Германия е ужасена! Майка предлага сина си за секс

Тя и партньорът и многократно го изнасилвали
7 авг 2018 15:45, Елка Василева
120
Германия е ужасена! Майка предлага сина си за секс
Снимка: архив, Reuters

Германка и партньорът й бяха осъдени днес за многократно изнасилване на малкия син на жената и за предлагане на детето за секс по интернет - процес, който ужаси страната, предаде Асошиейтед прес, като се позова на ДПА.

Съд в югозападния германски град Фрайбург осъди 48-годишната жена, назована само Берин Т., както изисква законът, на 12 години и шест месеца затвор за изнасилване, сексуален тормоз и принуждаване към проституция.

39-годишният партньор на майката, Кристиан Л., получи 12-годишна присъда. Съдът постанови още мъжът, който вече е осъждан за педофилия, да остане под превантивно попечителство, след като излежи присъдата си.

Двамата бяха обвинени в многократно изнасилване и сексуална злоупотреба с момчето, което сега е на 10 години, както и в това, че са го предлагали в интернет за секс на мъже. Те заснемали сексуалните престъпление с детето.

Двойката и още шест души бяха арестувани през есента на миналата година. Няколко мъже вече бяха осъдени на различни срокове затвор.

Днешната присъда задължава двамата осъдени да изплатят на момчето, което сега е в приемно семейство, и на малко момиче общо 42 500 евро обезщетение.

Заради криминалното си минало Кристиан Л. няма право на контакти с деца.

Властите взели момчето от двойката през март 2017 г., но две седмици по-късно местен съд го върнал на насилниците, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** мръсни. За детето си човек убивам, тази.... ще го пуска за секс, собственото си дете, което е отгледала от 3 кг, да им дават смъртни присъди, на света такива хора не трябва да съществуват. Педофилите трябва да ги дават иковани на няколко майки, те ще ги оправят !!!
42
0
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При назе такива звънкат на Хелзинското комитет... ...то ги изкарва жертви на дискриминация, после осъждат държавата в Страсбург и накрая делят парите с адвокатите....
41
10
 
40
 
! Отговори
преди 5 години
А в България направо си ги продават,даже не си и правят трудът да ги отглеждат.Колко пъти вече ги хващаха по Турция и Гърция,и нищо.Никакви присъди.И тези не са само от малцинството,а съвсем редови граждани.Понякога доста добре организирани.
40
0
 
37
 
! Отговори
цъцъъц преди 5 години
Абе, тва гостето, хептен се разпищоли, значи!?
39
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как само 12г затвор. Детето ще е обременено за цял живот. Заслужават или доживотна без право на помилване, и без какъвто и да било досег с хора, или смъртна присъда.
38
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Либералната проказа вече показа и късни усложнения... ...разпалгане и разпад на плътта на Европа...
37
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нещо за Истамбулската коференция да кажете?
36
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Властите взели момчето от двойката през март 2017 г., но две седмици по-късно местен съд го върнал на насилниците"Явно и там съдилища са по брюкселски модел, демек за ч3п за зеле не стават.
35
0
 
41
 
! Отговори
Го4о преди 5 години
До Мен А ромите с българско гражданство защо ги забравяш - или за тях това е ТРАДИЦИЯ, а?
34
1
 
49
 
! Отговори
Много неизвестни преди 5 години
Берин немско име ли е? В други сайтове се съобщава и фамилното й име, което също не е немско. Не ни казват само откога тази жена (или родителите й) имат немски паспорти.Немско е името на партньора й, също и фамилното му име. Но той пък се оказва със забрана да контактува с деца! къде са гледали социалните служби? Вероятно и там има нареждане да не се притесняват някои индивиди заради "културните" им традиции!
33
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ели"Съжалявам да го кажа, но няма да има пълноценен живот - социален, психически."До тук 20 човека харесали това... Да ви питам, вие от къде знаете? От опит ли? Смятааааййй... колко е насилван българинът значи...
32
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък тук нашият съд не го нарича изнасилване, а блудство и присъдите са условни
31
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива същества не заслужават да имат деца и не заслужават да излязат от затвора никога
30
26
 
38
 
! Отговори
Дразнещ преди 5 години
Taка е, в Германия когато се случи дори и веднъж, хората се ужасяват. А в страните на изток от Полша това се счита за нещо нормално и за ежедневие и на никой не му прави впечатление.
29
6
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, от какво е ужасена Германия? Нали европейски ценности, мулти-култи, *** и прочие простотии? То дотам води.
28
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баш германия да е ужасена едва ли .... Света не е ли?
27
1
 
84
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Това дете от 8 г. е насилвано.Съжалявам да го кажа, но няма да има пълноценен живот - социален, психически.Милиони, милиарди да му дават, не могат да обезщетят детето.Колко струва един човешки живот?Колко струва живота на едно дете?12 г. затвор, гавра с човешкото достойнство,цивилизация, хуманност, доброта, любов.В такива моменти дори не можеш да плачеш,преставаш да бъдеш човек и ти се иска да убива*ш.
26
1
 
62
 
! Отговори
WTF? преди 5 години
Да и в TED talk вече има презентации как педофилията си била нормаленн мерак видиш ли. Днес джендъра е пробутван като нормален утре педофилия, кръвосмешение, содомия. Когато отвориш вратата за злото и започнеш да го наричаш нормално и човешко - така се случва. Пуснете си видеа на малки афганистанчета с дърти любовници. Децата обясняват как се чувстват като принцове от тая работа... нека да притъпим сетива и да наречем всяко извращение нормална човещинка пък да видим до къде ще се докараме
25
19
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много хора не знаят, че принцеса Даяна я пратиха при малтийската блогърка щото ходеше по някакви благотворителни акции за деца там се търкаляше по креватите на едни мароканчета и я убиха заедно със шофьора също наполовина радикален ислямист за да не илезнат тайните наяве, но ако ги попиташ ще кажат, че Путин ги е отровил с Новичок.
24
12
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
48-годишната жена, назована само Берин Т.-името и е мюсулманско.