Едва 9% от германците вярват, че САЩ са надежден партньор

Мнозинството не смята, че обезпечават сигурността на Европа
14 юли 2018 10:28, Александър Попов
27
Едва 9% от германците вярват, че САЩ са надежден партньор
Снимка: Reuters

Повечето германци не смятат, че САЩ са надежден партньор в обезпечаването на сигурността на Европа, показва допитване за телевизия ZDF, цитирано от Асошиейтед прес.

Само 9 процента от запитаните смятат, че САЩ при управлението на президента Тръмп са надежден партньор, а 89 процента се съмняват в надеждността на САЩ. Останалите анкетирани нямат мнение по въпроса.

Резултатите са сходни във всички групи по признака на политическите възгледи и симпатии.

Телефонната анкета е извършена сред 1340 души от 9 и 12 юли от института Форшунгсгрупе Вален. Статистическото отклонение е 3 процента.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаят че САЩ е колонизатора но нищо не могат да направят швабетата.
23
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ВСЕ ОЩЕ ИМА НАИВНИЦИ КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИ. БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА. САЩ БИЛИ ПОМОГНАЛИ НА ГЕРМАНИЯ СЛЕД РАЗПАДА НА СИВ. И ЗАЩО И ПОМОГНАХА ЗА ДА ПОДЧИНЯТ ЦЯЛА ЕВРОПА КОЯТО ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ ИМ ИГРАЕ ПО СВИРКАТА. ЗАТОВА ЛИ РУСИЯ Е ЗАПЛАХАТА. ТОВА ИМ ГО НАСАЖДАТ САЩ НЕПРЕКЪСНАТО И НАСТРОЙВАТ ЕС И ЕВРОПА СРЕЩУ РУСИЯ. ЗАЩО ЛИ?????
22
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България 90% вярват на САЩ.Преди беше СССР , сега америка, защо имаме нужда от идоли ?
21
4
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 5 години
Да, Китайските Комунисти са най-надеждният партньор на Европейските Комунисти, водени от членката на Младежкото Сталинистко Движение на Източна Германия Изперкел. А и последната новина от 11 Юли 2018 от Пекин : поредният осъден за враг на държавата на само 22 години, в трудов лагер, въпросният мъж е на 64 години, т.е. там ще си и остане. Това са надеждни партньори!!
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
леле, само 9% германски са останали, останалите явно са забрадени и зачалмени и са на джихад срещу сащ!
19
5
 
15
 
! Отговори
Орбан е Велик преди 5 години
Германия е най-надеждният партньор, но на Исляма и Шериата!!
18
3
 
8
 
! Отговори
фактите преди 5 години
най-надеждният партньор са Комунистите от Пекин, там редовно, ако си помислиш, нещо срещу партията и изчезваш...
17
4
 
11
 
! Отговори
Циник преди 5 години
"...ще отреже главата на нацизма и расизма в Европа."-----------------------Нацизма и расизма в Европа - са " Последния бастион !" , за спасяването на коренното население!Като си тръгнал да режеш глави - ще трябва да почнеш от Австрия, Унгария, Словения, Италия, Полша, и България!За съжаление - националното съзнание на немеца - отдавна стана жертва на юдеоамериканските слугинажни медии в Германия!
16
16
 
6
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Германия трябва да бъде унищожена смазана и разцепена на малки феотдални окръзи.Германия е тъморът на Европа само размазването на немската мутра ще отреже главата на нацизма и расизма в Европа.
15
1
 
11
 
! Отговори
Един от Африка преди 5 години
За това германците са велика и просперираща нация , *** там са под 10%, а след като ние сме на това дередже смятайте колко процента са умственноинпотентните в България.
14
11
 
9
 
! Отговори
истината боли преди 5 години
А 100% от Света, вече не смята Германия за наздежден партньор: фалшиви и опасно вредни за здравето двигатели, тези на Фолксваген, може би най-голяма измама в човешката история, наказани няма, Меркел се прегръща по вечерни приеми с шефчето на компанията, немската банка Дойче Б анк е разследвана за измами и финансофи спекулации - навскъде, последно дори Австралия, започнаха такова разследване, в САЩ отнесоха 10-ки глоби и т.н. примерите са безкрайно много..а и отровиха с фипронила от немската BASF
13
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвайте на тази фалшива статия.Поредната лъжа за германците.
12
9
 
7
 
! Отговори
ЕС-осовец преди 5 години
да, за немците сигурно ислячистите и африканците са надеждни партньори и бъдещето на Европа. Искам да ги питам, ако не беше Американската доброто и милост, щеше ли сега да има Гераминия, какво щеше да е ако нямаше План Маршал, какво щеше да е ако Рейгън не беше разрушил стената?! Тотални ***!!
11
10
 
6
 
! Отговори
Handel преди 5 години
До Анонимен 9: Всичко това се забравя, както и това че руснаците се опитаха да приложат техния специалитет кън непокорните - геноцид от глад и смърт - на Западен Берлин, и населението в западен Берлин бе спасено единствено благодарение на въздушния мост на американците, които са няколко месеца изпратиха хиляди товарни самолети с храни и топливо. Плюс това телевизия и радио непрекъснато плюят Тръмп, без да си правят труда да споменават коя е истинската причина за търговските му искания.
10
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако САЩ не бяха надежден партньор, нямаше след разпадането на соц лагера Източна Германия да се присъедени веднага към ФРГ.Всички страни, които се отърваха от руската робия веднага се обърнаха на Запад.И сега всички бивши соц държави са по-богати и щастливи от Русия, която си остана в 18-ти век.
9
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази новина е фалшива.Немците много добре знаят кой вдигна ФРГ от пепелищата на ВСВ - това бяха САЩ.Докато СССР поробваше Източна Европа, германците, заедно със САЩ изградиха съвременна Европа.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
САЩ имат изгода от "страшна" Русия за да си продаватиграчките на богатите европейци.
7
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи в Германия oлигoфpeните са 9%.Иво Христов ви каза колко са у нас.
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Факт е, че САЩ са поредната умираща империя. Но с тази важна подробност, че за разлика от Британската, Китайската, или Руската, те ще умрат завинаги подобно на Рим, който имитираха твърде некадърно.
5
25
 
5
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Който и да е президент на Сащ ще размаже немците СП2 вън от Евроа.Немски нещастници.