Съдят осмината българи, насилили момиче в Германия

Пред германския съд се явяват 6, другите двама – отделно
Обновена: 31 авг 2018 12:55 | 31 авг 2018 12:45, Елка Василева
151
Съдят осмината българи, насилили момиче в Германия
Снимка: архив, Reuters

В германски съд днес започва дело за групово изнасилване на 13-годишно момиче от осем тийнейджъри в гориста местност на югозападния град Фелберт, предаде ДПА.

Осемте момчета на възраст от 14 до 17 години са обвинени, че са пресрещнали момичето, когато то се прибирало от плувен басейн, завлекли го в гората и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена.

Още по темата

И осемте момчета са от български произход, но само шест от тях ще се явят днес в регионалния съд в град Вупертал.

След престъплението другите две избягаха в България със семействата си, но бяха арестувани там и ще бъдат съдени отделно, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

Според прокурорите срещу момчетата има убедителни доказателства, включително видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на едно от тях, ДНК-проби, взети от жертвата, и показания на жената, прекъснала престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
22
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
До Бях 2-ри коментарИ моят коментар беше изтрит, защото написах, че е абсолютна лъжа това, че са от български произход...
56
1
 
23
 
! Отговори
журналисти преди 5 години
Не разбрахте ли че срещу народ не се тръгва.Колкото и да триете хората ще пишат все повече.Един съвет от мен:не си играйте с огъня и пишете честно без да триете.Правите си лоша услуга.Благодаря,не знаех Как ги наричат французи и немци.Отсега и аз така ще ги наричам
55
0
 
10
 
! Отговори
До 54 преди 5 години
Ало пътуващ човече.Ако обичаш по пътувайки още малко подалеко от тука.Или да видиш прародината си
54
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Не бъдете расистиНикой не набеждава всички роми.Хората се възмущават от определени техни традиции, които изпълняват ролята на криминогенна среда.
53
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 54А защо по стените на сградите, в които живеят "българи" от индийски произход, пише "Смърт на българите" и "Мразя България"?"Българи" били! Ама друг път ...
52
1
 
32
 
! Отговори
Стига манипулации! преди 5 години
НЕ СА БЪЛГАРИ !!!!!!!!!
51
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
MLADI HORA SA BALGARI SA,SGRESHILI SA.VSEKI,KOITO E RODEN V BALGARIA E BALGARIN.BASTA.
50
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото Мазут Йозил е немец толкоз и тези са от български произход. Списващите статиите да се върнат в училище и да научат що е то произход и що е то ром с български паспорт.
49
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Публична кастрация и няколко години трудов лагер, а заработеното в него - репарация.Не мога и няма да приема, че днешно време престъпниците имат повече права от жертвите. Не мога и няма да приема, че днешно време един пристъпил закона, ощетил човек или държавата го вкарват в затвора, където живее на разноските на същите тези, които е ощетил. Това а парадокс. Въобще не виждам, къде е елемента на "рехабилитиране на престъпника". Така нито са рехабилитирани, нито жертвата получава възмездие.
48
31
 
3
 
! Отговори
Не бъдете расисти преди 5 години
Путин и комунистите са виновни за този вид дискриминация! Всички ние сме граждани на света и трябва да съдим хората по действята им, а не по цвета на кожата, езика, релогията и тн. Спрете да набеждавате ромите за всяко престъпление!
47
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един куп референдуми бяха проведени в България за щяло и за нещяло. Аз мисля, че е редно най-накрая да се проведе референдум, с който да се направи допитване дали върху личната карта на всеки гражданин на република България да пише етническата му принаджленост. Вече стана прекалено това безконечно прехвърляне на вина върху българите за безбройните, извратени, ужасни престъпления на "*** ни братя". Не ме интересува тези 8 *** от какъв произход са, но съм почти сигурен. Кастрация и бой!
46
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не желая по никакъв начин да бъда оприличаван на дром!
45
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли статия за индийци едно 60-70 % от коментарите са цензурирани . После що сме след човекоядците в ЦАР по свобода на словото.
44
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 40 Убералес: Е бива ли германците така директно да обиждат хората . Виж французите, как елегантно, толерантно и с разбиране ги наричат " пътуващи хора"
43
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И под тая статия 2ма човека пишат коментари като за 20. Жaлки сте.
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е пример за фейк нюз.
41
0
 
19
 
! Отговори
Бай Кольо преди 5 години
Когато научат български и приемат, че са част от България, тогава ще им викаме българи, а не за това, че имат български документи!
40
1
 
28
 
! Отговори
ало преди 5 години
Журналистите нали разбирате че криейки истината народа още повече се бунтува срещу слугува нето ви.Дълг на журналиста е да пише истината.Ботев е журналист но не е богат.Но си е журналист.Вие сте всичко друго но не и журналисти.
39
1
 
16
 
! Отговори
башибозук преди 5 години
До Анонимен 37Българи са,българиии,ако искаш да не те трият са българи!Вдяваш ли!?
38
0
 
13
 
! Отговори
До Анонимен преди 5 години
Еми много ясно, че в тази тиквова държава няма свобода на словото, при положение, че журналята не смее да пише лоши неща против политичковците и тиквите