Съдят осмината българи, насилили момиче в Германия

Пред германския съд се явяват 6, другите двама – отделно
Обновена: 31 авг 2018 12:55 | 31 авг 2018 12:45, Елка Василева
151
Съдят осмината българи, насилили момиче в Германия
Снимка: архив, Reuters

В германски съд днес започва дело за групово изнасилване на 13-годишно момиче от осем тийнейджъри в гориста местност на югозападния град Фелберт, предаде ДПА.

Осемте момчета на възраст от 14 до 17 години са обвинени, че са пресрещнали момичето, когато то се прибирало от плувен басейн, завлекли го в гората и го насилвали, докато не се намесила минаваща през гората жена.

Още по темата

И осемте момчета са от български произход, но само шест от тях ще се явят днес в регионалния съд в град Вупертал.

След престъплението другите две избягаха в България със семействата си, но бяха арестувани там и ще бъдат съдени отделно, отбелязва ДПА, цитирана от БТА.

Според прокурорите срещу момчетата има убедителни доказателства, включително видеозапис на деянието, заснет с мобилния телефон на едно от тях, ДНК-проби, взети от жертвата, и показания на жената, прекъснала престъплението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
34
 
! Отговори
Бях 2-ри коментар преди 5 години
Веднага щом пуснаха статията написах коментар и беше под номер 2. Изтрит е, защото написах, че писач, който пише за тия, че са от български произход трябва да бъде съден за уронване престижа на нацията. Някой се засегна.
36
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трият коментарите, защото в нашата мила родина няма свобода на словото... затова сме на 112 място в графата за свобода на словото, че даже и след африкански държави
35
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗАКРИВАЙ ТОЗИ САЙТ!!!! Елкееее, не ви ли е срам да пишете, че това са българи!?! Не ви ли е срам да ги слагате под общ знаменател с истинските българи?!?! Не ви ли е гузно и съвестно да ви сравняват с такива "българи"?!?!?! ИЛИ ЗА ПАРИ И МАЙКИТЕ ЩЕ СИ ПРОДАДЕТЕ?!?! Отвратен съм от вупилщата ви долност! В другите държави може и да ги наричат българи, но вие самите да ги изкарвате българи, това е ЖАЛКО!!! Нямате никакво уважение и национално чувство в себе си!!! ЗАКРИВАЙ!!
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тия са всичко друго, ама не и българи
33
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българска работа срама нямате ей
32
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Охоооо, от български са и още как!!!Колкото и да не им се иска на българите, те са 100000% българчета!!! Толкова ли е трудно за тия български TИКBИ да проумеят това простичко нещо, че ако нацията ни не беше възпитавана с фашистки "ценности" и идеали, сега нямаше да го има нито този проблем с изнасилването, нито проблемът с припознаване на етноса...Само слабите прехвърлят вината си на някой друг!
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такъв, дето има една приказка: претрепваш го го, съживяваш го, и пак го претрепваш. За по-сигурно.
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моля, СЕМ да трие новини, съдържащи ДУМИ, които увреждат човешката психика - нож, убиец, изнасилил, удавил, отрязал, наръгал и т.н. До всеки журналист да има служител на СЕМ, до всеки изнасилвач - хирург и полицай. До всеки четящ - по един лекар
29
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И осемте момчета са от български произходАло, наглостта ви минава всякакви граници вече. В България ни натяквате, че били малцинство после от български произход били.
28
0
 
11
 
! Отговори
бре преди 5 години
От 60 са32
27
1
 
22
 
! Отговори
БХК ??? преди 5 години
с БГ произход, или с БГ паспорт ?
26
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като работех в Италия, един колега ме попита дали наистина съм българин, защото той си мислел, че българите са по-тъмни. Така че това им е представата за нас.
25
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КОМЕНТАРИТЕ СА БЕЗМИСЛЕНИ, ЗАЩОТО ПОСТОЯННО ГИ ТРИЯТ.Всеки , който е изнасил - нека получи безплатна КАСТРАЦИЯ по здравна каса!
24
0
 
18
 
! Отговори
До месаря преди 5 години
Да не забравяме на кого са медиите.Почвам игра-кой по бързо ще пише или по бързо трият
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При подобен случай преди 2г в Хамбург от петима българи бе осъден на 4г само един, който бил пълнолетен- на 21. Другите съдът ги пуска, били тинейджъри и си признали с разкаяние. И не изглеждаха от етноса, въпреки, че лицата им на снимките са закрити. Напили момиче на 14г, изнасилили я и я изхвърлили полугола на улицата в снега.А преди доста години България бе осъдена в Страсбург заради протакане на делото 12 г и неосъждане на 4-*** извършители на групово изнасилване на 14 годишна.
22
0
 
37
 
! Отговори
Z преди 5 години
Това не са българи! Неправилна информация в медиите! Моля не позорете истинските българи!!!
21
1
 
11
 
! Отговори
месара преди 5 години
хоп, коментар 30 станал 29! ти да видиш!
20
0
 
8
 
! Отговори
ей така преди 5 години
Се консолидира народа.Пускай те такива новини и тогава наистина съгласието ще прави силата
19
0
 
16
 
! Отговори
NoName преди 5 години
Искам тук НПО-тата да защитят този етнос!!! Извинявам се но се едно чета за престъпление извършено от онези маймуноподони мигранти, а не граждани на България и Германия... Нелечимо е хора, нелечимо е!!!
18
0
 
10
 
! Отговори
месара до 30 преди 5 години
сигурно сме объркали правописа или словореда. но в "никакъв" случай не са цензурирани.