Орбан за гласуването на ЕП: Няма опасност за Унгария

Меркел искала да замени унгарските граничари с "наемници на Брюксел"
14 сеп 2018 22:00, Анисия Иванова
39
Орбан за гласуването на ЕП: Няма опасност за Унгария
Снимка: БТА

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви днес, че гласуването на Европейския парламент за откриване на процедура срещу Унгария няма да създаде опасност за нея, предаде Франс прес.

"При подобен вид процедури накрая няма санкции. Няма опасност за Унгария", каза Орбан.

Според унгарския премиер вотът цели по-скоро да отслаби позицията на Унгария като "символ на съпротивата срещу миграцията".

Орбан също така обвини германския канцлер Ангела Меркел, че иска да замени унгарските граничари с "наемници на Брюксел" и подчерта, че "следващата битка" ще е за правото на държавите членки на Европейския съюз сами да защитават границите си.

Идната седмица в австрийския град Залцбург ще се състои среща на европейските лидери, на която ще бъдат обсъдени въпросите на миграцията и сигурността на границите.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
1
 
! Отговори
до 34 преди 5 години
1. Има демокрация 2. Има гласност 3. Няма го в конст. ръководна роля на партията 4. Не чакам на опашка за банани 5. Мога да се развивам и да получавам повече пари , ако работя 6. Не се налага да чета" тестисите" на поредния *** конгрес на БКП и да ръкопляскам 7. Не са налага да марширувам пред партийни велия и да викам Слава, слава , слава.8. Никой не ме кара да повтарям като папагал глупостите за дружбата със СССР. 9. имаме разнообразни медии от различни гледна точки 10.Мога и да не гласувам...
35
2
 
3
 
! Отговори
Бря преди 5 години
До ergen4ev"Кой храни България в момента?Русия?Турция?Ще ми изброиш ли 10 ползи за да не сме част от ЕС... "Излизането/оставането в ЕС не е въпрос на емоция или дори ценности,а на ефективност.ЕС не е свещена крава,а просто крава,образно казано.Докато дава достатъчно мляко и не създава големи проблеми-става.Обаче дали това ще е вечно-не се знае.Комунизмът в Европа не беше ефективен и падна,а китайският остана,защото намериха начин да го направят ефективен.Та и ЕС-ако е адекватен-ще оцелее!
34
1
 
2
 
! Отговори
Ko преди 5 години
До ergen4evкажи ти 10 ползи че сме освен че можеш да избягаш да бачкаш в друга държава?
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ НАМЕРИ И ЕДНА ДЪРЖАВА В ЕС ДА ПОДКРЕПИ УНГАРИЯ :DВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ ОТ ЗМЕЙРКЕЛ И ИМА ЗАЩО :D
32
3
 
1
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
До Ха ха хавече виждам как бягаш на изток за да се спасиш от гадните западняци при източните напреднали цивилизации
31
1
 
2
 
! Отговори
ergen4ev преди 5 години
До Ха-хамай не виждаш историята достатъчно назад и на дълбоконе се очква и по добро и задълбочено мислене от някой който не знае нищо за света а само пътя до село и обратно в града и живее в един манипулиран и капсулиран малък собствен свят,страховете и глупостите които са ти наслоени са типични за слабо и собственно мислещ индивид кой храни българия в момента? русия? турция? ще изброиш ли 10 ползи за да не сме част от ЕС или поне 5 ?
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че това да си пазят границите е отдавна право на самите държави,като пример ако не бяха си пазили границите унгарците башибозуците както се бяха запътили към Брюксел щяха да са си там отдавна както пишат,че ордата стигнала до Брюксел след което подписала договорче в Будапеща по тоз въпрос и имало хартия,ама хартия щот не могла да овладее такваз територия за ония времена,но другите се пробвали след нея като рушили свети места,храмове,а съборените зидове отнесли за тяхна прослава да си правят храм
29
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Скапан ЕС! Преди ме беше страх да кажа нещо грешно(да не умра) сега ме е страх да не изям нещо грешно(да не умра) с какво се промени положенитето ми вече ме е страх от всичко преди само от партията :)
28
2
 
