Мегън намали ангажиментите... уморена, а и с коремче

Бременната херцогиня пропусна събитие в Сидни
22 окт 2018 22:00, Петя Славова
16
Мегън намали ангажиментите... уморена, а и с коремче
Reuters

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл направи промени в графика за първата си кралска обиколка след вълнуващото начало на визитата си в Австралия и РЮА (Република Южна Африка) със съпруга си принц Хари, съобщиха световните информационни агенции. 

Първата обиколка на бременната Меган е с много ангажименти, като е планирано кралската двойка да присъства на над 70 събития по време на 16-дневното си посещение в двете страни.
 
Дворецът Кенсингтън оповести, че кралската двойка решила малко да намали ангажиментите в графика на Маркъл за следващите два дни преди последната седмица и половина от обиколката.
 
Днес сутринта Меган пропусна събитие в Сидни, като остави принц Хари да посети сам игрите Инвиктус. Снощи херцогинята на Съсекс присъстваше на откриването на въпросните игри в Операта в Сидни.
 
Събитието се забави с един час заради гръмотевична буря. Игрите Инвиктус, чието име идва от латинското "непобедим", бяха основани от принц Хари през 2014 г.
 
Състезанието дава възможност на болни и ранени военнослужещи и ветерани да участват в спортни прояви и да намират вдъхновение за възстановяване.
 
Преди това принц Хари почете австралийските военнослужещи, сражавали се през Първата световна война, като откри ново крило на военен мемориал в Сидни. Принцът и съпругата му положиха венец от австралийски цветя пред мемориала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
MEN преди 5 години
OH,BOZE ! SVETAT E PALEN S BREMENNI ZENI, NA KOITO NE IM BARSHAT ZADNIZITE I PAK NE SA UMORENI.STIGA S TAKIVA IZTRESENI ***,4E SHTE POVARNA...
9
0
 
4
 
! Отговори
ОХ, преди 5 години
успокоих се ,то само тя на този свят е бременна и трябва да внимава да не се преумори. Абе ,*** докога ще ни занимавате с тези кралски мърли, сякаш само тяхното спокойствие и блогополучие ни интересува.Да се множат колкото си искат,това си е тяхна а не наша работа.
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кейт е доволна защото снахата няма да я засенчва.
7
0
 
9
 
! Отговори
Мариела преди 5 години
Абе ние да не сме монархия. Всеки ден едни и същи глупости. Кой какво облякъл, съблякъл или направил. Какво от това.
6
1
 
11
 
! Отговори
Регент преди 5 години
Тъй ами!А стига им е бачкала на тез,и без това я осигуряват на 4 часа!Да вземе да си почине вече!Щото рижавия има още много работа-4 коктейла утре,игрите на сикхите,2 танца със саби,10 танца с проSтитутки,12 надпивания с членове на британската общност и т.н.Важното е поданиците да плащат за работата му(и емигрантите) :)Абе,тоз работливко кога спи?
5
0
 
11
 
! Отговори
Adolf Eichmann преди 5 години
Меллез най-обикновен, както и останалата част от държавата им. Кралицата обаче е хитра, пусна меллез в семейството за да затвори устите на медиите знаейки много добре, че нейните отрочета няма да помиришат престола никога :))
4
1
 
12
 
! Отговори
Мила преди 5 години
Всички знаем, че преписвате новини, но така наречената от Вас РЮА, в България я наричаме ЮАР. Всеки може да преписва, но това означава ли, че е журналист!?
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя хубаво си изправя косата и се избелва, ама като роди малкто черничко как ще му скрият африканската прическа.
2
0
 
12
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 5 години
Дреме ми дали херцогинята е на Съссекс или на Безсекс.
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната кралска двойка, която ще лежи и ще се разхожда по света без да свърши абсолютно нищо през живота си. За това плащат данъкоплатците в Англия, същите, дето скоро няма да имат пари и данъците си да платят заради Брекзита.