Германия е ужасена! Майка предлага сина си за секс

Тя и партньорът и многократно го изнасилвали
7 авг 2018 15:45, Елка Василева
120
Германия е ужасена! Майка предлага сина си за секс
Снимка: архив, Reuters

Германка и партньорът й бяха осъдени днес за многократно изнасилване на малкия син на жената и за предлагане на детето за секс по интернет - процес, който ужаси страната, предаде Асошиейтед прес, като се позова на ДПА.

Съд в югозападния германски град Фрайбург осъди 48-годишната жена, назована само Берин Т., както изисква законът, на 12 години и шест месеца затвор за изнасилване, сексуален тормоз и принуждаване към проституция.

39-годишният партньор на майката, Кристиан Л., получи 12-годишна присъда. Съдът постанови още мъжът, който вече е осъждан за педофилия, да остане под превантивно попечителство, след като излежи присъдата си.

Двамата бяха обвинени в многократно изнасилване и сексуална злоупотреба с момчето, което сега е на 10 години, както и в това, че са го предлагали в интернет за секс на мъже. Те заснемали сексуалните престъпление с детето.

Двойката и още шест души бяха арестувани през есента на миналата година. Няколко мъже вече бяха осъдени на различни срокове затвор.

Днешната присъда задължава двамата осъдени да изплатят на момчето, което сега е в приемно семейство, и на малко момиче общо 42 500 евро обезщетение.

Заради криминалното си минало Кристиан Л. няма право на контакти с деца.

Властите взели момчето от двойката през март 2017 г., но две седмици по-късно местен съд го върнал на насилниците, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
35
 
! Отговори
Недоволен преди 5 години
Оффф.Благодаря за новината. Ако не я бяхте публикували какво щеше да се случи?
82
0
 
37
 
! Отговори
РВ преди 5 години
До полово активнияНадявам се да се шегуваш с тези коментари...ако наистина го мислиш това,то незабавно трябва да говориш с професионален психолог. Нещо не е в ред в главата ти.
81
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че какво да прави една мюсюлманка в Западна Европа? Една мюсюлманка, която единствено може да прави секс. Секс в конкуренция с другите жени на мъжа си. За друго не е учила. Не знае занаят, а чистачките в турските дюнерджийници са полякини. защо ли? Защото работят!Е след като е поостаряла и не можое да се продава , ще продава детето си.Че какво друго да прави един доказан педофил, на свобода? Ще продава детето на партньорката си.Ето, с тази история насърчавайте добре-дошлите от близкия Изток!!
80
0
 
48
 
! Отговори
nina преди 5 години
Директно смъртна присъда за такива престъпления,няма какво да харчат парите на данъкоплатците.Дано се намерят доблестни затворници да ги ссмоубият тези изверги.
79
4
 
37
 
! Отговори
поЗдрави до Алмания преди 5 години
Берин си е Берин и няма нищо общо с Бети спагети. Не турско, а кюрдско име. Кюрди алевии или както им казвате радикалните ислямисти, които поканихме в Европа без да знаем кои всъщност са те. При тях е обичай да се забулват, а същевременно да се оправят по роднински. поЗдрави
78
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баба Меркел да вземе мерки.
77
0
 
38
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Дойчен либерастен.
76
11
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тези деяния няма микакво противоречие с истанбулската конвенция! Напротив! Конвенцията препоръчва пълна разюзданост, самоопределяне и свобода на нравите!
75
0
 
36
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...v drugite vestnitsi pishe tselite imena !...a zashto tuka ne ?!??
74
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам да ли е ужасена Германия но че търси начин да заглавичка населението си от доста по сериозни проблеми е очевидно
73
0
 
38
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Не само Германия ... измислете по-добро заглавие
72
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До полово активенМоят брат и той е страхливец и непохватен като тебе ,бих му дала ,но той не знае как да си поиска ! Ти какво очакваш сетра ти ли да ти предложи секс ?! Това няма да стане! Предложи й ти ,но не директно като някой ненормалет - хайде да правим секс ! така няма да стане! Когато останете сами симулирай ,че те болят раменете и я помоли да ти направи масаж ! 100 % няма да ти откаже! После й кажи как точно искаш , направи й ти масаж като леко и нежно я галиш по врата ,ще се възбуди
71
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В ГЕРМАНИЯ ИМА ЗАКОНИ!!!! АКО ТОВА БЕШЕ СТАНАЛО В БЪЛГАРИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО УСЛОВНА ПРИСЪДА!! НЕ СЕ ШЕГУВАМ ИЛИ НИКАКВА ТАКАВА ЩОТО КАТО СЕ ВЪРНЕ ДЕЛОТО ДА ГЛЕДАНЕ ОТНОВО ТО СЕ ГУБИ ПО АБСОЛЮТНА ДАВНОСТ ЧЛЕН 81 ОТ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС КОЙТО БОЙКО НЕ ОТМЕНИ ОТКАКТО Е НА ВЛАСТ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ!
70
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия там май всички са извратянаци ...В тая държава са събрани от кол и въже ...все изкукуригали ..не се чудя ...жалко за детето...на времето Хитлер ще говори че са висшата раса...ама че фанатици!
69
3
 
36
 
! Отговори
АК-47 калибър преди 5 години
70,извратен си,някой те е шляпал по задните бузки,и ти е било гот,ходи се гръмни,*** нескопосано,или,горе
68
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАЙКА МУ АЛКОХОЛИЧКАТА И ДОВЕДЕНИЯ МУ БАЩА СЕ ГАВРЕЛИ С ДЕТЕТО ОТ ГОДИНИ!
67
42
 
42
 
! Отговори
полово активен преди 5 години
До АнонименБлазе ви ,че сте толкова либерални и разкрепостени и правите семеен секс всички заедно !Въпреки ,че си имам гадже и секс не ми липсва ,доста често изпитвам желание да правя секс с майка ми и сестра ми ! Миналата седмица бяхме на плаж и като ги гледам какви красавици са получавам спонтанна ерекция ! Ако предложа на майка ми може и да ми откаже ,но сестра ми може и да се съгласи ,но се срамувам да предложа ! Липсва ми кураж или може би подход с който да ги накарам да се съгласят ?!
66
0
 
49
 
! Отговори
Вечно Живият преди 5 години
РЪКАТА МУ ЩЕ ВЪЗДАДЕ,ВСЕКИМУ ЗАСЛУЖЕНОТО
65
3
 
33
 
! Отговори
Циниче преди 5 години
Очаквам обективния ти коментар. Предполагам немски комунисти? Или самият Гергов под фалшива самоличност?
64
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи затова в България се раждат толкова много деца с ментални увреждания?