Сидеров и Бареков се припознаха! Ще се вземат ли?

Искат всички патриоти да се явят обединено на евровота
12 окт 2018 14:45,
94

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на конференцията "Обединеният консерватизъм - ключовата посока в развитието на България", която се състоя в столицата.

Форумът се организира от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент.

"Атака" е съдомакин на събитието, а основен домакин е евродепутатът и председател на партия "Презареди България" Николай Бареков.

Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г.

Ян Захардил, член на ръководството на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти /АЕКР/ посочи, че изборите догодина ще променят изцяло картината в Европа.

Той допълни, че ЕНП и ПЕС се очаква да загубят първенството си в управлението на Европа.

"В ЕП ще трябва да се появи ново управляващо мнозинство, и смятаме, че ние като консерватори ще сме част от това мнозинство", каза той.

Николай Бареков отбеляза на свой ред, че трябва всички патриоти да се обединят и заедно да участват в европейските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
3
 
! Отговори
шарен КОНДУР преди 5 години
От тея знам един дето търсеше Кондур с голямата .....р. Като техен приятел им пожелавам на всички избори от сега нататък да не могат да хванат процентче...
54
3
 
17
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
Луд умора нема,само се поти.Тези двамцата ще си останат само с потенето.Вече и за клоуни не стават.Покриват твърдението на Айнщайн че човешката глупост е безкрайна.
53
0
 
9
 
! Отговори
anon преди 5 години
ми.. като ги знаеме какви са ветропоказатели без пълнеж - що да не се вземат. само дето джуджето си е предател та барека да внимава... но като се има напредвид и той ква негласна буква е .... бе що ни занимавате с глупости? :)
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАми ние си го знаем,такъв си е,ако Волен не се изцепи,това няма да е Волен,свикнали сме му.Да е жив и здрав!Отвреме на време ги стряска с някоя изцепка,за да не заспят в парламента,хаха.
51
3
 
18
 
! Отговори
Ники Митов преди 5 години
Айде да се хващат по ручичка с всички други припознавачи от тирето и да се ходят у Ловеч
50
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лика прилика са!
49
4
 
30
 
! Отговори
Заки преди 5 години
Обявявам Сидеров и Бареков за съпруг и съпруга! Можете да целунете булката. Ако някой има възражения моля да говори сега или да замълчи завинаги.
48
6
 
24
 
! Отговори
:) преди 5 години
Мисля, че и двамата първо трябва да минат през лудницата и ако са здрави, да ходят в затвора.
47
4
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Стари К в...нов Б;този...филм вече сме го...гледали.
46
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 47Абе това хубаво, ама нищо не каза защо вече 2 години му се радвате на Бялата Златка докато управлява заедно с ГЕРБ, въпреки че ходеше в Крим, и че продължаваше да напада Запада - включително и вчера - във Фейсбук се върти информация как пияния Сидеров и бабаитите му, се заяждат с английски, френски и италиански гости в заведение, като са им викали че в България се говорело на български!И вие, гербавите, 2 години търпяхте това!?!
45
4
 
14
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Интересно защо не пише, че на тази среща е присъствал и Боеко ? Става все по-отвратително....
44
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г==== Абе този още ли не можа да вдене че са му били дуспата. На миналите избори само 8 човека успя да вкара в парламата и ако не беше се наду-пил на Русенскио Македонец и на Долно чифликчията Балевски сега щеше да гледа парламата по тАлАвизията. Ей тоз Ямболия хем т-ъп хем упорит. Няма ли да си направи някое селфи по долни гащета или по еротични каквито селфита си правеше.
43
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тез клоуни до кога ще ги траем не мога да разбера
42
2
 
2
 
! Отговори
do 41 преди 5 години
Не се опитвай да отклоняваш темата относно нетрадиционните ти сексуални предпочитания, въпреки че хубави жени има много.Навярно ти се припознаваш в образа, който описваш и се опитваш да вмениш вина и на останалите. Шизофренията в днешно време е лечима в дадена степен, препоръчвам ти спешно лечение, аркадаш.
41
14
 
5
 
! Отговори
Гербер преди 5 години
ГЕРБ са истински патриоти, които обичат страната си и не крадат от нея!
40
2
 
34
 
! Отговори
Еврокоцкар преди 5 години
Бареков е сериозен политик. Виждал съм го да се снима, как се преструва, че чете вестници на английски във ведомственото барче на Европарламента.
39
0
 
27
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
припознали са се,явно и те искат едни 8 милиона,а за пари точно тези двамата са готови на всичко.
38
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бареков ще учи юрушчиите на английцки, а те него на турски.....мурафети!
37
1
 
26
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Лика прилика са си! - За пари ще продадат и майка си, какво остава за народа и държавата!С Хубаво костюмче се е барнал Сидеров, друго си е да "ръфаш кокала" пък било то и огризан преди това от Борисов ...
36
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 35Абе остави тия празни приказки, кажи защо 2 години се радвахте на Сидера като беше заедно с ГЕРБ във властта, даже забравихте че е рублофил, Болен, Бяла Златка и пр.А той междувременно продължаваше да го играе платен агент и Пета колона на Москва, ама вие и това преглътнахте в името на коалицията!?Коментирай тези ФАКТИ!?