителите на страните от НАТО в Брюксел.

Говорителят определи предположенията, че Юнкер е пиян в този момент, като "безвкусица", обидни, нечестни.

Той поясни, че на вечерята болките на Юнкер отшумели.

"Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или поне на мен не ми е известно, честно казано", добави говорителят, цитиран от БТА. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
22
 
! Отговори
ревизор преди 5 години
До Анонимен 70 Ние сме нормални, ти не си нормален ИЗОБЩО, знаеш ли как върви човек с болки при ишиас? *** си и така си свикнал, все да ЛИЖЕШ. :)
63
1
 
30
 
! Отговори
vlady преди 5 години
Браво на Юнкер за напредъка в алкохолната подготовка. Все още е далеч от нивото на покойния Елцин и неговите достойни украински ученици и последователи.
62
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе!Много тавряз е като го гледам така!Пхаха
61
39
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вие нормални ли сте? Как си представяте ръководител на съюз на 28 държави да се напива като мужик сутринта? Ако не сте разбрали има и ще болни действащи политици: Тереза Мей е с диабет, Кенеди е бил на лекарства заради гърба и има кадри как едва се изправя от стола си и т.н. Да в Русия двойниците яздят, ловят тигри и се къпят в ледена вода - всичките Путин. Само дето от времена време забравят немски, изглеждат като след пълен ботокс рефреш на цялото лице и се кръстят се като католици....
60
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не поради ишиас а поради запек е залитал
59
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, бе, не бил пиян. Като кирка беше, не знам кого се опитвате да заблуждавате. Беше се отрязал жестоко.
58
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай ся ишиас. Потрошенко какъв го дири там?
57
1
 
7
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Ahhahahaaaaaa....... Zajko go nosi po skalite..... da ne ostani podolu
56
22
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Юнкер е пич...
55
1
 
49
 
! Отговори
Лекар преди 5 години
Юнкер наистина има ишиас. Установен е на 100% - 2,5 промила ишиас!
54
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като е ишиас, защо в това състояние ходи на работа? Няма ли кой да му каже, да си вземе болнични? Или ЕС не може да се оправи без него.
53
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zeluva se pregraschta se s noiko mn gnusno a i s dr nivo nula
52
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е тоя резил поне още не сме го брали, нашите тук поне в повечето случаи не са пияни, те само се кланят на пияници, ама европейски пияници, не какви да е!Нищо чудно, че изтърпяват Бойко!
51
2
 
28
 
! Отговори
bluesky1 преди 5 години
Да не би рижавия перчем вместо Малания да е опънал жилата на дъртофелника Юнкер! Европа няма лидери, за България да не говорим....
50
0
 
51
 
! Отговори
реалист преди 5 години
За тия пияндурници ли изхарчихме повече от 100 мил лева /вместо да се дадат на нуждаещите се българи/ за да се събират и напиват, докато народа мизерства? Накрая краставиците им били криви.
49
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да му дадат една тояга за сеир и да прави "пияната тояга' като Брус Ли
48
16
 
12
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
В НАТО се работи и се пие юнашки гледайте си във вашата ***.
47
1
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Лисугерите на Недялко , има ли някаква като тази пикантна новина , веднага гръмват , обаче сега ПИК мълчат като бити г.зове , зер нали Юнкер е приятел на Боко , да не го излагат !!
46
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
е те това сме милойумна държава да се кланяма на алкохолици и всякакви ненормални
45
0
 
25
 
! Отговори
магаревъд преди 5 години
Ееех, какви времена бяха когато заради един сбъркан антибиотик воленсидеров за малко да приземи по спешност самолет на луфтханса.<offtopic>Трябва да признаем, обаче, че золуми не е правил в последно време и е най-свестния от тримата nе... съединители. Може би даже той ще бъде този който щe катурне третото и последно правителство на предателя бойкоборисов.</offtopic>Бивш алкохолик, бивш пушач, бивш наркоман, бивша мутра, бивш шпионин, бивш комунист няма.