Елизабет II за Brexit: Гледаме с увереност към бъдещето

Монарсите на Великобритания и Холандия искат връзките да продължат
24 окт 2018 21:30, Елка Василева
10
Елизабет II за Brexit: Гледаме с увереност към бъдещето
Снимка: Reuters

Британската кралица Елизабет Втора и холандският крал Вилем-Александър призоваха своите страни да гледат към общото бъдеще, отвъд Brexit, предаде Асошиейтед прес.

Елизабет Втора, която рядко говори за Brexit, каза на банкет в Бъкингамския дворец, че Великобритания с нетърпение очаква "ново партньорство с Европа" и че като "новаторите, търговците и интернационалистите гледаме с увереност към бъдещето".

Вилем-Александър, който е на държавно посещение във Великобритания заедно със съпругата си кралица Максима, заяви, че при съсредоточаването върху техническите подробности на Brexit "не бива да губим от поглед по-голямата история, която продължава да ни свързва... на свободата, отвореността и сътрудничеството".

Холандската кралска двойка има среща днес с британската министър-председателка Тереза Мей на Даунинг стрийт 10, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Британската кралица Елизабет Втора и холандският крал Вилем-Александър призоваха своите страни да гледат към общото бъдеще, отвъд Brexit,---... да гледат към общото бъдеще ... в отвъдното. :)
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На снимката: "Елизабет II гледа с увереност към бъдещето". :)
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А, аз очаквах Бабет Елизабет Две да скочи на нашите в защита на бития БРИТАНЕЦ Кофи Какъв Беше ...Иначе, тя гледа с увереност в бъдещето нейната е ясна. Със или без Брекзит, опечалените ще я изпроводят с подобаващи почести ...Ще я
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да носят някакви отличителни знаци за британски поданик. Британска звезда на яката. За да се избегнат грешки и неразпознаване. Трябва да имат нещо общо.
3
2
 
1
 
! Отговори
Efrolo преди 5 години
Kralskite familii imat na sarce kolonialnite si offshorni darjavi s naselenie nad 3,5 miliarda naselenie...ne e zle...golemi sarca imat...goliamo eu....goliam shengen...
2
4
 
4
 
! Отговори
JJIvanov внимателно преди 5 години
Милиони гражданина Велика Британия са отровени от спец нарко активни добавки с цел подкрепа на тн ПрекоЗИД.. Много да се внимава с последващи подобни диверсии.ИНаче населението на острова прави великолепно впечатление >Хората са усмихнати щастливи..
1
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами гледай бе дърт вампир то само една увереност един електрически вибратор в за.дника и един черен ч.еп в устата ти остана след като уби Даяна за това ще гориш в Ада неонацистки лицемерен *** че и Хитлер беше един *** отиде Русия да напада от вас да ни беше отърваш и от фащ и сега щеше да е национален герой дано Европа един ден стане съединени щати направи си един готин голям ядрен арсенал и ви изстреля на Марс с него не случайно цяла Европа ви мрази не остана нация неунижена от вас.