Прокуратурата подхвана Матео Салвини заради мигрантите

Той пък бил горд, бранел границите на Италия
24
Прокуратурата подхвана Матео Салвини заради мигрантите
Снимка: Reuters, архив

Вътрешният министър на Италия Матео Салвини е обект на прокурорско разследване за участието му в случая със спасените на 16 август в морето мигранти, на които не бе позволено да стъпят на италианска територия. Това съобщи снощи италианската национална телевизия, след което самият Салвини косвено потвърди новината, предаде БТА като се позова на АП.

Още по темата
Министърът написа в "Туитър", че един сицилиански прокурор е поискал да узнае неговите лични данни и че "ако той иска да ме разпитва или даже да ме арестува, защото браня границите и сигурността на своята страна, то аз ще съм горд".

Салвини съобщи, че скоро ще позволи на близо 140-те останали мигранти да слязат на сушата.

Те от дни пребивават на кораб от италианската брегова охрана.

Министърът добави, че освен двайсетимата мигранти, които Албания се съгласи да приеме, останалите ще бъдат приютени от италиански епископи.

На няколко десетки от спасените 190 мигранти вече бе позволено да стъпят на сицилианска земя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Дидов преди 5 години
Никой не обича мигранти! Всички мигранти, сме от държави членки на СИВ , и Съветски тоталитарни бастиони! Посоката на движение: разбира се- на запад! Към капиталистите! Колко щети ще нанесе на света малоумния прасешки феис! Колко гавра може да понесе един човек от изтока, и североизтока за един живот.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....Министърът добави, че освен двайсетимата мигранти, които Албания се съгласи да приеме, останалите ще бъдат приютени от италиански епископи....____Тези италиански епископи ще карат папата им пак да се извинява...заради католическата църква.
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
емигрантите в сащ и израел;виновниците за войните
18
7
 
2
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Човече пии си хапчетата.
17
1
 
35
 
! Отговори
Ели преди 5 години
В Швеция ...Не искат да учат езика, да работят - разчитат на помощи, вече има гета, ако журналист се опита да проведе интервю там, рискува живота си.Шведите започнаха да патрулират по улиците след масови случаи на изнасилвания, които се прикриват от медии и официални власти.Дано БГ да не повтори грешката на Швеция.
16
0
 
25
 
! Отговори
чичо Гошо преди 5 години
Тая *** италианска прокуратура!Ако съм на мястото на Салвини ще настаня бежанците в жилищата на магистратите.Те да ги хранят, поят и задоволяват сексуално!
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
PROKURORA OT SIZILIA TRIBVA DA BADE RASLEDVAN OT PRAVOSADNIAT MINISTAR NA ITALIA ZA VRAZKI S HAZARSKATA MAFIA SOROS......I DRUGI PODOBNI FASISTKI ELEMENTI i PRAVITELSTVOTO V ITALIA TRIBVA DA PROVEDE REFERENDUM ZA I LI PROTIV KOMURIZAZIATA NA ITALIA KAKTO SPOMENA EDIN KOMENTIRAS PO DOLU KAKTO E NAPRAVIL ORBAN NE NA HAZARSKATA MAFIA
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Покрай емигрантите преминават незнаказано и всякакви терористи от исил
13
2
 
22
 
! Отговори
До Fallschirmspringe преди 5 години
Да абсолютно правилно и точно го описа! Това сме ние за ЕС! Затова ни приеха! Ние сме едно семейство както се изразявят някой, само че сме в задният двор! Те си подсигуриха бг политици сляпо изпълняващи заповедите им, абсолютно фанатизирани с любовта си към ЕС. Нещо което искат да предадат на народа чрез продажните медии, и в крайна сметка, ако има нужда да се пращат мигранти, да се направят гробища за ядрени отпадъци, да си пращат храните *** 3то качество, това ще бъде в България
12
3
 
32
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Браво на Матео Салвини - един от малкото истински политици-родолюбци! Дано и ние в България доживеем този момент, да имаме политици като него! Защото от Генерал Луков досега не сме!
11
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Салвини, Орбан, Льо Пен винаги ще бъдат като трън в очите на разпадащата се ЕС. Това е защото са от малкото които не искат да спават плана за ислямизиране на Европа, да ги командва оная откачена германска лелка, да запазят страните си. Орбан забрани ГМО, В Австрия ти се дават помощи ако говориш немски итн...нужни мерки предпазващи хората от невменяемите политики на ЕС и от тази обща шизофрения на "толерантна хуманитарна" политика( фалшива) като ценностите им!
10
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сицилиански прокурор - сицилианска мафия, която използва незаконните мегранти като роби. Никой не знае колко са, кои са, никой не ги търси. И като умрат, трябват нови попълнения.
9
1
 
32
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Явно някой не осъзнава,че тези от тъмна африка не могат да се интегрират никога. Нищо не могат да правят. Каквото са правили в африка това и ще правят в европа. НИЩО
8
1
 
39
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Нямало заговор за наводняване на Европа с тар.амбуки,айде де!Има и то много добре организиран-пропагандно,логистично и ПРАВНО!Значи и борбата срещу него трябва да се води по същия начин.Впрочем,има едно силно средство за противодействие и обосновка на бъдещи анти-мигрантски закони-Референдум "ЗА" или "ПРОТИВ" миграцията!Орбан го направи ,всички видяха,че унгарците са против и изцяло подкрепят Орбан!Никой вече не може да го спре!В Италия(и не само) трябва да постъпят по същия начин!
7
0
 
28
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Сицилиански прокурор....Ясна работа!
6
3
 
36
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
Кога ли ще ни задължат да приемаме мигранти,все пак сме "сива зона" и точно за това ни приеха в ЕС и НАТО,да бъдем нещо като буфер,нещо молоценно ,което лесно може да се жетвува при необходимост.При нас няма политик като Салвини ,просто в сивата зона и политиците са "сиви",но само ,че са мишки,които маскират своята "сивота" с грамогласни клетви за вярност към евро-атлантическите ценности.Така информират господарите си в своята сервилност и вярност
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да ги прати да акостират в германия!
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дедоабе то всички имат топки! само че на някои са им отзаде!
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Любопитно е да се наблюдава, как частният интерес на трафик-мафията деструктивира общият интерес на държавите и гражданите на ЕС и го води към разпад... Организираното малцинство е по-силно от неорганизираното мнозинство.
2
2
 
49
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
Браво на Салвини!Ако и наш'те имаха топки,ама нейсе....