Франция: Шофьор крещи "Аллах Акбар", рани двама в бар

Мъжът се опитал да влезе с колата си в заведение в Ним
14 сеп 2018 12:23, Анисия Иванова
32
Франция: Шофьор крещи "Аллах Акбар", рани двама в бар
Архив: БТА

Шофьор рани леко двама души при опит да връхлети с автомобила си върху клиенти на бар във френския град Ним, предаде Франс прес.

Около 01:00 ч. местно време 32-годишният мъж подкарал бялото си "Пежо" по посока на близо 50-те клиенти на бара, които стояли пред заведението.

Двама души били ранени леко, преди автомобилът да се блъсне в охранителна бариера, поставена заради започващия днес в Ним празник на бикоборството.

Няколко свидетели твърдят, че мъжът е крещял: "Аллах Акбар" (Бог е велик), докато се е опитвал да се вреже в хората.

Прокурорът на Ним Ерик Морел, който пристигна на мястото, каза, че шофьорът се е опитал да избяга, но е бил хванат и бит от тълпата. Впоследствие е бил откаран в болница.

Започнало е разследване за опит за убийство. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Нормален петъчен ден във Франция.
25
0
 
12
 
! Отговори
Официална позиция преди 5 години
Тълпата ще се разследва за побой! Гражданун от арабски произход загубва управление върху автомобил Пежо, блъска бариерае и след това прославя Аллах, задето не е пострадал при катастрофата.
24
0
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
МИСЛЯ ,ЧЕ В САЩ ТРЯБВА ДА КРЕЩЯТ -" ХРИСТОС АКБАР " -ТЪЙ КАТО ТАМ / В СЪДА / СЕ ЗАКЛЕВАТ НАД БИБЛИЯТА ??? ПРИМЕНО : ЗА МЕН БИБЛЕЙСКИТЕ НЕЩА СА САМО АРТЕФАКТИ , НО ЗА ОГЛОЗГАНИТЕ МОЗЪЦИ СА СИ ДОМИНАНТИ И ОПРЕДЕЛЯТ ПОВЕДЕНИЕТО ИМ !!! ЗА МЕН НЕ ЕПРОБЛЕМ ДА УБИЯ: УБИЕЦ И МАЙКА МУ ; ПЕДОФИЛ И МАЙКА МУ ; ГЕНЕРАЛ И МАЙКА МУ ; НАПАЛМАДЖИЯ АМЕРИКАНЕЦ / СЕНАТОР/ БЕЗ МАЙКА МУ -УМРЕЛА ... И Т. Н. НО ДА СЕ КЪЛНА В ТРАЛАЛАХ ,ГЛИСТОС И ЕВРЕЙЩИНА - ЙОК !!!
23
1
 
3
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
Сакън това не е теростичен акт,а протест че в бара се предлага не качествен алкохол,Макрон да излезе и да се изкаже за ползата от евроатлантическите ценности в Европа.
22
0
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 5 години
И истина има че и рима има. Добре римува аФторкътъ. Машала моме. Добра си.
21
0
 
11
 
! Отговори
Европейка преди 5 години
Макарончо се изравнил с Льо Пен по рейтинг.Всяка седмица да има по един такъв борец за шериат и до другите избори тя щего надмине.С помощта на източноевропейски имигранти,ыфранцузите може да станат хора?
20
1
 
21
 
! Отговори
Че Гевара преди 5 години
Крещял е "Алла ,я в бар ", не внасяйте иэлишно напрежение ,бъдете толерантни .
19
0
 
18
 
! Отговори
Дискриминатори преди 5 години
Вие сте дискриминатори, това е древна тяхна традиция да колят хора и който се противопоставя ще бъде съден от БХК
18
0
 
17
 
! Отговори
Jas преди 5 години
Aми бърза и адекватна реакция на клиентите на кафенето-палец нагоре. За съжаление полицията на Макрон, Антифа и всички местни НПО ще ги обвинят и съдят за незаконен линч, за това, че са расисти, ксенофоби и нацисти, всичко това под похлупака на политическата коректност, натураният французин няма право да защити живота и здравето, но амуфжата може да го убива. Французина посмъртно да вярва, че муслито ще бъде вкаран в затвора, на издръжка от данъците на жертвата. Justis (Not) For All!
17
0
 
6
 
! Отговори
А преди 5 години
ХИПНОЗАТА е льошо нещо
16
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е Франция на Макрон.Французите да свикват с ислямското"съжителство".И тогава ще разберат хората от Балканите и България защо не искат ислямски нашественици в държавите си.
15
0
 
23
 
! Отговори
Таню преди 5 години
"но е бил хванат и бит от тълпата". Тая Франча все повече почва да ми харесва :)
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът много лесно се решава. Франция се преименува на Френска ислямска република и готово. Въвежда се арабският език за официален и ислямско образование още от детската градина. Няма да нападат собствената си страна.
13
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още може, още - терористи атакуват Европа и острова.
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близо 500 години сме имали работа с такива. Европа ги поддържаше, добре, че Русия ни спаси.
11
0
 
22
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Умния Запад ще разберат какво им се е случило когато им изберат първия черен президент, а втория шок ще дойде когато видят източно европейците след 30г че все още са бели, а французите *** ....
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още един пример за това че "исляма е любов"
9
1
 
13
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До "редакторицата Анисия"Гуспойце Анисия, да сте чували някога - в трети клас, например, че след предлог пълното членуване не съществува?Хайде по-простичко като за вас: като видите кратка думичка с не повече от три-четири букви (ние по нашенски си го наричаме "предлог") пред съществителното, не слагайте пълен член на съществителното след нея - сега стана ли по-ясно?Ако съм експлицитен, сменете си работата, нашият домоуправител веднага може да ви предложи работа според вашата компетентност.
8
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Франция да приема арабския език за втори официален език и Исляма за втора официална религия............иначе става много зле за французите!
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившите колонии си отмъщават на Империята!!!