Дания забрани бурките, но мюсюлманки скочиха на "забулен протест"

Сабина е решена: !Аз няма да спра да нося никаб!
126

Снимка: Reuters

От 1 август в Дания официално влиза в сила закон, който забранява носенето на облекла, които покриват изцяло лицето не жената.

Още по темата

Религиозни общности обаче вече се обявиха против подобно ограничение. Сред хората, които са против е и Сабина, която е решена да продължи да излиза на улицата забулена в знак на протест.

"Аз няма да спра да нося никаб, а ако трябва да го направя, искам решението за това да е лично мое", аргументира се Сабина, която е част от движението "Жените в диалог".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още по темата: Даниябуркизакон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПРОТЕСТ С БУРКИ ...И КЪДЕ ...ТАМ КЪДЕТО НЯМА ,КОЙ ДА ГИ ОТСТРЕЛВА , КОЙ ДА ГИ ВКАРА В КОНЦЕНТРАЦИОННИ ЛАГЕРИ И КОЙ ДА УНИЩОЖАВА ДЖАМИИТЕ, ОТ КОИТО СЕ ПЪРКАТ !!??!!?? ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА ,КОЛКО ВРЕМЕ ОСТАВА ОТ НОВИЯ ХИТЛЕРИЗЪМ!!! ЕХ -МАНГУРИ ...ЕХ -СЕМИТИ ...ЕХ МЮСЛИМИ ...ЕХ -ЕВРОПЦИ ... ЕХ СВЕТОВНА БАНКА-"БАНЯ"- ЕХ -МВФ ...- АХ ИЗЧЕЗНАЛ САЩ !!!!!!!!
100
1
 
11
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Да си ходи обратно там откъдето е дошла, да я е...т кой що свари и да е безгласна буква докато пукне като ***.
99
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като искат да си ги носят да си вървят във държавите си и там да се правят на артисти
98
3
 
42
 
! Отговори
Centurion преди 5 години
Хора,защо са ви тези пингвини,какъв е практическият смисъл от тяхното съществуване,защо ги допускате воопще на територията на Християнска Европа,Защо????За да живеят в страх децата ви ли,за да ги убиват и взривяват,за да налагат гнусните си обичаи или да им гледаме нелицеприятните мутри,!!!Те просто нямат място тук!!!Мързеливи и прости!!!Само след 20/30 години ще залеят всичко!!!Те са тумор който трябва да се изреже до дъно!!!На тях ли искате да оставите Европа!!!
97
3
 
27
 
! Отговори
Вкусове преди 5 години
Ето, те сами си искат затвора в който се намират! Значи си го заслужават.
96
9
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Няма понятие като християнска част във Франция църквата е отделена от държавата от 1905 година.Времето на религиозните войни отдавна е изтекло!
95
4
 
25
 
! Отговори
ССС преди 5 години
Българските власт да не си играят с нашите роми приели исляма срещу заплащане,а преди бяха евангелисти с пари от САЩ,заради изборни гласове!!!Да не отчитат само дейност срещу "организирана престъпност"показни акции за вдигане на рейтинг,това е най голямата опасност за страната,те ще завлекът и българските мюсулмани!!!Който носи чершав и бурка,най тежка присъда по закон!!!В бурка не се познава мъж или жена,може и да е терорист!!!От тези"мюсулмани"няма да заминат в илямска страна,тук им плащат!
94
4
 
38
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
РАЗБИРА СЕ, че ще ги забранят.ТОВА Е ЗАПАДНА ЕВРОПА! Тоест,християнската част от Европа.На който мюсюльманин клъцнат не му харесва,куфарчето и е свободен да си ходи там където обрязват пипера.Ако иска да стои тук,ще спазва и зачита законите и МАНТАЛИТЕТА на зап.европа.
93
2
 
27
 
! Отговори
Гатърбайтер преди 5 години
Тези ко протестират гонят ги. Да си отиват във пустонятаОтиваш във една държава и спазвал техните закони ценности и изисквания, приели са ги да им плащат помощи да живеят охолно, да се въдят безбройно на чужд гръб. Не става да си ходят и въдят там
92
1
 
29
 
! Отговори
Centurion преди 5 години
Светът може само да спечели ако ги няма!!!Не е трудно ,нито би отнело много време!!!
91
2
 
27
 
! Отговори
Нико преди 5 години
Синджира на рогите и марш от където са дошли нагла ...
90
3
 
33
 
! Отговори
Не ми е ясно преди 5 години
Винаги съм се чудела защо тези "вярващи и отдадени на религията" жени са явно лицемерни. Нали уж не трябва за показват косите и лицата си, за да не будят сексуални желания у мъжете, а през последните няколко години непрекъснато виждам жени с покрити коси, но с провокативно облекло и изключително силен (да не употребявам "проститутски") грим?!Объркана съм тотално...
89
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някоя организация за защита правата на човека няма ли да се самосезира ... За българските роми са много активни тези радетели
88
2
 
29
 
! Отговори
ehdjr преди 5 години
всеки емигрант да му се казва поне щом го прием живееш според нашите обичаи или вън както го каза Путин
87
4
 
17
 
! Отговори
Хесус преди 5 години
Ако питаш мен, всякакви религиозни действия и религията като цяло трябва да бъдат отстранени.
86
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не забранява кърпите, така ме носите си ти, но да ви се виждат лицата.
85
3
 
31
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
Точно така си представям Сатаната. Той няма лице, няма тяло ... Само " мрак" и гнус.
84
2
 
35
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Чак сега посмях да погледна снимките. За малко да повърна!Изпитвам интимна смес от отврaщение, стpах, rняв и други крайно отрицателни емоции които не мога да дефинирам.Снимките трудно се понасят от нормални хора.
83
1
 
20
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
EGATI VAMPIRKITE....
82
4
 
23
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
От новината с не се разбира чаршафесите агресивно демонстриращи принадлежност към ретроградното и античовешко учение ислям глоба от 6000 евро ли им е наложена или или са вкарани в пандиза са шест месеца...Ислямските rниди на обществено място ли са били заловени или това е само акция във социалните мрежи?Тече ли процедура по екстрадиция на чаршафесите и подстрекателите им които имат и чуждо гражданство, като опасни за сигурността на гражданите?Какви са наказанията за прокламиране на ислям?