EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН

Ще подобри живота на милиони хора, вярват в Брюксел
12 ное 2018 23:00,
79
EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН
Снимка: архив Reuters

Споразумението на ООН по въпросите на миграцията би превърнало предизвикателството във възможност за развитие, би подобрило живота на милиони хора. Това заяви говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос, свързан с решението на няколко държави да не подкрепят документа, след като са го подписали.

Още по темата

"Ако го бяха прочели, (тези държави) нямаше да се оттеглят от споразумението", заяви говорителят, като цитира мнението на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Миграцията е общо предизвикателство и има нужда от общо решение, със сподена отговорност, добави говорителят, цитиран от БТА.

"Вярваме, че европейските интереси са прекрасно защитени със споразумението. Ще продължим да работим за подобряване на управлението на миграцията. Убедени сме, че така незаконната миграция би намаляла, биха се създали възможности за законна миграция и за защита на правата на мигрантите", допълни той.

Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ислямска държава се премества в Афганистан............Сергей Лавров го каза!!Следователно всеки бежанец от Афганистан е потенциален терорист!!!Знаят ли това в ЕК???Или се правят на луди???
32
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕК може да вярва, но аз не вярвам!!!ЕК са масони, които искат да напълнят Европа с черни маймуни от Африка и терористи от Афганистан!!!
31
0
 
17
 
! Отговори
КОЧО преди 5 години
Братле и аз чакам да го видя, но перверзните медии и управляващи дали ще ни го предложат. Преди няколко месеца чуждите агенции съобщиха за самоубийството на на първия секретар в нашето посолство в Токио...Някой да е чул или споменал за подобно нещо До Шоп
30
0
 
19
 
! Отговори
КОЧО преди 5 години
Добре , ама как ще стане като 20 протестират и поне двеста си стоят в къщи и гледат от прозорците и балконите шествието. Още се колебая, дали като човек с две висшета и години над 70 , аз съм *** и не разбирам или всичко е изкривено до степен на идиотия ...
29
0
 
37
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
A къде е текстът на този пакт, да го прочетеме, та да видиме сами, а не кoкoшкaтa захариева да ни обяснява?
28
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми те също са били робовладелци.Да се оправят.Като не могат да живеят -в морето и да станат храна за рибите.Що някой им е длъжен да ги изхранва?
27
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 25Как ще стане ли?Ами тупа-лупа и по саловете обратно в Африка на мажоритарен принцип.Е така ще стане.Може да се отворят малко концлагери ,е така ще стане.Чакай ги ти италианци или французи да ти помогнат.Ще ти помогнат като ти пратят малко кафяви клошари щото официално си длъжен да ги гледаш.
26
0
 
24
 
! Отговори
КОЧО преди 5 години
АЗз съм върл антикомунист. Гледа ли интервютата с евродепутата Джамбазки за връщане на смъртното наказание...Той просто и ясно обясни какво да се направи...Но докъто днес едни протестират, утре други, вдруги ден трети., правителството казва нека си покрещят и ще им мине.А в същото време всичко което е неудобно , дори в интернет изчезва още на другия ден..НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ , че БКП/БСП и ГЕРБ са нещо различно. Те са от един и същ отбор , само че с различни фанелки и единен център за командване.!
25
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато вълната от мигранти ви залее изобщо няма да ги интересува дали сте подписали или не. Ако сте я подписали поне ще можете да разчитате на помощ от другите подписали я. Иначе трябва да се оправяте сами, което при това състояние на държавата не виждам как ще стане.
24
35
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не забравяйте, че във всеки един момент можете да се превърнете в мигранти и тогава ще сте от другата страна..
23
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако може без споделена отговорност. Не сме имали колонии, не сме търгували роби, не сме експлоатирали територии на Африка и Азия. Не искаме мигранти!
22
0
 
44
 
! Отговори
мак преди 5 години
Най обичам, когато превзети човечета обясняват нещо си като предизвикателство. И защо този говори за правата на мигрантите, а правата на местните как ги вижда? Съжителството, издръжка на гостите и т.н. маловажни ли са? Безопасността има ли значение? Тази загриженост доказва на пришълците, че са добре дошли, с документи или без, легално или не, все тая. Нека ги приемат виновните за наплива, отговорността е тяхна.
21
1
 
38
 
! Отговори
въпросчета преди 5 години
а кога ЕК ще подобри моят живот на бял р0б? защо ЕК я е грижа само за хора от неевропеидната раса? на кого и на чий интереси служи ЕК?!
20
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване."Ето това вече е чист комунизъм. Решението няма да се вземе от народа, а от Политбюро.
19
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чета коментарите отдолу и няма как да не се съглася с тях. На евролидерите трябва да им се сменят бушoните! Нужна е промяна защото народите са обезверени и се чувстват незащитени, чувстват че евролидерите не защитават интересите им. Това е много опасно, когато народа е против теб. Така са падали империи, така са ставали революции. Надявам се, че ЕС ще се промени към по-добро!
18
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесен повод антриправителствените протести да прерастнат в антиевропейски. Само малко ни трябва да обявим пълно неподчинение и брюкселските кратуни ще постигнат точно това, ако се опитат да ни прекарат по втория начин.
17
1
 
38
 
! Отговори
до Т преди 5 години
Да де, това е целта- пуска се в късните часове новината, че Брюксел насила ще ни наложи исляма и до 7 сутринта новината ще е потънала в архивите.
16
1
 
36
 
! Отговори
T преди 5 години
До АнонименАко я пуснат по-рано новината, започват едни коментари, които на 99% не им се харесват и се налага веднага да я махат от заглавната страница. Ей такава им е свободата на словото.
15
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено новината е пусната час преди полунощ, за да се види от възможно най-малко хора.
14
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да им закарат 4-5 хиляди талибана в сградата на Европейският парламент,да си запалят огън в заседателните зали да опънат депутатките в тоалетните и да изгърбят дядките за пари,телефони,часовници,пръстени и други.След няколко месеца ще плачат и на колене ще се молят пред Виктор Орбан,Путин или Тръмп.Те сега си седят в охраняваните сгради взимат си дебеелите заплати и бонуси и си викат-"чакай бе аз след 10-15 год. съм леш,я да се напраим малко на светец.Ако има Господ да ме земе в рая"