Австрия: Споразумението за миграцията на ООН е заплаха!

САЩ, Унгария и Австралия също отхвърлиха споразумението
31 окт 2018 22:23, Павел Гълъбов
34
Австрия: Споразумението за миграцията на ООН е заплаха!
Снимка: Reuters

Австрия няма да подпише изготвеното от ООН световно споразумение за безопасна и законна миграция. Правителството на Себастиян Курц е против текстове в споразумението, които предвиждат членове на семействата на мигранти да пристигат от чужбина, мигрантите да получават образование и здравни услуги, както и да се преселват хора, които страдат от промените в климата, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Още по темата

Курц заяви, че някои текстове от документа представляват заплаха за националната сигурност на Австрия.

Съединените щати, Унгария и Австралия също отхвърлиха споразумението, което беше прието по принцип през юли от всички 193 страни членки на ООН. Окончателното подписване на документа е предвидено да стане през декември.

Въпреки че договорът не е задължаващ, настоящото десноцентристко правителство на Австрия се опасява, че в бъдеще препоръките на договора ще станат част от международното право.

Проектът за решение на кабинета във Виена предвижда Австрия да не прати свой представител в Маракеш, а догодина да се въздържи при гласуването на пакта в Общото събрание на ООН.


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
АзГ преди 4 месеца
Договорът ЩЕ СТАНЕ задължаващ, ЕС ще го приеме и наложи на страните-членки. Всеки който е против, ще бъде обявен за расист и нацист. Затова премиерите на Австрия, Полша, Чехия, Австралия, Дания и САЩ НЯМА ДА ПОДПИШАТ т.н. Global Compact for Migration на 11.12. в Маракеш. ЗАЩО В БГ-МЕДИИТЕ НЕ СЕ ВОДИ ДИСКУСИЯ ПО ТЕМАТА ?
17
1
 
5
 
! Отговори
МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ преди 4 месеца
ЗАЩО ХИПЕР ЛУСОЗНИТЕ ЕМИРАТИ ДУБАЙ КУВЕЙТ САУДИТСКА АРАБИЯ БРУНЕЙ ИЗРАЕЛ НЕ ПРИЕХА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ??????????????БРАТЯТА И СЕСТРИТЕ СИ МЮСЮЛМАНИ???????????ЗАЩО СУНИТИТЕ ВОДЯТ ГЕНОЦИД КЪМ ХРИСТИЯНИ ЯЗИДИ И ШИИТИ СЪС ПОДКРЕПАТА НА ЗАПАДА???????????????
16
0
 
2
 
! Отговори
МАШИНОТРОН ЛОБОТОМОВ преди 4 месеца
ТАКА ПРЕДСТАВЕТЕ СИ СЛЕДНАТА КАРТИНКА ВОЙНА В ЕВРОПА ЕВРОПЕЙЦИ БЕЖАНЦИ В СИРИЯ ИРАК И БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ДАВА ЛИ СИ НЯКОЙ СМЕТКАТА КВО ГИ ОЧАКВА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ХОРА СЪС РАЗЛИЧНИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ ХРИСТИЯНИ БУДИСТИ ИЛИ АТЕИСТИ ЗА УБИЙСТВО КАКВО СЛЕДВА ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ КАКВО СЛЕДВА ЗА ОТНОШЕНИЕТО КЪМ "неверниците"КАКВО СЛЕДВА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ИМ ЩЕ БЪДАТ ПРЕВЪРНАТИ ВЪВ СЕКСРОБИ А МЪЖЕТЕ ЩЕ БЪДАТ БИТИ И ИЗНАСИЛВАНИ ПО ЗАТВОРИТЕ ТЕМА ТАБУ
15
2
 
5
 
! Отговори
Рамбо преди 4 месеца
СССР-ще разкатае ООНето,а на бас
14
0
 
25
 
! Отговори
Jas преди 4 месеца
Oткровено казано Европа е зряла за нова Желязна завеса, този път на на идеологическа, но на генетична основа. Политиците безскрупулно и в името на европейските ценности тотално и целенасочено съсипват цивилизацията и нативните народи на континента и дефакто подготвят почва за континентална гражданска война. Няма ли нации - няма я и Европа!
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Колко ли време му остава на ООН? Такава жалка пионка са, че едва ли някой ги взема на сериозно. Относно международното "право" - и какво се е случвало, когато някои от силните на деня не го е спазвал? Нищо не се е случвало. Т.е. то е инструмент големите да извиват ръцете на малките.
12
2
 
33
 
! Отговори
Крайно време е преди 4 месеца
да се прекрати и тази порочна практика за измислената търговия с въглеродни квоти! Тръмп съвсем ясно показа че това е еврогейска безмислица!
11
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тиквата е подписал първи!
С превръзка на очите.
Дамска.
10
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И правилно. След като цивилизацията се е докарала до състоянието, в което е, съгласуваните действия са само загуба на време. Всеки се спасява поотделно. Колкото по-бързо го осъзнаят всички, толкова по-добре.
9
2
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Въпроса е защо толкова малко страни са против това откровено идиотско споразумение?!?
8
2
 
54
 
! Отговори
к0нсерва преди 4 месеца
имайте предвид, че САЩ не просто го отхвърли, а САЩ напусна залата при обсъждането. Бог да пази Великата Бяла Надежда - Президент Доналд Тръмп!!
7
1
 
35
 
! Отговори
до 1 преди 4 месеца
нас ни представлява Могерини, тя вече подписа! с това България вече напрактика я няма!!
6
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Естествено, че е заплаха и това е известно отдавна! Со росоидите, Ротшилд, Клинтън и сие владеят ООН-то...
5
3
 
38
 
! Отговори
Евреите преди 4 месеца
Събудете се!! Евреите ни унищожават! Разберете,че за тях ние сме едни Гои и те искат тотално унищожение на белите хора!! Разберете,че много преди Хитлер,векове те са гонени от всички!! Хенри Форд написва цяла книга за злодействата и подлостта към нас..Нищо не се случва случайно! Всичко е един целенасочен план,който е към края си и ние го виждаме в целия му блясък!
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма да стане тяхната . Ако трябва война ще се води.
3
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Трябва да го реформират или закрият това ООН че нещо там нещата са безумни.На практика те искат да унищожат Европа и да ни направят животът лош и мизерен защото някакви мързеливи тарикати от Африка и арабските държави им било топло или не им се работи.Тва трябва да си тотален самоубиец и да мразиш собствената си държава и народ за да подпишеш това.Ние някакви безплатни слуги на разни претенциозни клошари ли сме?Това искали,онова искали,трябва да им се дава пари,храна,автомобили,къщи,жени..
2
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ООН принадлежи на евреите, рокфелер го създаде, а ротшилд го контролира.
дори сградата където са собственост на рокфелер
1
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
националния предател тикавата подписа ли ?