Нацистките поздрави по улиците са позор за Германия!

Германски министър нарече безредиците в Кемниц шокиращи
2 сеп 2018 12:06, Елка Василева
253
Нацистките поздрави по улиците са позор за Германия!
Снимка: Reuters

Германският министър на външните работи Хайко Маас заяви в интервю за вестник "Билд", че безредиците в Кемниц са шокиращи, а нацистките поздрави по улиците на германски градове са позор за Германия, предаде ТАСС.

"На срещата в четвъртък на министрите на външните работи във Виена моите европейски колеги доста често повдигаха тази тема", заяви Маас.

Още по темата

Министърът каза, че "както жестокото убийство (на 35-годишния германец), така и отвратителните нападения срещу случайни минувачи шокират".

"Всички престъпници трябва да усетят строгостта на правовата държава", заяви Маас.

"Това, което, разбира се, ясно давам да се разбере, е, че мнозинството от германските граждани смятат подобни нападения за неприемливи, те са отворени към света и толерантни", добави той.

Министърът посочи, че "когато става дума за ксенофобия, десен екстремизъм и расизъм, на Германия с основание се гледа особено критично".

"Ако по нашите улици днес отново се показват нацистки поздрави, това е позор за страната ни", заяви министърът.

Маас призова германците "да не извръщат поглед", а "да застанат с лице срещу неонацистите и антисемитите".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
1
 
! Отговори
революционер преди 5 години
Проблема на запада са високомерните и самодоволни политици,които кой знае защо забравят,че дървета има за всички тях!
191
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Германия трябва да се събуди, да изгони тая помия Меркел, тя е срам за Германия не нацистките поздрави. Да живее Фашизма!
190
3
 
20
 
! Отговори
Dimitrova преди 5 години
Съвсем очаквано.Не може да събереш всякакви маймуни и забрадки и да очакваш нещо друго. В Германия всякаш турският им е официялен,нормално да им е дошло до гуша от талибани
189
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баланс си требе и си му иде реда! Само в България се чешаме по тиквите и ехаме!
188
10
 
21
 
! Отговори
seira преди 5 години
ТЯ ТАЯ ЗАИГРАВКА С НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА И РАСОВАТА КСЕНОФОБИЯ НЕ Е ОТ ВЧЕРА!!!ЕВРОПА ПОМНИ УЖАСИТЕ НА ХИТЛЕРО-ФАШИЗМА И НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИ ПОУКИТЕ НА ИСТОРИЯТА!НО ТОВА НЕ ОПРАВДАВА "СОРОСОИДНАТА" ПОЛИТИКА НА СЪВРЕМЕННИТЕ "НЕОЛИБЕРАЛНИ" ПРАВИТЕЛСТВА, НАСОЧЕНА КЪМ ЛИКВИДАЦИЯ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ, ХРИСТИЯНСКИТЕ РЕЛИГИЯ И КУЛТУРА!!!В ЧАСТНОСТ, ГЕРМАНИЯ Е "ПОЛИГОН" ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИ НА РАДЕТЕЛИТЕ ЗА "НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД"!НИЕ, ЕВРОПЕЙСКИТЕ АНТИФАШИСТИ, ПРИЗОВАВАМЕ:"ХОРА, БДЕТЕ!!!"
187
4
 
30
 
! Отговори
Менгеле преди 5 години
Време е душовете ПАК да заработят.Материал има.И желаещи да подкарат влаковете към ОНИЯ тухлени сгради също има.
186
2
 
38
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
Това се очакваше.Дори тази реакция на обществото доста закъсня.Меркел скапа цялата държава.Дестабилизира тотално работния пазар.Отвори и напълни държавата с цялата рязана *** за сметка на немския данъкоплатец.Всякакъв вид издевателства над немските граждани се прикриват и толерират от властите ПАК по нареждане на правителството на меркел.Дано протестиращите доведат нещата до край.Вън рязъните пипери от християнска Европа!!!!!!
185
1
 
26
 
! Отговори
Хан Тервел преди 5 години
Браво на нашите хора-не могат да им промият мозъците като на техните събратя от Западната Германия! Хората от Източна Европа са преживяли какво ли не и са психически и ментално най-стабилни. Не са ***, а нормални хора със здрави човешки ценности.
184
0
 
