Нападателят с нож в предградие на Париж имал психични проблеми

Той е застрелян, след като убил майка си и сестра си
Обновена: 23 авг 2018 15:46 | 23 авг 2018 15:10, Елка Василева
10
Нападателят с нож в предградие на Париж имал психични проблеми
Снимка: Reuters

Френският министър на вътрешните работи Жерар Колон заяви, че мъжът, убил майка си и сестра си при нападение с нож в предградие на Париж, е имал сериозни психични проблеми, предаде Асошиейтед прес.

Колон каза, че засега днешното нападение в предградието Трап не се разглежда като тероризъм, въпреки че отговорност за него пое групировката "Ислямска държава".

Още по темата

Министърът добави, че трети човек, който е сериозно ранен, не е бил член на семейството.

Министърът заяви, че полицията е застреляла мъжа, след като той излязъл от дома на майка си с нож в ръката и пренебрегнал предупрежденията на полицията, пише БТА.

"Изглежда престъпникът е имал сериозни психични проблеми", каза Колон, цитиран от Ройтерс. "Бил е известен (на полицията) заради подкрепа за тероризма, но изглежда е бил емоционално неуравновесен, а не човек, който би откликнал на призивите за действие на терористични организации като Даеш", заяви Колон и добави, че засега антитерористичната прокуратура не ръководи разследването, но го следи внимателно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: парижнападение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
6
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Значи логичният извод според френските политици е, че всеки който крещи Аллаху акбар, коли с нож и за него официално поема отговорност ИД, е просто психо и не става въпрос за мюсулмански терорист! Това е върхът на подигравката с гражданите на Франция, респ. на цяла Европа...невероятна арогантност от политическите игноранти!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки който коли хора през последните 10 години е с "психични проблеми". За много наивни ни вземат да им вярваме на лъжите. Преди мър-шата от Щази да ни натресе милиони тара-мбуки, нямаше подобни престъпления поради "психични проблеми". На бялото черно ще кажат само да си прокарат дяволския план за ислямизиране и ...зиране на Европа. Не се получава, опитайте пак...
4
0
 
4
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Ааа така ли било, психични проблеми, а аз си помислих да не е някой откачен муслак решил да коля хора заради рамазана.
3
0
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Как е разследван за тероризъм и в същото време го обявяват за луд.По лоша комбинация от луд терорист едва ли имаБаси службите
2
0
 
8
 
! Отговори
Ахахаха преди 5 години
*** от Слямска държава дали ше поемат атгаворность ако ми гръмне бойлера в къщи и утепе съседа отнасяйки стената.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това с терористуте с психични проблеми стана като родилките с белодробна емболия у нас. За смях са вече.