Където Rе е заменено с Я – Путин хвали Brexit

Активисти обвиняват Русия за решението на UK да напуснe ЕС
9 ное 2018 20:32,
16
Където Rе е заменено с Я – Путин хвали Brexit
Снимка: Twitter

Активисти на Proud Bear са разположили в британската столица Лондон билбордове с образа на руския президент Владимир Путин, а също и на бившия британски министър на външните работи Борис Джонсън, съобщава РИА „Новости“, като се позовава на съобщение на групата в „Туитър“.

Още по темата

На два билборда е сложен Путин заедно с надпис BREXIT, в който латинското Rе заменено с буквата Я от кирилицата и се е получило BЯEXIT.

Активистите на Proud Bea обясняват, че така искат да ознаменуват излизането на Великобритания от ЕС и намекват, че Русия е изиграла важна роля в референдума от лятото на 2016 година, когато 52% от гласувалите се обявиха за напускане.

Обединеното кралство трябва да напусне ЕС на 29 март 2019.

Proud Bear е купила за кампанията си три билборда. На два от тях е Путин с руското знаме и слоган „Да празнуваме заедно червено-бяло-синия BЯEXIT", а също "BЯEXIT значи BЯEXIT".

На третия билборд е Борис Джонсън с руското знаме в ръка и надпис "Спасибо тебе, BOЯIS". (Благодаря ти, Борис).

Членовете на Proud Bear се наричат „руски агенти на ГРУ“, които „помагат на народа на Англия да се освободи от Европейския съюз и демократичните избори“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
5
 
! Отговори
РАША преди 5 години
каквото да се случи в европа или в света винаги е виновен путин и за всичко виновен путин путин е уважаван политик в населението на планетата затова не го уважават политиците а тръмп е клоун в цирка на света а вайсалите му се въртят около него с думите вие сте най великият президент в света
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дълга е ръката на КГБ! /на Кремъл /Има резон в това. А и в самата Великобритания е пълно с руснаци!
11
1
 
3
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
ей, Medved, това с Brexit-а няма да станенещо много те човърка Македонията не знам защо така
10
1
 
3
 
! Отговори
angrily преди 5 години
Ама тоя е много ***! Дано да направят 2-ри референдум, поне до него ще стане ясно кой е ръчкал за този Брекзит и защо Баце и Камерън превиха така радушно гръб за него
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ааахахахаха взеха да обвиняват руснаците и за това, че англичаните избраха на референдум да напуснат ЕС ;))))))))Не са ли жалки? ;)))
8
7
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
До Анонимен 6 Кого казваш надцаква Путин?Абе вие само българска и руска ли телевизия гледате?Казали са отдавна хората.*** народ-слаба държава.Та и вие.
7
5
 
6
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
Където е хубаво, винаги може да стане зле. А като си на дъното, колка по-ниско можеш да паднеш?!
6
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 1Мисля, че все пак не си прав! То е като в шахмата, единия печели не защото е по-добър, а защото другия прави САМО ГРЕШКИ!!!! Та и Путин..........човекът просто има глава на раменете си (за разлика от "колегите" му!) и ги надцаква даже не с лоши карти, ами даже и без карти!!! А понеже западенците нямат време (ВРЕМЕТО ВЕЧЕ НЕ Е ТЯХНО!!!!), КРИЗАТА Е НА ПРАГА и затова правят САМО Г-ЛУ-ПО-СТИ!! ДАВАЙ ПУТИН......КАРАЙ ГИ НАРЕД!!!
5
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Скрипалите им отровиха и Брексита го уредиха..... Тоз ми ти Путин....Бе, Меган да не е бременно от Путин? Нищо не става в тая държава без него.Както и в САЩ.
4
6
 
18
 
! Отговори
Makedon преди 5 години
Ahahahahahahaaaaaaaa ........ Putin e kriv .... da be
3
22
 
12
 
! Отговори
Рушняк преди 5 години
Като не можем да го ваправим хубаво у нас, да се постараем да го нопривим по-лошо у другите. Вековното руско верую :))))
2
6
 
42
 
! Отговори
сега преди 5 години
Кой ми *** в гащите....англичаните тотално са из перкали..
1
8
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случва ли се нещо на запад без намесата на Путин? Западноевропейците и американците сами правят Путин всемогъщ, което май си е така.