28
 
! Отговори
От много акъл преди 5 години
Ето това се случва! Напълно оправдана защитна реакция на германското общество. За разлика от България, в Германия има такова.кой е казал, че немците ще шътат на акъла на откачената Меркел и сие?
183
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво излиза - източногерманците не са с промити мозъци, въпреки соца, а западняците носят меченца и реват за убийците на дъщерите си
182
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко е зле тоя министър.Бивш комунист сега либераст,нали?С изразен ляв *** уклон.И кво?Повече бежанци да има да ръгат хората по улиците а той ще ги освобождава и ще ходят заедно на гей-джихад?Ех надежди,дх мечти..
181
1
 
35
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Истинските германци трябва да осъзнаят,че цяла Европа с надежда е вперила поглед в тях.Те се явят флагмана на обновяване на движението за обновяване на Европа.Европа на светски и човешки ценности.Евро-гАйски-демократизъм показа своят свиреп и деструктивен лик, показа истинското си лице и се опитва да посочи един път към никъде или по точно към ликвидиране н европейската култура във вида ,който съществува от хилядолетия
180
2
 
42
 
! Отговори
Адолф Хитлер преди 5 години
Прави са германците идват някви *** и започват да безчинстват във държава им какво да направят . Време е да изберат отново националсоциализма защото няма оправия със алахаджийската зган.
179
12
 
24
 
! Отговори
хюго бос do 171 преди 5 години
И защо мен като българин трябва да ме е еня колко била платила Германистан заради Хитлер? Те започнаха цялата драма, наречена ВСВ, заради която сума бълагри загинаха напразно на фронта и като капак ни се натресе 45 г съветска власт. Каквото е платила Германистан зарди Хитлер, малко й е- още 100г да плаща, защото зарди нея попаднахме под червения ботуш и ни върна 100 г назад. Да не говорим, че заради Хитлер и флиртовете на немците с разни екзотични идеи, предадохме световното лидерство на САЩ.
178
0
 
30
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
На време е. Колкото повече се трупа, толкова по-зле ще изригне.
177
3
 
18
 
! Отговори
Hans преди 5 години
До хитлерист,правилно стискам Ви ръката.
176
1
 
34
 
! Отговори
Hans преди 5 години
Представете си Германия 2050,на магистралата направена от хер Шикелгрубер лети Голф,след него полицейско БМВ,полицейската кола надминава Фолксвагена и го отбива.Двете коли спират и от БМВето слизат двама полицай.Единия отива при Голфа и заповядва на водача:ДАЙТЕ СИ ДОКУМЕНТИТЕ!Водача на Голфа му ги дава,полицая ги поглежда и започва да се смее като луд.Обръща се към другия полизай и му казва Сафет ела тук,Сафет пита:какво бе Хасан?Хасан:погледни го тоя,не стига,че кара Голф,а се казва и ХАНС!
175
4
 
55
 
! Отговори
Додо преди 5 години
"Маас призова германците "да не извръщат поглед", а "да застанат с лице срещу неонацистите и антисемитите".==============Мдаа, всеки момент очаквахме ядреното оръжие на юдеоционистката пропаганда -"холокоста" да бъде хвърлена в защита на ислямската инвазия над Германия и Европа. Хоп - готово! Всеки, който не иска децата му да бъдат унижавани, изнасилвани, клани от *** пратеници на Алаха е обявяван за расист, "краен" националист, фашист и...антисемит! Давайте пуканки и гасете осветлението
174
2
 
47
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Няма и не може да има съвременна империя.Доказано.Да но при Хитлер девиза е:За всяко немско семейство дом,работа и кола.Магистрали строени1933,големите заводи до ден днешен са точно по това време.Още от Бисмарк има заводи и сега функциониращи.Лошо ли им е било?
173
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро Хайко, Шмъркел и сие ще ядат прави лопати през лицата. Безумната мултикулти политика и пълненето на Европа с племена, които оглозгват вярата й, ценностите й, бъдещето й, ще избие в най-грозни баталии, които ще имат опустошителен ефект. Колкото и да е скопен и толерастичен модерният европеец и той има предел, след който следват ужаси, познати отпреди 80 години. Тия с килимчетата незабавно трябва да бъдат паркирани, за да не стане в пъти по-лошо!!!