Втори референдум за Brexit? Не, разводът с ЕС е окончателен

Садик Хан предложи да се повтори референдума за оставане в ЕС
17 сеп 2018 11:13,
22


Кметът на Лондон Садик Хан призова за повторен референдум по членството на Великобритания в ЕС. Той отправи критики срещу правителството на Тереза Мей, което според него се проваля при преговорите за Brexit. Припомняме, че Хан е член на опозиционната Лейбъристка партия.

По-рано премиерът Тереза Мей изключи възможността за провеждане на повторно допитване за Brexit. Според нея, това би било злоупотреба с демокрацията.

"С неохота казвам, че има много проекти на ЕС, с които не съм съгласен. Загрижен съм за икономическата система на Европа, но не изпитвам неудобство от факта, че напускаме ЕС, даже съм щастлив", обясни политикът Джефри ван Орден пред Bulgaria ON AIR.

Според него сега е важно Съюзът и Великобритания да останат в добри отношения.

"Ако ЕС прояви глупост и не договори с нас добра сделка, светът е голям и ще успеем да се справим. Ние окончателно напускаме ЕС, няма да има втори референдум, всичко това е театър, който вълнува печатните издания, но няма да стане така. Надявам се да останем добри съседи, приятели, които имат общо помежду си", подчерта още британският политик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умствено импотентните от територията България са се заклещили с Клексит и ще си останат клекнали поне още 50 години. Англия вече няма да допуска клекнали при това с претенций за нещо повече.
18
3
 
7
 
! Отговори
Шопе преди 5 години
Европеецо Садик Хан иска да остане в Еуропата. Много ясно, нали от тчм идва лапачката за политиците и най-вече за кметовете. Гледам как строят Зап. парк в Софето.. куче влачи, дира няма.
17
1
 
9
 
! Отговори
Шама преди 5 години
То хората които се развеждат и се карат за издръжка се развеждат по-бързо от вас. От кога ви чакаме.
16
2
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Постоянно референдуми, до като не се получи желаният резултат.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако ЕС прояви глупост и не договори с нас добра сделка..."Напускане без сделка пак е добре за ЕС. Евентуална сделка с равноправни условия пак ще е добре за ЕС. Но великогъзанеца иска за кой ли път да получи всичко, а да даде нищо. Което няма как да се случи.И да, светът е голям - пожелавам им успех при търговията с Индия и Африка!
14
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само Брекзит:))))))) и без това няма да ходим в Англия
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Садик Хан ще да е типичен британски джентълмен със стар английски аристократичен произход
12
5
 
6
 
! Отговори
Чичко преди 5 години
Вие защо не сте на училище бе ,,умници".Учете ей,или работете иначе увеличавате бройката на тези 250хиляди неучещи и неработещи и ще си останете такива кисели и недоволни всезнайковци-неудачници,които хленчат за щяло и нещяло.Хлапаци-разбирачи!!!
11
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип съм против излизането но като гледам безумната политика която води Брюксел за мигрантите и опитите за шантаж срещу Унгария може би това решение на Англия не в чак толкова лоша идея
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нема вече слънце за пернистите котки
9
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще кандидатстват отново и ще ги накараме да си спрат ядрените централи, да свалят монархията и да дадат независимост на Канада, Австралия, Нова Зеландия
8
0
 
20
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Заизлизали сте от 2016. Решавайте най-накрая какво искате.
7
21
 
9
 
! Отговори
Lo6o преди 5 години
Много паляци сте се събрали тука , само да ви разясня че т.н Брексит е 1та икономическа война която бе обявена и тя бе обявена от Великобритания на Шмеркеловите *** и нейните *** .... много скоро ще си лепите левчета или евро За тапети , и след 2ят Ньойски договор който ви предложи дедо,Кунева и Мони ще подписва опълномощенияъ от ,,началниците още по тежък с клаузи
6
3
 
21
 
! Отговори
пътник преди 5 години
Цялата история е че британците не сакат да си закрият офшорните зони щот след това фалират. Другото е ала бала.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Садик Хан спяща клетка на ИД, по негова заповед е отровен Скрипал от добре обучени терористи за да скара ЕС и Русия. И докато белите хора се карат терористите превземат ЕС.
4
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Садик Хан радикален ислямист и сепаратист активно работещ против ЕС, ислямистите искат всички бежанци да идат право в Германия да я превземат.
3
1
 
15
 
! Отговори
Зайко Всезнайко преди 5 години
До АнонименИли пробит-да се напълни с морска вода :-)
2
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ААйдее, без *** ми, дойди ми.Като сте рекли излизаме - излизайте и точка.
1
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Евротунелът трябва да бъде запушен, за да не влизат нелегални имигранти от Великобритания.