Сидеров и Бареков се припознаха! Ще се вземат ли?

Искат всички патриоти да се явят обединено на евровота
12 окт 2018 14:45,
94

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Евросъюзът има нужда от промяна и ние можем да я направим, обяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров на конференцията "Обединеният консерватизъм - ключовата посока в развитието на България", която се състоя в столицата.

Форумът се организира от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) в Европейския парламент.

"Атака" е съдомакин на събитието, а основен домакин е евродепутатът и председател на партия "Презареди България" Николай Бареков.

Сидеров счита, че заедно с техните съмишленици от Евросъюза трябва да се включат в решаващата битка за Европа през май 2019 г.

Ян Захардил, член на ръководството на ЕКР и президент на Алианса на европейските консерватори и реформисти /АЕКР/ посочи, че изборите догодина ще променят изцяло картината в Европа.

Той допълни, че ЕНП и ПЕС се очаква да загубят първенството си в управлението на Европа.

"В ЕП ще трябва да се появи ново управляващо мнозинство, и смятаме, че ние като консерватори ще сме част от това мнозинство", каза той.

Николай Бареков отбеляза на свой ред, че трябва всички патриоти да се обединят и заедно да участват в европейските избори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
4
 
! Отговори
СЛЪНЧАКА БЕЙ преди 5 години
Сидеров от къде има пари за костюми и аксесоари на цената на един апартамент?! Мислех че заплатата му е 2-3 хиляди лева? Явно приказката "Царя е гол" важи с пълна сила все още... ама то, като не учат младите, така ще е.
74
2
 
5
 
! Отговори
рубладжийски партии преди 5 години
Кратък списък на рубладжийските партии-eничapи:БСП, ДПС, Атака, АБВ, ВМРО и др.Рубладжии-лидери на партии:Корнелия Нинова(г-жа Лъжа), Ахмед Доган(агент Сава), Г. Първанов(агент Гоце), Рум.Петков(пикаещият във фонтани),Болен Сидеров(Рубльов),К.Каракачанов(агент Иван). Съвпадение е ли е, че преди 1989г. повечето са агенти на ДС - филиал на руската КГБ ?Рубладжии-псевдо социолози и журналисти:Андрей Райчев, Кольо Колев, Кънчо Стойчев, Вал.Велева, Борислав Цеков,Петьо Блъсков, Тат.Буруджиева, Петър Волгин, Ив.Гарелов, К.Кеворкян,М.Пиргова, С,Шаренкова,братя Чукови, Ник.Бареков
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива са въздухари,че дори не мога да проумеят колко са жалки.А и жените до тях същите кухолейки.Приличат като излезли от филма "Мисия Лондон".
72
0
 
6
 
! Отговори
бг преди 5 години
Обединява ги източникът на финансиране -Газпром и Нефтохим т.е.тавариш Путин .Затова се припознават и любят.
71
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снимка 2:"Крачун и Малчо" и брат им Калчо (Детска приказка от Димитър Подвързачов).
70
0
 
12
 
! Отговори
Е щом няма други преди 5 години
Ха ха ха , ще падна от смях как Бюрека се мазни на Болен, Е това ще е краят на Атака ако го звемат тая Фурнаджиска лопата.
69
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но има и нещо много по-гадно.Европейските граждани пак не са представени от никой.Не мислете че Льо Пен представлява французите или Вилдерс холандците те представляват онази част от досегашния неолиберален елит която не можа да краде много.Но и на тях не им дреме за населението на партиите им програмата е само мразим ЕС и край за народа няма нищо.Както един програмата му се свеждаше до аз ще сваля Бойко Борисов добре и после после гробно мълчание после ще граби именно като Борисов и тук.
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле боже тъпотията мутира група на европейските консерватори и реформисти това звучи като група на импотентните плейбои тоес едното противоречи на другото и е безсмислено всичкото.Но от ампутираните от нервна система неолберал-тоталитаристи като Байряков и Сайдеров всичко може да се очаква.Единия в това еп ще свири на дуду.ка на шефа си Тръмп а другия ще се гъзи на всеки натопорчен, сиктир от кафяво-червени тоталитаристи не проумяха че народа не се бунтуват защото им иска диктатурата.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господ бави, но не забравя!
66
0
 
17
 
! Отговори
Не съм трол преди 5 години
Сидера започна да 'оди като Джон Готи. Явно доста се е наял вече. От достоверен източник знам, че като ходи в заведения дава по 200-300лв бакшиш. Тва в медиите няма да ви го кажат, така че аз ви казвам да си правите сметката - народен представител с костюм за няколко бона.. оставя бакшиши колкото минимална заплата ... евала
65
1
 
13
 
! Отговори
Алеко преди 5 години
на над ни стига такива "българи" като Бареков,Волен и ромите да ни преставят по Европа и ще чакаме уважение от цивилизования свят...
64
1
 
16
 
! Отговори
ined преди 5 години
Краставите магарета през девет баира се подушват
63
2
 
11
 
! Отговори
V преди 5 години
Тоя *** Бареков е доказателство че народите нямат нужда от съвременните държави .От тях имат нужда само тия които се облагодетелстват от властта. Кво точно зависи от Барека че е там ? ади на бас че НИЩУУ .Там е за да вземи един милион евро за 5 години.А сега иска още пари ,щото скоро няма да е там ;) Даже не виждам що има въобще парламенти .Да броят кой колко гласа е взел и партийните вождове да гласуват с тия гласове .Няма да има толкова разходи ;)
62
4
 
7
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
Само не се уточнява коя е булката,и те не знаят ли че и коалиция с Боко да направят ,евродепутат няма да вкарат.
61
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди пет години Бареков и Каракачанов играха заедно и с парите на Пеевски ВМРО вкара един евродепутат - Джамбазки.Сега и на Сидеров май му се е приискало с парите на Пеевски дза стане евродепутат.
60
6
 
30
 
! Отговори
.. преди 5 години
Влезли Сидеров, Бареков и Байрактаров в една аптека:-Три презерватива - казал Сидеров.-Виждам - казала продавачката.На снимката: най-пошлото в българската политика!
59
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров е идеален за консервативната партия - факт!21.05.2013г. - https://youtube/watch?v=Nwayn6O13JQ&t=127s"Сидеров Да излезем от НАТО и да преосмислим членството си"https://youtube/watch?v=3o3w7ognbtI&t=334s"Волен Сидеров Щом Великобритания се измъква от ЕС, значи се готви нещо лошо 24 06 2016 " - https://youtube/watch?v=IgTxpGkNunk&t=511s
58
0
 
31
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Чапай и Петка ще ходят на избори..
57
0
 
21
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Бареков се подготвя за втори мандат. :)
56
2
 
20
 
! Отговори
Отвратително и тъжно преди 5 години
С такива заглавия, медиите карат нормалните хора да изпитват гнус и отврат.