Радев до Тръмп: При такива срещи, говорим!

Президентите се срещнаха в музея "Орсе" в Париж
11 ное 2018 12:00, Петя Славова
114
Радев до Тръмп: При такива срещи, говорим!
Снимка: БТА

Президентът Румен Радев е разговарял с президента на САЩ Доналд Тръмп на събирането на държавните и правителствени лидери в музея "Орсе" в Париж вчера вечерта.

"Винаги, когато има такива срещи, говорим и с президента Тръмп", каза Радев във френската столица, където днес ще участва в церемонията за стогодишнината от края на Първата световна война и в Парижкия форум за мир, предаде БТА.

САЩ са наш стратегически партньор и отношенията са много важни във всички аспекти - от сигурността, през икономическото сътрудничество, образованието, науката, посочи държавният глава. Вчера Радев е разговарял с други присъстващи лидери от различни държави.

Още по темата

А днес френският президент Еманюел Макрон и съпругата му Брижит посрещнаха десетки световни лидери в Елисейския дворец преди церемония в Париж по случай 100-годишнината от края на Първата световна война, предаде Асошиейтед прес.

Сред пристигналите лидери бяха канадският премиер Джъстин Трюдо, германската канцлерка Ангела Меркел и генералният секретар на ООН Антониу Гутериш.

Повечето държавни и правителствени ръководители ще отидат с автобус до Триумфалната арка, където ще се състои церемонията. Други, като президентът на САЩ Доналд Тръмп, ще отидат там със собствен транспорт от съображения за сигурност.

При настаняването на гостите на церемонията при Триумфалната арка президентът Макрон ще е между съпругата си и канцлерката Ангела Меркел. Руският президент Владимир Путин ще е отляво на Брижит Макрон, а президентът Доналд Тръмп и съпругата му Мелания ще са до Меркел.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Хайдрих 95 Скоро четох някъде че Бойко е проговорил немски.
89
2
 
4
 
! Отговори
Хайдрих преди 5 години
А Боко знае само малко български колкото да си изяде боя. Трудно му е мисленето.
88
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Боеко днес му е лошо от тази снимка...
87
3
 
14
 
! Отговори
До по-далече от Азия преди 5 години
Ае , ти посещавал ли си някога азиатска държава, че смърдиш неподготвено? Нека ти кажа, че в югоизточна Азия стандарта на живот е поне 5 пъти по-висок от тукашната ***. Казвам го от личен опит.
86
3
 
6
 
! Отговори
ОСТАП преди 5 години
МНОГО МИ ИНТЕРЕСНО, КОГАТО ГЕРБ ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ ТУКАШНИЯ "АНОНИМЧО" ОТ КОГО ЩЕ ПОЛУЧАВА СРЕБЪРНИЦИТЕ ЗА АНТИ БЪЛГАРСКИТЕ СИ ПИСАНИЯ.КАХЪРНО МИ Е- ще умре от глад.
85
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тръмп отказъл разговор с Путин ,защото трябвало да разговаря с Румбата! Леле смях!
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне за едно Гим'ми файв имаше ли време?
83
3
 
20
 
! Отговори
Smurf преди 5 години
Е Радев за разлика от Боци със сигурност може да си говори с Тръмп. Освен ако Тръмп не е минал ускорен курс по банкянски диалект
82
24
 
6
 
! Отговори
По-далече от Азия преди 5 години
Не трябва да се вярва на Русия и Китай.Азиатските държави са тоталитарни и несъвместими с европейското мислене!
81
6
 
22
 
! Отговори
ПОШЛО ТЪПОУМНО ЖАЛКО преди 5 години
САЩ са ни господари а не партньори - в България има 6000 Американски окупационен корпусИзносът на България за САЩ е близък до нула долара - изнасяме основно храни за така наречените "български" магазини в САЩза сметка на това САЩ ни експлоатират както се екслпоатира колония - пулним и гушите с енергетиката си и скоро ще ни набутат и от втечнната си газ - за около 1600$ за 1000 кубика (това е цената за Полша за нас може и по-скъпо да е )
80
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За първи път имаме Президент.
79
19
 
35
 
! Отговори
ВЕЛИК Е НАШИЯТ ВОЙН преди 5 години
Тръмп гледа надменно и високомерно, но погледът на Радев излъчва стоманена воля, решимост и добре прикритото презрение на по-умния. Погледът на силния, на победителя. Браво Радев, ти си по-голям от Тръмп.
78
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С кой говориш бе льотчик? Вероятно Тръмпанaрът те е подминал като пътен знак. Няма да забравя как веднъж избута по най-долния начин черногорския премиер Душко.
77
8
 
8
 
! Отговори
Къде е Руми? преди 5 години
А къде e Р.Радев в тази суматоха ??? Що не го взимат за снимките ?
76
8
 
8
 
! Отговори
Бай ден преди 5 години
До РешетниковТи искаш да кажеш,че нашият народ е глупав и може да се подвете под РЕШЕТНИКОВ -да ?Ама и ти си един Андрешко на Сорес ,опс на Е Пелин.
75
1
 
10
 
! Отговори
коментар преди 5 години
Мрачен ден за България.Ден и за спомен за Александър Стамболийски и БЪЛГАРИЯ...
74
22
 
13
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
Не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.
73
10
 
33
 
! Отговори
Край преди 5 години
Може човека - говори. Има един от Банкя в такива случай го галят по главата - ааа да проговори.
72
28
 
10
 
! Отговори
невероятно преди 5 години
Уникално !! РУСОСИФИЛИСТИЦИТЕ се радват ,че *** е прескъл пътя на Тръмп ,за да се снима с най-големият им враг !!!!! Доживяхме да видим простотията и безхаберието на московските слуги и изменници ......
71
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ББ: Аз съм Бойко, приятно ми е госин президент!Тръмп: Браво, браво... донеси едно кафе ако обичаш.