EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН

Ще подобри живота на милиони хора, вярват в Брюксел
12 ное 2018 23:00,
79
EK с вяра в споразумението за миграцията на ООН
Снимка: архив Reuters

Споразумението на ООН по въпросите на миграцията би превърнало предизвикателството във възможност за развитие, би подобрило живота на милиони хора. Това заяви говорител на Европейската комисия на пресконференция в отговор на въпрос, свързан с решението на няколко държави да не подкрепят документа, след като са го подписали.

Още по темата

"Ако го бяха прочели, (тези държави) нямаше да се оттеглят от споразумението", заяви говорителят, като цитира мнението на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер.

Миграцията е общо предизвикателство и има нужда от общо решение, със сподена отговорност, добави говорителят, цитиран от БТА.

"Вярваме, че европейските интереси са прекрасно защитени със споразумението. Ще продължим да работим за подобряване на управлението на миграцията. Убедени сме, че така незаконната миграция би намаляла, биха се създали възможности за законна миграция и за защита на правата на мигрантите", допълни той.

Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване."Добре е да знаем, че от Брюксел ще ни дадат демократичното право да нямаме право да откажем и че възнамеряват демократично да ни наложат насила волята си. За такава демокрация си мечтаехме 45 години.
12
1
 
44
 
! Отговори
kukla преди 5 години
Абе тия от Евросъюза не осъзнават ли къде живеят. Тия дни имаше един митинг-демонстрация във Варшава, 200 хиляди маршируваха със знамена и факли. Европейските медии само леко съобщаваха, че веели само полски знамена, били забравили сигурно че има и на Евросъюза. По неведоми пътища се съобщи май и че изгорили знамето на Евросъюза. Не им ли светва на тия в Брюксел, че най-върлите антикомунисти от изт. ЕВропа не искат и да чуят за ЕВросъюза вече.
11
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване."Ъъъ днеска гербавите затова ли казаха, че няма да го подписват?
10
0
 
27
 
! Отговори
преди 5 години
"Говорителят сподели, че споразумението трябва да бъде одобрено на заседание в Маракеш през декември. По неговите думи не се предвижда подписване на документа, а приемане с единодушие или гласуване."Т.е ЕС не се интерсува от гражданите си. САмо от бюрократите в Брюксел които ще решават нашите съдби.
9
0
 
42
 
! Отговори
от Брюксел преди 5 години
"Ще подобри живота на милиони хора, вярват в Брюксел"Животът на хиляди изнасилени/убити/изнасилени и убити германки вече се подобри значително. Време е и милиони гражданки на ЕС да си подобрят живота.
8
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Убедени сме, че така незаконната миграция би намаляла, биха се създали възможности за законна миграция и за защита на правата на мигрантите", допълни той."Справихме се с престъпността като я легализирахме. Желязна логика, видно е, че Брюксел само капацитети сте се събрали. Давайте по списък- легализирайте тероризма, педофилията, кръвосмешението и корупцията.
7
0
 
34
 
! Отговори
преди 5 години
"Ще подобри живота на милиони хора"Като в Германия ...
6
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде сега.Всички знаем,че са взели едни пари за да си правят експерименти и да закопаят ЕС дъртите вампири.Погледнете ги-грозни,изперкали,ходят със широко затворени очи ,вярват в глупости.Повечето от тях няма да са живи следващите 20 години.На тяхната съвест тежат убийства изнасилвания,погроми и нещастие.Това те наричат добро.Тия са некви скрити сатанисти.На тях всичко им е обърнато наопаки.Курсът който са поели неизбежно води към катастрофа ,но те няма да са там.Децата ви ще са обаче.Искате ли?
5
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако го бяха прочели, (тези държави) нямаше да се оттеглят от споразумението", заяви говорителят, като цитира мнението на председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер."Ако Юнкер беше изтрезнял поне за 5 минути, нямаше да подкрепи споразумението.
4
0
 
7
 
! Отговори
КОЧО преди 5 години
Додобре го казваме, но има ли кой да го чуе Анонимен
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цв. Цв. беше с дънки днеска и каза че ГЕРБ ще откажат на Юнкер.
2
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ще подобри живота на милиони хора, вярват в Брюксел"Брюкселската секта вече без никакъв срам заявява подкрепата си за ислямизацията на Европа. Единственото положително е, че няма да подпишем споразумението, тъй като страхът на гербавите слуги от публичен линч е по-голям от слугинажа им.
1
0
 
33
 
! Отговори
Ъхъ преди 5 години
Затова редица демократични държави начело с сащ отказахаПС:Не се ли нагледахме на последиците ,от подобни глобалистични сценарий? Thanks, but no thanks!/мерси, но не мерси