8
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Мачкай ги Орбан!!! Спаси белия свят!
27
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гиньо, това не ти е 19 век, човече. Ще го променят, ако трябва. И то точно умниците ще го променят. И за Лондон говореха, че нямало как без него, пък изведнъж се оказа, че имало как.
26
2
 
7
 
! Отговори
Гиньо Кологов преди 5 години
Само погледнете къде се намира Унгария в Европа и помислете как трябва да се промени трафика на транспорта ако се наложи превозвачите да вадят визи за Унгария и ще ви стане ясно,че няма как да изхвърлят Унгария от ЕС ! Айде,чао умници !
25
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе, Викторе, като толкова ти пречат да ти е държавата рай и унгарския народ те обича - хващайте се под ръчичка и се махайте. На мен лично грам няма да ми липсвате. ЕС преглътна една Великобритания, дето е къде-къде пред Маджария като икономика, вас няма и да ви усети. Даже можете да обмените опит с Мей. Ето, идете при Путин, той ще ви обещае пари. Е, дали ще ги има и дали ще ги даде - друг въпрос, ама подробности сега.
24
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора и да обяснявате на разни промити мозъци няма смисъл. Те не знаят какво е Европа, а си знаят руските измислици. Те не вдяват, че са бедни защото ги управляват руските възпитаници по руски модел. Те не аа излизали да видят какво представлява там където не е газил руския ботуш. Всички влезли в ЕС дръпнаха страшно много. Ама това малките им мозъци не го проумяват. А в България си имаме руски монополи и *** на власт. Обаче вината била някъде другаде. Орбан вече се уля с тези бежанци.
23
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Впрочем, бежанците са точно една от общо 12 точки срещу Унгария. Има къде-къде по-сериозни неща, включително съдебната система. Ама за тях нещо не се говори, че неудобно става някак... Пък и приликите с Боце стават твърде големи.
22
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да отблъснат цял един народМогат, що да не могат. Те вече им посочиха вратата и сега Орбан увърта, че "нямало опасност". Ама стои в ЕС, нали :) Смешници. Много интересно - уж в ЕС било диктатура, уж не знам какво, ама даже UK още се мота в коридора и не смее да излезе. Да прасне и Орбан един референдум, пък да видим :)
21
0
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
Западният Свят е Процедура - Процедура по у;мъртвяване на у?мрелите безплодни п/утки..Иииийехуууууу - КЕЕЕЕФ.......
20
21
 
5
 
! Отговори
до всички преди 5 години
Нима Орбан, Путин, наш Боко се интересуват от нещо друго освен от парите? Ако е така как ще коментирате кокетното стадионче за не знам колко си милиона евро, с евро пари ,в нещастното родно село на Орбан? За другите двама да не коментираме изобщо--единият убива навред, а другия подложи на геноцид нашият народ.
19
3
 
22
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Преди няколко години на Орбан сериозно можеше да му се стъжни положението,но сега времето е друго.Наближават избори и следващия европарламент ще е доста по-различен!Но най-голямата сила на Орбан идва от унгарския народ,който решително заяви,че е против мигрантите и даде мнозинство на партията му!Могат ли да рискуват джендърите в Брюксел да отблъснат цял един народ???А не са само унгарците,дето са против сегашната политика.
18
1
 
23
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До ergen4ev"Накъде е Източна Европа без Западна"Времето е доказало,че може без всеки!Да не мислиш,че животът на Земята ще спре,ако ги няма САЩ,Запада,Русия,Китай или който и да е,поотделно или заедно???Само ще се пренаредят пластовете.Източна Европа спокойно ще оцелее без Западна,даже е желателно да се отдели,ако ман.гализацията на Запада продължи с тия темпове.Нищо чудно в един момент да видим миграция на бели хора(и капитали) към източната част,ако се запази чиста-един вид резерват за бели.
17
4
 
9
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До ergen4ev 15В момента имаме голяма нужда от ЕС, влияе много благотворно чрез икономическите си лостове. Политиката на джедърификация и тарамбукизация обаче можа да обърнат нещата вбъдеще, но да се надяваме че ще вденат най-после с какъв огън си играят..